mateo.split Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 obavezno staviti limit postavljanja oglasa npr na 25, 30, 50 postova, postove nemozes nabubati u offtopicu nego citati i gledati forum odnosno biti zainteresiran za forum zar ne? redovito se neki oglasi vrte i kad pogledas ime i br. postova nemoze biti ocitije nego da se registrira radi oglasa i to ono prodavanje nekih brojeva za mob, paprika, krusaka, djelova auta koji nisu vw itd. mislim da forum nebi posta pazar (trznica) jer je ovo 1. HRVATSKI VOLKSWAGEN CLUB a ne pazar svega i svacega! ps. svaka cast izuzetcima koji su tu na forumu radi druzenja ucenja i nekoga svoga gusta pa usput kada imaju priliku prodavati nesto nevezano za vw iskoriste tu priliku sta je ok! pozdrav
ivo gti 16v Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ali mateo da to nije tako ti bi jos bio bez rs-ica,stakala i itd... svaki pocetak je dobar,pa makar preko oglasnika
mateo.split Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 (edited) ali mateo da to nije tako ti bi jos bio bez rs-ica,stakala i itd... svaki pocetak je dobar,pa makar preko oglasnika je "sigurno" za onoga koji vozi bmw-a od 10 000e! sigurno ce doci na vw! masu foruma ima takve uvjete a nisu ni upola ozbiljni koliko je ovaj! sta se mene tice ja bi sve to lipo zabrania pa bi takvi ljudi koji se reg. samo radi oglasa nebi registrirali radi oglasa! Stakla i rs su kupljene od skroz drukcije sorte ljudi koji su na ovome forumu radi necega vise od oglasa baraba dvojke i stipe edition! Edited January 28, 2010 by mateo.split
ivo gti 16v Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 je "sigurno" za onoga koji vozi bmw-a od 10 000e! sigurno ce doci na vw! masu foruma ima takve uvjete a nisu ni upola ozbiljni koliko je ovaj! sta se mene tice ja bi sve to lipo zabrania pa bi takvi ljudi koji se reg. samo radi oglasa nebi registrirali radi oglasa! Stakla i rs su kupljene od skroz drukcije sorte ljudi koji su na ovome forumu radi necega vise od oglasa baraba dvojke i stipe edition! po meni bezvezan prijedlog,al ja san samo clan koji cita i nekad nesto napise. imaju osobe koje ce razmotriti tvoj prijedlog pa ga realizirati ili odbaciti
srki Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ok prijedlog, vrti se po forumu vec dosta vremena.. samo onda opet to ide na drugu stranu, taj novi koji se rega radi oglasa ce bubasti offtopic di stigne samo da dobije postova da bi postavio oglas, tako da je to dvosjekli mac... meni iskreno ne smetaju uopce takvi oglasi jer uvijek moze uletiti nesta zanimljivo , ko ce ga znat... jedino sto treba biti punooo oprezniji kod slanja i placanja..
mrki Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Mateo zmaju,po cemu je tebi ovaj forum toliko ozbiljan,po kulturi i medjusobnom postovanju ljubitelja Vw-a?Aha,bash,LOL! I cemu prozivanje nickova i stavljanje pridjeva ''baraba'' uz njih? Neko se registrirao ovdje radi kvara koji ga je patio (ja) pa je ostao jer je ekipa bila ok,neko radi prodaje,neko zato sto mu se kita tako digla danas.Navedi sta te konkretno pati pa cu te mozda i razumjet.
tihca Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 (edited) na taj način funkcionira forum motori.hr ja nemam tamo puno postova jer ne pišem nešto a ni neznam šta da pišem,pa nemogu gledat oglase koji bi mi dobro došli... više oglasa=više ponudi za kupnju više ljudi može vidjeti=veće šanse da prije prodaš NEPOTREBNO Edited January 30, 2010 by tihca
dvojka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 meni ne smeta prefiks baraba, heheehe, kad se ja i mateo sasvim razumijemo i poznamo al nema potrebe uvjetovat nista, nek trpaju oglase sta, mozda cemo naci nesto dobro za sebe da nam treba, heheheehe, xx puta je bilo da je neko novi dosao, i da su mu cijene bile male i roba zanimljiva
Vec Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 vrtio se prijedlog X puta i mogu rec' 0 bodova ...
oglascado Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....8&hl=oglas*
mateo.split Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 (edited) evo nisam vidio ovaj topic sta neznaci da nisam trazio svejedno glas naroda kaze da bi se to trebalo uvesti cak 71.88%! neznam, ja sam da po meni dobar prijedlog pa sada onaj ko odlucuje neka razmisli, mislim da je 99% onih koji ce samo staviti i ostaviti oglas i nema ih vise i s obrizom da ce morati natuci npr. 30 postova a neracunaju se podforumi u kojima je eto samo tako lako natuci postove, mislim da ce prije odustati nego izgubiti po miseca da natuce postove da moze oglas staviti! a zasto sam prozivao, pa lipo je momak reka da nije toga i toga da ja nebi ima to i to i ja sam "imenom i prezimenom" dokazao da to nije tako i sam dvojka kaze da mu nesmeta, dapace, sta vise sale na forumu to bolji forum i veseliji ljudi i unatoc tome je meni forum na neki nacin ozbiljan, imamo moderatore i admine koji paze, koji nedaju warn-ove i banove bzvz, znam kada sam na ovome forumu da imam dojam da je stvarno ozbiljan s obzirom na druge foruma na kojima sam bio ili jos jesam, ipak sam na netu od svoje 14 godine i prosa san od virtualnoga svijeta dosta pa znam raspoznati ozbiljno od neozbiljnoga! ps. baraba je od milja barba, barem mi tako u splitu kazemo Edited January 29, 2010 by mateo.split
oglascado Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Mene više smeta offtopičarenje po oglasima,od strane svih članova,i bumpanje svakih dva dana,kao nisam znao da se nesmije.... Ako je oglas napisan ispravno i uredno zašto ga ne dozvolit,pa šta da se registrira samo radi oglasa,ako nije aktivan bit će izbrisan I više ima bezveznih i beskorisnih postova po ostalim podforumima nego po oglasima....otvaraju se topici za svaku sitnicu,pitanje,savjet,ideju,saznanje....po meni pretjerano Radije da se stave 2 moderatora specijalno za oglasnik pa da drže red tamo,to bi bilo puno učinkovitije I još jedna stvar....ko spada pod nove članove??? Ima ekipe koja se druži godinama s vw forumašima a tek se nedavno logirala na net,a ajmo reć da je od početka među nama,sudjeluje na meet-ovima,pomaže u organizacijama,ali nema vremena ni volje za net pa ima možda 3-4 post-a (znači po ovom pravilu NE SMIJE OGLAŠAVAT) Dok s druge strane ima ekipe,učlanjene na forum,postova ko u priči ( SMIJE OGLAŠAVAT) a nikad ga nema na meet-ovima,ili još gore dođe al mu se neugodno javit,kao ne poznaje nikog a kad je log-an na forumu onda svih poznaje i sa svima se dopisuje Evo ovo ču izdvojit i sebe citirat iz te več razrađene teme.I dalje stojim iza toga,član koji se tek registrira i stavia oglas nije nikakav problem ako je oglas uredan,imate tu na forumu članova od 2 i više godina aktivnih pa dan danas neznaju pravila o bumpanju,o cijeni,o avatarima.....da ne nabrajam,znači to je največi problem po meni,pravimo se međusobno englezi kad postavljamo oglase Broj postova ne znači ništa,imate članove registrirane među prvima,a nemaju ni 3-4 posta,znači oni nemogu postavit oglas? Riješenje je povečat broj zaduženih za moderiranje oglasa,i uvest pravilo (koje se razrađuje) da se automatski briše nepotpun oglas,znači bez cijene i osnovnih podataka odmah brisat uz warn,jer ovako stavimo oglas,pa sutra cijena,prekosutra slika,za 4 dan može i zamjena.....a u međuvremenu 76 upita za sliku i slično pa oglas ima 3 stranice postova a kupca nigdje
Vec Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Riješenje je povečat broj zaduženih za moderiranje oglasa,i uvest pravilo (koje se razrađuje) da se automatski briše nepotpun oglas,znači bez cijene i osnovnih podataka odmah brisat uz warn,jer ovako stavimo oglas,pa sutra cijena,prekosutra slika,za 4 dan može i zamjena.....a u međuvremenu 76 upita za sliku i slično pa oglas ima 3 stranice postova a kupca nigdje to je vec korak naprijed
mateo.split Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 (edited) meni dobra ideja, nekome bezpotrebna nekome ne, 100 ljudi 100 cudi! Edited January 29, 2010 by mateo.split
Robiii Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 na forum svratim svakodnevnom, oglse predajem izvanredno, pisem minimalno...sluzbeno aktivan kao neke 3 godine, pratim ga godinu duze, nije sto je bio i nikada nece biti, na zalost! neki ce skuziti o cemu pricam neki nece nikada! prije je bilo KVALITETNIH ODGOVORA a sada samo DEBILNA PITANJA! O&O LP
Recommended Posts