woodoo Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jeste vi vidli malu kak nabacuje žbuku odispod
Baljulji Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 to je posao, koje felge idu gore? ...a ne mi fušeri... :rotfl :rotfl
Luka_R32 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 to je posao, koje felge idu gore? komplet polirani RM sa zlatnim šarafima..
vrvoje_sb Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 pratim na team-vw lud lik nemaš kaj ajd ak nije problem neki linkić nabacit, hvala
tonac Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 perfekcionist je covjek nema sta :slin eto link... da sigurno dolazi na VWTS....Tina vozi....
Baljulji Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 (edited) http://www.team-vw.si/viewtopic.php?f=42&t=7312 eto link... da sigurno dolazi na VWTS....Tina vozi.... ??? Zaboravio si ctrl+v edit : pa gore nije bilo linka! Edited February 19, 2010 by Baljulji
Gerbi Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ako vam se ovo sviđa, sviđati će vam se i ovo ! Pratim već neko vrijeme i daje mi inspiraciju! Ili tako ili nikako u projekt ulazim =)
Spidey Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ako vam se ovo sviđa, sviđati će vam se i ovo ! Pratim već neko vrijeme i daje mi inspiraciju! Ili tako ili nikako u projekt ulazim =) Itekako!!! Pratim vec neko vrijeme.. Bas to, jako dobar smijer..
RI VW Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ako vam se ovo sviđa, sviđati će vam se i ovo ! Pratim već neko vrijeme i daje mi inspiraciju! Ili tako ili nikako u projekt ulazim =) Ooooo da, i ja to pratim skoro pa od pocetka...... Stvarno auto je takva bolestinaaaaaaaaaaaaaaaaaa :wow
ma.RI.n Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 poludim kada vidim takve projekte,skidam kapu... golf1.info ima dosta zanimljivih projekata...
MarkoGTi Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ako vam se ovo sviđa, sviđati će vam se i ovo ! Pratim već neko vrijeme i daje mi inspiraciju! Ili tako ili nikako u projekt ulazim =) Zbog ovog se isplati živjeti...
Antonio GTi 16v Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 poludim kada vidim takve projekte,skidam kapu... golf1.info ima dosta zanimljivih projekata... ima definitivno naj jače projekte, ali na žalost u hr takvih nema..ni blizu
tonac Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 ima definitivno naj jače projekte, ali na žalost u hr takvih nema..ni blizu u HR... bi nekaj takvoga trajalo puno duže... i trenutno treba više love za pojedine stavke nego u D... neki nemaju nekoga negdje ili neke veze da se napravi nešto... od plastificiranja, cinčanja, kromiranja... a da se to sve napravi preko nekoga mogli bi platiti puno više... u hr se jedan sličan projekt radio... no rijetki će promijeniti kočnice i motor a da te stvari i dobro ušminkaju (krom, cink, plastifikat......)... puno dijelova u HR je još nedostupno kolko je to u D na svakom uglu....:/ ja se trudim napraviti dobar posao... no to će potrajati... puno me njih pita, a i sam sam obečao da ću napraviti auto do See-a ove godine... al odugovlačit će se... s razlogom da bude bolji... Maček je počeo s radnjom prošle godine... imao garažu i mnoge dijelove već spremne... pomogao sam mu u nabavki mnogih dijelova za njegov auto... a i davao neke savjete... i vidim da je dečko sve to dobro shatio i primjenio, i sretan sam što se neko tako uhvatio posla... još prošle godine smo na See-u razgovarali kak će njegov auto izgledati i koje detalje (lajsne, kvake....) kupi... i eto... auto će ić na see spreman za poziranje......
HCC_R Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 sad vidim gdje su završila moja sjedala hehe, u dobrim rukama...
tonac Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 sad vidim gdje su završila moja sjedala hehe, u dobrim rukama... tvoja su još uvijek kod mene... ovo su druga... btw - samo zadnje sijedalo je tvoje...
HCC_R Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 a vidim da mi je nekako poznato , al nije ni bitno, svejedno su u dobrim rukama... sad mi je žao što sam ih uopće prodavao jer sumnjam da u više imat priliku naletit na ono što želim...
Sparky Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Čekam ovakav projekt u Hr Znači rastavljanje i guljenje svega nemam slike
ElGato Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 PozdraVW, vidim, da je Tonac poskrbel, da ste na tekočem z mojim delom... Tak, da bom s tem projektom (VW Golf 1) nadaljeval kr v tej temi, da nebom odpiral nove... Lp, Andrej
Recommended Posts