Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ako vam se ovo sviđa, sviđati će vam se i ovo :)! Pratim već neko vrijeme i daje mi inspiraciju! Ili tako ili nikako u projekt ulazim =)

Posted
Ako vam se ovo sviđa, sviđati će vam se i ovo :)! Pratim već neko vrijeme i daje mi inspiraciju! Ili tako ili nikako u projekt ulazim =)

Itekako!!!

Pratim vec neko vrijeme.. Bas to, jako dobar smijer.. :bravo

Posted

Ooooo da, i ja to pratim skoro pa od pocetka......

Stvarno auto je takva bolestinaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:wow :wow :wow

Posted

poludim kada vidim takve projekte,skidam kapu... golf1.info ima dosta zanimljivih projekata...

Posted

Zbog ovog se isplati živjeti... :care:o

Posted
poludim kada vidim takve projekte,skidam kapu... golf1.info ima dosta zanimljivih projekata...

ima definitivno naj jače projekte, ali na žalost u hr takvih nema..ni blizu

Posted
ima definitivno naj jače projekte, ali na žalost u hr takvih nema..ni blizu

u HR... bi nekaj takvoga trajalo puno duže... i trenutno treba više love za pojedine stavke nego u D...

neki nemaju nekoga negdje ili neke veze da se napravi nešto...

od plastificiranja, cinčanja, kromiranja... a da se to sve napravi preko nekoga mogli bi platiti puno više...

u hr se jedan sličan projekt radio... no rijetki će promijeniti kočnice i motor a da te stvari i dobro ušminkaju (krom, cink, plastifikat......)...

puno dijelova u HR je još nedostupno kolko je to u D na svakom uglu....:/

ja se trudim napraviti dobar posao... no to će potrajati... puno me njih pita, a i sam sam obečao da ću napraviti auto do See-a ove godine... al odugovlačit će se... s razlogom da bude bolji...

Maček je počeo s radnjom prošle godine... imao garažu i mnoge dijelove već spremne... pomogao sam mu u nabavki mnogih dijelova za njegov auto... a i davao neke savjete... i vidim da je dečko sve to dobro shatio i primjenio, i sretan sam što se neko tako uhvatio posla... još prošle godine smo na See-u razgovarali kak će njegov auto izgledati i koje detalje (lajsne, kvake....) kupi... i eto... auto će ić na see spreman za poziranje...:)...

Posted
sad vidim gdje su završila moja sjedala hehe, u dobrim rukama... :palacg

tvoja su još uvijek kod mene... ovo su druga...

btw - samo zadnje sijedalo je tvoje...:P

Posted

a vidim da mi je nekako poznato :D , al nije ni bitno, svejedno su u dobrim rukama... sad mi je žao što sam ih uopće prodavao jer sumnjam da u više imat priliku naletit na ono što želim...

• 3 weeks later...
Posted

PozdraVW,

vidim, da je Tonac poskrbel, da ste na tekočem z mojim delom... :palacg

Tak, da bom s tem projektom (VW Golf 1) nadaljeval kr v tej temi, da nebom odpiral nove... ;-)

Lp,

Andrej

• Create New...