typ89 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 ja to nisam znao,jer ih ja nisam raskapao ko ti,nisam obratio paznju,bile su zute ko zadnji,i na oprugama pisalo bilstein,tak da..... kazem ja tak kupio i prodao.....a ti se sjrtis mene nakon mjesec i kusur dana zvat,da ovo nije to,to pa nisam ti ja ducan da ti pod garanciju vracam ,stari kupio si rabljeno ko i ja.... pa koga briga šta ti nisi znao? ako nešto napišeš da prodaješ onda to mora biti to. polovno je ali ima i polovnih stvari ispravnih.
sandra Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 e gogiii bas si carcina!! nekuzim kako te ne pece savjest oko toga. a i da neznas sta prodajes LOOOL normalno da je decko isao raskapati i gledati kad mu bilo sumljivo. covjek nemoze vjerovat kakvih sve ljudi ima.....
srki Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 po tvojem pisanju ispadu da ako kupujes polovno, kupujes nesto sto ne valja potpis na matea ...lose su ti izlike jakoo..
mateo.split Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 automaticban za ovakve osobe + mislim da bi bilo ok da mu isti sekund vratis novce i znam da se vwcc ogradjuje od ovakvih osoba i da ovo steti ugledu kluba al mislim da uz jedan topic o ovakvim transakcijama i i podrsci clanova za one ostecene bio pravi pogodak za brisanje ovakvih "clanova"!
RI VW Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Koji si ti ...... bolje da ne napisem sta mislim, jer cu jos warn pobrat, a nisi vrijedan da zbog nekog ko ti poberrem... Mateo ti je dao dobar primjer....valjda ako napises da je nesto u takvom i takvom stanju te i te marke, onda valjda stojis iza toga. ako neznas sta je onda tako i napises u oglasu, a ne ovako..... Jos napises "vrhunski ovjes za golf mk1" Ono da imas imalo savjesti, nebi se sigurno tako ponasao....
Mario91 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ja to nisam znao,jer ih ja nisam raskapao ko ti,nisam obratio paznju,bile su zute ko zadnji,i na oprugama pisalo bilstein,tak da..... kazem ja tak kupio i prodao.....a ti se sjrtis mene nakon mjesec i kusur dana zvat,da ovo nije to,to pa nisam ti ja ducan da ti pod garanciju vracam ,stari kupio si rabljeno ko i ja.... bezveze pričaš, ak već ne znaš šta prodaješ u što čisto sumnjam trebao si neko pitati ko zna, a ne zbog j3benih para blatiti sebe, budi korektan bar sad pa napravi pravu stvar. Jer ti ćeš trebati puno više ove ljude neko oni tebe... a izlike su ti da boli glava
typ89 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 ovo je već teži slučaj psihe. di ih ja samo nalazim :doh
srki Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ode na dalje gledati po forumu.. nije bas zanimljiva ova tema..
Guest gogiiii Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 od milijun stvari koje sam prodao tu na forumu,prodao sam kvazi jedan falc,i vi sad pljujete,ajd gle necu se svadjati svama...ja sam svoje reko tocka............
RI VW Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 od milijun stvari koje sam prodao tu na forumu,prodao sam kvazi jedan falc,i vi sad pljujete,ajd gle necu se svadjati svama...ja sam svoje reko tocka............ Pa vrati onda covjeku pare.....i sve 5
typ89 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 od milijun stvari koje sam prodao tu na forumu,prodao sam kvazi jedan falc,i vi sad pljujete,ajd gle necu se svadjati svama...ja sam svoje reko tocka............ uvaljivaš se u govna dublje nego šta smiješ.......
Guest gogiiii Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ma necu jer se on sjeti nakon mjesec i pol dana ,oooo ovo nije isti proizvodjac amortizera,a nemozes vidjet dok ne raskopas amortizer,on meni sad da vrati raskopane amortizere,nema sanse.......
srki Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 nije bitno jedan ili 10 kiksova.. bitan je tvoj odnos prema kupcu..iams neke odgovornosti kao prodavac , ali ocito to bas i ne kontas... treba odgovarati za svoju robu
typ89 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 ma necu jer se on sjeti nakon mjesec i pol dana ,oooo ovo nije isti proizvodjac amortizera,a nemozes vidjet dok ne raskopas amortizer,on meni sad da vrati raskopane amortizere,nema sanse....... he,he,he,he,he,he. raskopane? he,he. još ti i nadolijem ovo ulja šta je izašlo iz njih.
RI VW Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ma necu jer se on sjeti nakon mjesec i pol dana ,oooo ovo nije isti proizvodjac amortizera,a nemozes vidjet dok ne raskopas amortizer,on meni sad da vrati raskopane amortizere,nema sanse....... A to sta su propisali? Tvrdio si da su u super stanju....
Guest gogiiii Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 koji ste vi likovi to nisu istine...... sta sad i ja sam kupio stvari na forumu pa nije bilo tako...kaj sad bi ja trebo tu topic-e otvarat pljuvat vrijedjat jebiga kupio sam,nije novo..
Roki Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 od milijun stvari koje sam prodao tu na forumu,prodao sam kvazi jedan falc,i vi sad pljujete,ajd gle necu se svadjati svama...ja sam svoje reko tocka............ Nešto mi se čini da ovo ne bu lijepo završilo....za tebe mislim... Ovo od tebe nije bezobrazno,puno je gore od toga... Ako si prodao milijun stvari na forumu onda znaš što prodavaš. Ako nisi znao što prodavaš sad ti je čovjek lijepo objasnio što si mu prodao... Pa je iz toga jasno da si mu prodao stvari za otpad a ne ovjes... I najbolje što bi mogao napraviti je vratiti novac i primiti taj otpad nazad i pokloniti ga prilikom prvoh odvoza glomaznog otpada ciganima... I nemoj se čuditi ako ti čovjek zaista pokuca na vrata jer je danas svaka kuna važna... Lijepo se change-ate i neka caruje mir na vwc-u a ne non-stop neki ovakvi topici...Dajte se ljudi skulirajte...
mateo.split Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ti ocito nekuzis da si ti prodava zlato za smece? vrati covjeku novce, izjasni se za to!!! i sve ok, vrati covjeku novce, on ce tebi "bilsten" i svi zadovoljni!
typ89 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 ti ocito nekuzis da si ti prodava zlato za smece? vrati covjeku novce, izjasni se za to!!! i sve ok, vrati covjeku novce, on ce tebi "bilsten" i svi zadovoljni! e baš tako. i onda ih opet može staviti u oglase pod sticky.
srki Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 koji ste vi likovi to nisu istine...... sta sad i ja sam kupio stvari na forumu pa nije bilo tako...kaj sad bi ja trebo tu topic-e otvarat pljuvat vrijedjat jebiga kupio sam,nije novo.. ako kupis nesto..onda zelis da je to ono sto je receno.. a ne kupis bilestein plinske, a unutra monroe uljni..
typ89 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 najbolje da mi ovo zatvorimo. svima nam je jasno o kakvom se liku ovdje radi. ali eto netko uči na lakši, a netko na teži način. očigledno da će on u skoro vrijeme morati neke stvari naučiti na teži način. gogiiii javim ti se kad dođem gore.
Spidey Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 (edited) najbolje da mi ovo zatvorimo. svima nam je jasno o kakvom se liku ovdje radi. ali eto netko uči na lakši, a netko na teži način. očigledno da će on u skoro vrijeme morati neke stvari naučiti na teži način. gogiiii javim ti se kad dođem gore. Izgleda da ce tako biti najpametnije.. I daj se molim te javi kad dodjes gore, jer se ja jos uvijek ljutim sto je tebi prodao a ne meni a onda cemo na pivo Isusova majko, koja on ima opravdanja Inace, ne vidim zbog cega je tolika rasprava o ukidanju oglasa kada se nesto ovako dogodi? Kupovina i prodaja na forumu je u 99% slucajeva uspijesna i mislim da je za svaku pohvalu.. Uvijek ce se naci ovakvi ljudi.. A i opet po prisustvu odredjenih na forumu (npr. postovi) covjek ima puno vecu sigurnost u samoj trgovini.. I mislim da je to dosta sigurnije od same kupovine preko razno raznih oglasnika.. Sto se tice same primopredaje, ako se ne vjeruje, pet puta je lakse poslati paket lijepo postom i onda kad covjek dobije paket, plati postarinu i vrijednost paketa, a postar onda lijepo donese novac prodavacu.. I problem rijesen.. Edited April 14, 2010 by Spidey
Gogi Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Spidey al nije opet sve u postevima... vec je bila rasprava o tome, moze doc netko novi i sa 0 postova stavit u oglas da prodaje nesto jako dobro za malo novaca jer se ne kuzi u to niti zna koliko to zapravo vrijedi... ili, iz mojih rijeci u bozje usi, da dodje netko ko prodaje swallowtail-a za mao novaca jer je njemu to isti kec ko i svaki drugi.... onda se nebi bunili.... nije isto tako da prodas meni neki dio koji sam tu na forumu po cijele dane i "znas me-znam te" nego nekome ko nije cesto na forumu ili je novi.... gogiiiiiiiiiiiiii, imenjace, zajebo si... ako vec vidis sta si prodao, jbga ti dogovori se sa covjekom... ljudi ste, niste iz dzungle... ako nemas para, postoje kompenzacije, mozda bi te covjek i sacekao za pare ili u rate... sve se da dogovorit... jbga ti, flasa bi naskupljao toliko za mjesec ako si uporan.... nisi znao, sad znas, nisi prodao ono sto si rekao da prodajes i bok... napravio si zajeb... vratis covjeku lovu, ispricas se i pocastis pivom... jbga, sta sad.... onda opet otvoris oglas u kojem navedes sta prodajes ono sto je zapravo istina i to ti je to... opet ces prodat... svaka stvar ima svoga kupca... i to ti je to... aj zivili
AUTOFREAK Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Nemam rječi. Koji smrad i jos k tome bezosječajan smrad! Čovjek se moze nekad zajebat al jebemu priznas gresku i sve pet. Njemu su prodali priču o tom NUR-šit ovjesu i sad je to iskoristio dobro za utrapit gulaš od kombinacije amort-opruga. Neznam cjenu niti mi se vise gleda taj oglas al evo ja se nudim da ti donesem iz austrije gewinde...ti ocjeni kad dođem u ST ako ti se nesviđa nosim ih doma na zelenka. Ako ti se sviđa platis koliko sam ja platio i to je to. Sad dobro gledaj oglase i dobro prati osobu tko ih stavlja
manni Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 kolega, pa izvana su izgledali ko bilstein!!!!!! šta hočeš ti???? - ti bi prave bilstein za male pare..... - još ti je malo i skajlo auto, (fleksom) ................................ zajebancija - neugodna je to situacija za obojicu: možda je prodavač već zdero pare na pokeru ili za marihuanu i to, pa nema pare za vratit - prodavača če svi zajebavat, zato što je on mislio da ima bilstein ovjes i zavaravo se kak dobro drže..... ha ha - jebiga, a kupac podojio pare i sad zna da ima najveće sranje koje je propišalo sa odrezanim oprugama!! dogovorite se nekak, nemojte se klat (osim ak je prodavač baš znao da prodaje stojadina u ferarijevom limu)
Recommended Posts