Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
...

A da napravimo GB tih amortizera, pa zaredom prevarimo svako- svakog???

Ili bi ipak trebalo nagurat te uloške amortizera, te nosače i opruge prodavaču u tjelesne šupljine??

...

definitivno GB i isporuka u KA na meetu hahaha

"vrhunski ovjes za golf mk1 BILSTEIN NURBURGRING-NORDSCHLEIFE tested... posebna edicija amortizera"... hahaha stvarno je posebna edicija :rotfl

na greškama se uči, mislim da nas se dosta opeklo u kupnji preko neta i stvarno treba paziti šta i od koga kupuješ jer nažalost ima svakakvih ljudi...

nadam se da ćete ovo riješit ko ljudi :palacg

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
E kad se planira Karlovac vw tuning show,mislim jel se zna ili?jer su nekaj najavili za vikend loše vrijeme :rolleyes:

U Karlovcu bu zanimljivo :bravo

ak se ovako nastavi u karlovcu ce interventna policija pravit reda :rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:fakjea

Posted
ak se ovako nastavi u karlovcu ce interventna policija pravit reda :rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:fakjea

Već se dugo nisam slikao na policijskom autu :)

Posted

Pijem pivo i je**e mi se zivo!!!!!!!!!!!!!!!!! Al sta je,ovo je sramota,ljudi bar kazite:evo vidi sta prodajem,trazim za to xxpara,neznam jel sve ok i dobro,a ne ovako.Al eto,dosla su neka moderna vremena pa ok.

Posted

Filipe nemoj se odma pjenit kad te neko pikne,vrati istom mjerom,ima dosta zajebanta tu na forumu :D

Odkad si se vratio na forum poslje bana po meni si skroz ok,nemoj si pokvarit tu reputaciju ovakvim ispadima :palacg

Posted

e daj mi pomognite molim vas.

spojio sam boost cukicu na auto al mi ne pokayuje boost.

auto je golfIV SDI

kaj da napravim?

:D :D

Posted

o boze...

niti poznam typ-a niti gogii..a

moje vidjenje je da je typ u pravu 110 %

povrat novca trenutno.i svejedno nije u redu to sta prodavac izbjegava javit se na mob i odgovorit na pm.

@gogi-to sta je tebi netko UVALIO muda pod bubrege nije krivica typ-a.niti bi to typ-a trebalo zanimat.

u oglasu si naveo jedno,prodao si drugo.dobro,amo rec da nisi ZNAO da je tako.

sada kad ti covjek daje dokaze da si mu proda smece pod nazivom "vrhunski ovjes" nemas se sta vadit na to da si ti to tako kupio.

kakve veze ima sta su raskopane?pa slozi se sve nazad za 10 min.

treba bi se raskusurat sa typ-om i da si posten platit mu i postarinu u OBA smjera sta se covik izjeba sa time.

onda bi treba jebat majku onome koji je to tebi uvalio.

i kakve veze ima sta je proslo mjesec dana od trgovine ako se on nije niti vozio na tom VRHUNSKOM OVJESU.

mojih 5 kn ,vrati mu pare i barem malo skini ljagu sa svog imena jer nazalost nisi u pravu.

Posted
A koju pičku materinu ti na svako prcanje dižeš bunu i očeš rumbat po kvarta i foruma,jebote ako nemaš 2 ipo metra i 200 kila težine onda ne drkaj više

Svaki post od problema s forumom do problema u ljubavi TI imaš odgovor i komentar i normalno je,zamisli,da se neko nadoveže na temu i da prcne tebe,mene,nekog trećeg i koji kurac ti odma pucaš na neku agresivu i razbijanje,pa jebote led jel ti kužiš da se ljudi zajebaju i na šta ih navikneš tako ti i bude

Več si jedanput plaka da te skinemo s foruma

Pa si doša plakat da si se popravia i da si sad cool i da te primimo nazad

A vidimo svi da si i dalje isti

Pa smiri malo taj pubertet,i mi smo drkali na pamelu,i imali masnu kosu i prištiče i tresla nas je nejebica

Meni ne smetaš,tipkaj noć i dan po forumu ako te volja,ali nemoj odma drkat na agresivu ako te neko malo prcne.Jesi ti možda Chuck Norris pa da te se bojimo

Ili se nauči zajebavat ili se ne mišaj u sve i svašta nego samo u ono u šta se razumiš i imaš konkretne odgovore

lol roko. u pravu si skoro. nema 2 metra ali

vwxmassparty2009035.jpg

ovaj sa kapicom ti je filip zg i sada moram paziti da ne dobim po tamburi jer je jakiiiii!! :rotfl :rotfl

Posted (edited)

kak ne kuzite neke stvari? pa mozete mu svi vi tu pametovat i neznam sta sve ne kad vas lik ne ferma ni pol posto.

@ ivwan: i kaj si ti sad dobio s time sta si stavio njegovu sliku?

Edited by sandra
Posted
kak ne kuzite neke stvari? pa mozete mu svi vi tu pametovat i neznam sta sve ne kad vas lik ne ferma ni pol posto.

@ ivwan: i kaj si ti sad dobio s time sta si stavio njegovu sliku?

pa da vide kako je on opasan frajer kako se predstavlja i da budu u strahu kao i ja i da strepe za svoj zivot!! :rotfl :rotfl

Posted
Pijem pivo i je**e mi se zivo!!!!!!!!!!!!!!!!! Al sta je,ovo je sramota,ljudi bar kazite:evo vidi sta prodajem,trazim za to xxpara,neznam jel sve ok i dobro,a ne ovako.Al eto,dosla su neka moderna vremena pa ok.

daj pivo!!!!!! ponestalo pive, prešli smo na zagorski bučkuriš!!! oduzima nas!! :zivio :zivio :zivio

Posted

-koja debilana, ovaj policajac sad ide kod njega da ga isprebija sa društvom, ha ha ha (možeš doć, nepoznajem dečka, al moraš znat da uvjek ima većih majmuna) - šta misliš - dođeš do njega u dvorište sa svojim društvom, ljut i sve i napadneš ga a lik izvadi nekog tetejca i sve vas izbuši i brani se na sudu da je to bilo iz samoobrane - što će vrlo vjerovatno njegovi roditelji potvrdit......

mislim neznam kud ovo vodi

Posted

sandra ja sam pitala zakaj je ivančica reko "kaj buš se sjel na njega".....dobro ivančica fala na detaljnom opisu...neznam dečka pa pitam neeee,ajme a dobro

filipe nediraj mi ivančicu si čul,ko se bu na bili vozal u kolicima?

filipe kratko si tu i moraš shvatit da se tu ajmo reč "stara" ekipa šali na sve moguče načine i nema ljutnje,on da meni ja vratim njemu i to ti je to,ups kak sam to lepo objasnila onak pravo ženski hahaha....de smiri hormončeke nedaj da te pubertet biiiiiiiiip

Posted

ne znam ljudi...da je meni tako uvaljao ovaj topic ne bi docekao tipkanje od strane gogii-a...

Posted
:rotfl

pa kaj se jebete,jel tema koliki je filipzg ili je tema koga je gogiii izjebo?

:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

• Create New...