Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Pricaju dvije curice u vrticu i kaze prva: moj tata ima ovoliku pisu (i odmakne prstima 20 cm),tek kaze druga, moj ima malo manju ali isto tako boli.. :rotfl ahahhahahahha

da nebi nekog bolilo pola metra Bilstein nurburđrinđa

Edited by tihca
Posted
Pricaju dvije curice u vrticu i kaze prva: moj tata ima ovoliku pisu (i odmakne prstima 20 cm),tek kaze druga, moj ima malo manju ali isto tako boli.. :rotfl ahahhahahahha

da nebi nekog bolilo pola metra Bilstein nurburđrinđa

:rotfl :rotfl :D

Posted (edited)
o boze...

niti poznam typ-a niti gogii..a

moje vidjenje je da je typ u pravu 110 %

povrat novca trenutno.i svejedno nije u redu to sta prodavac izbjegava javit se na mob i odgovorit na pm.

@gogi-to sta je tebi netko UVALIO muda pod bubrege nije krivica typ-a.niti bi to typ-a trebalo zanimat.

u oglasu si naveo jedno,prodao si drugo.dobro,amo rec da nisi ZNAO da je tako.

sada kad ti covjek daje dokaze da si mu proda smece pod nazivom "vrhunski ovjes" nemas se sta vadit na to da si ti to tako kupio.

kakve veze ima sta su raskopane?pa slozi se sve nazad za 10 min.

treba bi se raskusurat sa typ-om i da si posten platit mu i postarinu u OBA smjera sta se covik izjeba sa time.

onda bi treba jebat majku onome koji je to tebi uvalio.

i kakve veze ima sta je proslo mjesec dana od trgovine ako se on nije niti vozio na tom VRHUNSKOM OVJESU.

mojih 5 kn ,vrati mu pare i barem malo skini ljagu sa svog imena jer nazalost nisi u pravu.

2mexx:sve si rekao...

gogiiii nije mi jasno kako te nije sram NE vratiti novce...

Edited by ma.RI.n
Posted

A znate kako to ide -Zakon vjerojatnosti:

između te sve odlične ekipe :respekt

se mora naći jedan mućak.... :palacd

Guest vw_curka
Posted

Eh, bome sam se načitala, svaka čast na obajvlivanju toga :care jer vjerujem da on nije jedini koji tako prodaje dijelove. Imam i ja doma nekih stvari koje ću radije otpeljeti na smetlište nego ih nekome prodati, zna sa što se prodaje... Ja trenutno prodajem mk2 i kažem odma kad zove tko za njega da je vezni lim otišal i kaj sve ne valja ili fali, Ne želim nekog zaje**ti kak su zajeb*** mene kad sam kupila felge koje su bile brušene i krpane i još spigane i ode 250 Eura. Takve ljude treba mlatiti jer uopće nemaju morala! :palica :lol2 :lol2 :lol2 :palica

• 2 weeks later...
Posted

-Gorane (gogiii), smatram da bi trebao preuzeti odgovornost za svoja djela, a i imati poštovanja prema starijima. Neznanje što prodaješ nije isprika da to krivo deklariraš, štoviše dodatno te prikazuje kao nepouzdanog trgovca. Zbog toga svi tvoji oglasi su odsad nevidljivi, a svaka daljnja aktivnost u oglasima ti je zabranjena. Istovremeno, vodeći ljudi foruma će odlučiti što će biti s mojim prijedlogom da te se trajno obriše s foruma, pošto smatram da nisi nikako doprinio njegovoj kvaliteti.

-Ista mjera će biti provedena i za člana Igor031 temeljem ovog

-Ostali članovi, imate od mene kritiku što nešto što ste dugo tražili, za što smo uložili velik napor da vam udovoljimo, sada ne koristite u dovoljnoj mjeri očito. Radi se o trader rating (feedback) sustavu. Pratimo ga konstantno, i tamo su samo pozitivne ocjene. Shvatite da je ideja da te ocjene (dakle, i NEGATIVNE!!!) zamjene ovakve sapunice, jer time smanjujemo dramatizaciju, a dobivamo isti učinak! Hvala što koristite trader rating sustav!

-Filipzg, zaradzio si warn zbog vrijeđanja.

Posted

ako ide GB ovjesa imamo novu igru za show u KA

imamo bacanje turbine a sad bi mogli i super sport ovo ono ovjes turbo gt kvatro sve u kutiju i trcanje oko eventa

Posted
ako ide GB ovjesa imamo novu igru za show u KA

imamo bacanje turbine a sad bi mogli i super sport ovo ono ovjes turbo gt kvatro sve u kutiju i trcanje oko eventa

:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

Posted
od milijun stvari koje sam prodao tu na forumu,prodao sam kvazi jedan falc,i vi sad pljujete,ajd gle necu se svadjati svama...ja sam svoje reko tocka............

o ho ho ... a ja prvi zapel za taj BILSTEIN ..... ali mi ga je pred nosom prodal pošto mi je auto bil na grabi i nisam stigel dojti po to ..... nemreš vjerovat ...... HVALA TI BOGEK KAJ SI ME POŠEDIL 100€

Posted

žalosno za čuti, neki ljudi i dugo štede da bi uložili nešto u auto i onda ovakav mamlaz dođe i uje** stvar..

čak i da mu je novac hitno za nešto trebao, ne mogu ga razumjeti, tak se to ne riješava...

da mu petero dođe na vrata, jednu vaspitnu i vratio bi novac sa kamatama ja mislim

Posted (edited)

Jedan od boljih topica ahahaha, baš sam se načitao i nasmijao :palacg

A što se tiče tog gogiiiia, stvarno se ciganski ponaša, takve treba naučit pameti!

Ali ne kužim ni ljude koji vjeruju svakoj budali na riječ i uplaćuju nešto unaprijed. Šta nište čuli za plaćanje pouzećem? Ako nešto ne valjda ne preuzmeš i doviđenja, ovako te svaka budala može zajebat. Može i onako ali su manje šanse!

Taj trader rating je dobra stvar, ali da nije ovog topica ko bi znao o čemu se radi, tamo bi vidio neki minus, ovako su ipak neki admini čitajući ovo došli do zaključka da tog člana treba izbrisat sa foruma.

Znači ipak je bio koristan topic!

Edited by dean
Posted

a jesi ti čuo da u pouzeču plaćaš kutiju, ne znaš šta je unutra i ne možeš vidit dok ne platiš tako da si opet u istim govnima!nikad nisi siguran, edino kad ti pošalje pa onda uplata!ili kad neko ima preko 300-400 postova, ali opet ni to ne garantira

Posted

Ja ne zelim zablatiti svoj obraz za nista, i uvijek idem na to da ako nevaljda covjeku vratim pare ili kako god.

Evo nedavno Hely od mene uzeo brdo dijelova za svoga buduceg keca GTI-ja, nikakvih problma sa covjekom dogovorili da cemo ostatak para u rate ibok, nikakvih problema nije bilo, ja mu poklonio instalaciu motora i sve neka si vidi sta mu pase :palacg

dvaput sam prodao felge do sad koje sam seb i slagao i svaki put bilo sveu redu, pa makar popusio 5000kn necu sjebat svoj obraz i ispostovat cu dogovor.. zato ovo postupanje koje gogiii provodi na forumu treba a i koliko vidim biti ce strogo sankcionirano...

takvim ljudima treba zabraniti prodaju kada nakupe malo ''kaznenih'' bodova u feedbacku...

• 2 weeks later...
Posted

procitao sam ovaj topic od pocetka do kraja....ODLICAN...jedan od najboljih topica sta sam ovde procitao,nasmijao me do suza,naljutio i sjetio kako su i mene zaj...ma ima sve u jednome :D

...p.s. kad budete isli trazit gogiii-ja dajte nadjite i onog mog dean-a pa mu prosetajte vilicu,a kad se vratite u susjedstvo idemo pit :D

e i jos samo nesto...jebo topic trader rating po njemu se nikad nebih ovako nasmijao,a i saznao sta je tocno bilo...zato...dajte(bar u off topic) ovakve teme da se malo ispusemo....

a gogiii....ne vracaj pareeee!!!! ne isplti ti se sad ispadat posten briga te.... :P

a i nemojte malog filipa napadati,pa dosta mu je problema s dujom,nemoze je tunirat po gustu....ma sala,kralju moras znati malo primit zej...pa makar te smetala koji put...

Posted
procitao sam ovaj topic od pocetka do kraja....ODLICAN...jedan od najboljih topica sta sam ovde procitao

Au, a i ovo je izjava da boli glava.

Posted
Ovaj tekst je namijenjen kolegama s foruma koji se koriste rubrikom /ponuda/ u kojoj pronalaze dijelove s kojim oplemenjuju izgled svoga limenoga ljubimca. Dakle, pregledavanjem te rubrike 04.03 2010 pronašao sam oglas "kolege" pod nickom gogiiii u kojem prodaje mk1 BILSTEIN ovjes NURBURGRING-NORDSCHLEIFE tested

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....amp;hl=bilstein

Istu večer nazovem ja gogiiii-ja (Goran Šurmanović), te ga pitam za stanje ovjesa, cijenu i mogućnost dostave u Split, budući da sam ja iz Splita a prodavatelj iz Zagreba. I tako meni "kolega" objasni da je to vrhunski Bilstein ovjes, koji spuštaju vozilo -35/-35, prednji i zadnji plinski amortizeri kao i opruge u kompletu, stanje je vrhunsko budući da je vrlo malo voženo na njemu te da je cijeli ovjes u ispravnom stanju. Dogovorili smo cijenu i dostavu za Split. 08.03 2010 uplatio sam na njegov tekući račun dogovorenu cijenu+troškove dostave. Za par dana, nakon što je gogiiii provjerio uplatu, amortizere je poslao na moju adresu. Kada je paket stigao, pregledao sam amortizere i opruge izvanka, i meni se (laik za te stvari) učinilo da prednje opruge baš i nisu u tvorničkom stanju te da su malo "obrađene" fleksericom za koji krug. Odmah sam nazvao prodavatelja te ga pitao za skraćivanje opruga, na što je on meni odgovorio da on garantira da su opruge tvorničke, kao i amortizeri, te da ništa nije dirano na njima. Kako je kupio u dućanu-takvo je sadašnje stanje. Prodavatelj je bio uvjerljiv, ja kažem dobro i tako ostane na tome.

Budući da sam auto pripremao za bojanje nisam imao vremena ići ih ugraditi nego sam ih ostavio zapakirane u garaži. 06.04 2010 auto mi je bilo obojano i krenuo sam montirati amortizere. Kada sam ih pokazao meštru, on mi je odmah rekao da su prednje opruge skraćene fleksericom n3n13b.jpg

pa smo provjere radi krenili u rastavljanje prednjeg uloška amortizera, kad ono još jedan šamar. Prednji ulošci uopće nisu plinski Bilstein kako je prodavatelj naveo nego uljni Monroe od kojih je jedan propišao a drugi jedva drži ulje te i on malo slini.

301hlb4.jpg

vzv4x.jpg

Opet ja nazovem gogiiii-ja te mu objasnim stanje ovjesa kakvo sam zatekao, i kažem mu da ću mu poslati slike na pm da se i on uvjeri, na što on meni odgovara da ne treba (slike sam mu sutradan poslao na pm). I tu mu ja ponudim da ako ima neke druge prednje amortizere i opruge da mi ih pošalje u zamjenu za ove neispravne ili da mi vrati novce a ja njemu kupljeni ovjes, na što sam dobio odgovor da ćemo se dogovoriti. I kako taj dan tako i danas. Od 06.04 do danas 14.04 gogiiii (Goran Surmanović) se ne javlja na moje pozive na svoj mobitel i ne odgovara na privatne poruke. Čak sam ga uspio jedanput dobiti na mobitel ali sam nakon što se javio i ja se predstavio bio sam isključen i nakon toga mobitel više nije bio dostupan.

Takve stvari nikome ne služe na čast i smatram da takvim ljudima kojima je u cilju svjesno prevariti drugoga nije mjesto ovdje niti na bilo kojem drugom forumu.

Ispričavam se na podužem postu ali sam želio ovo podijeliti s vama, u nadi da se ovo neće više nikome dogoditi, bar ne od strane gogiiii-ja, Gorana Šurmanovića.

hvala i LP.

a joooooj, čovjeka!!! em ideš prevarit nekoga, em mu se ne javljaš na mobitel!!! svašta!!!

evo kaže ti moj frend da si mogao bar skinuti naljepnice monroe ako nekog ideš varat!!! to definitivno nije u redu...

Posted

ja sam isto čitao to sve ali, što ako je dečko kupio takve amortizere i nije ih rastavljao i nije znao da su unutra monroe i prodao ih ovom drugom uvjeren da je to bilstein.... zdero pare i sad sranje...

• Create New...