Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

evo došlo vrijeme da i ja predstavim našu obiteljsku krstaricu: radi se o passatu 2.0 fsi,kupljen 2005. oprema comfortline+sport paket monte carlo (15 mm niži,zatamnjena stakla,17" felge itd.)

kilometraža do sad je,vjerovali ili ne,samo 38000 km (korišten uglavnom za duže destinacije)..... na autu se nikaj ne bude radilo,čisto iz razloga što ga svi u familiji koriste,jedini zahvati koji slijede su lakiranje bunkera i novi prednji branik (sve to mi je uništila neka sitna duša dok sam bio s autom u zg)

evo jedna slika kad je stigao:

Passat.jpg

kao što sam već napisao,na autu se ne bude nikaj radilo što se tiče tuninga i slično,za to imam nešto drugo,hint:

Slika_027.jpg:D budući da nije vw,tu svaka priča o crnom staje ;)

• 3 months later...
Posted

mali update,usred onog toplinskog vala u srpnju na passatu riknula klima :(

dijagnoza: otišao kompresor klime....popravak skoro 8000 kn?! makar auto nije više imao garanciju,popravak je priznat pod garancijom (zbog jako niske kilometraže i besprijekorne servisne knjižice) tako da je iznos na kraju bio zanemariv u odnosu na prvotne procjene :)

• 9 months later...
Posted

Mislim da lagano možemo zaključat ovaj topic,naime auto uskoro ide u prodaju sa svih svojih "ogromnih" 47000 km :) ....uzima se nešto manje,sportskije,i brže.......

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...