Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
kakva vam je to fora sa zatvaranjem foruma? :palacd

ak ne dođem u karlovac nesmijem ni na forum ili kaj?

ha,ha,ha get a life!!! :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

mozda su radili nesto!! :lol2 :lol2 :lol2

Posted
kakva vam je to fora sa zatvaranjem foruma? :palacd

ak ne dođem u karlovac nesmijem ni na forum ili kaj?

Pa ja sam recimo totalno odusevljen tom forom..! Ak se svi tu virtualno druzimo godinama i onda da se nemre doc do KA i upoznat sa istom tom ekipom koja je dobrano potegnula iz cijele HR!

Posted
neka je kazna za sve koji nisu bili,jer ovo se ne propušta :D

:rotfl :rotfl :rotfl

Jel se sjećaš ti čega od subote :rotfl

Ja sam mislio da sam ja bio pijna, al tebi svaka čast :respekt

Posted
Pa ja sam recimo totalno odusevljen tom forom..! Ak se svi tu virtualno druzimo godinama i onda da se nemre doc do KA i upoznat sa istom tom ekipom koja je dobrano potegnula iz cijele HR!

slazem se lazo :zivio sramota nas koji nismo mogli doc s nasim ljubimcima,ja nisam dosao iz razloga sto nemam registrirano auto!

Posted

a jebiga,ali ima i onih koji su imali obaveze pa nisu mogli doći, s jedne strane razumijem kaj je forum bio offline,ali tak svejedno,kaj admin napravi to je to, bez obzira dal nam paše ili ne :)

Posted

Zbog jedne stvari nije fora. Htio sam vidjeti broj moba jednog clana foruma ali nisam mogao.

Na kraju sam se nasmijao i rekao "a dobar zaeb: :lol:

Inace, bio sam na VWTS :)

Posted

Neki su zbog te fore toliko pali u bed da su potegnuli iz Rijeke do Karlovca u roku odmah. I to 2 puta Rijeka-Karlovac :D

Posted
:rotfl :rotfl :rotfl

Jel se sjećaš ti čega od subote :rotfl

Ja sam mislio da sam ja bio pijna, al tebi svaka čast :respekt

ma jok,samo sam se pravio pijan :rotfl pozdrav

Posted
neka je kazna za sve koji nisu bili,jer ovo se ne propušta :D

bilo je bolje tamo nego na forumu...

Posted

Zgodna fora jest... samo pitanje je s clanovima koji nisu mogli doci (nebitno jesu li iz HR)

Mene osobno nepogađa a da je simpa jest :)

Posted
Zbog jedne stvari nije fora. Htio sam vidjeti broj moba jednog clana foruma ali nisam mogao.

Na kraju sam se nasmijao i rekao "a dobar zaeb: :lol:

Inace, bio sam na VWTS :)

ja duzan pice clanu joke i sitia se u zadnji sek da bi triba broj uzeti i ja na forum ali uzalud!

joke skuzaj, cujemo se na pm

Posted

za tu foru mi je rekao Petar prije koju godinu (neki strani forumi to prakticiraju) a ja je slučajno u razgovoru rekao Fogu i on je prihvatio...ja nisam bio na susretu i nije mi bio problem šta nisam mogao vidjeti forum...

ne treba od svega raditi problem...

Posted
ja duzan pice clanu joke i sitia se u zadnji sek da bi triba broj uzeti i ja na forum ali uzalud!

joke skuzaj, cujemo se na pm

Ma niej problem, svejedno sam popio i previše :rotfl

Posted (edited)

:angry: :angry: :angry:

...fakat imate ideje, koje sprovodite bez razmišljanja!

Evo vako, ja trebao jednom članu poslat neke sitnice za ZG, komunikacija bila samo preko PM-a, on meni pošalje br moba u subotu oko 9 sati u jutro (bar je to vrijeme kad mi je stigla obavjest na mail), pošto imam malo dijete i neradna mi je bila subota, nisam bio na netu do popodne, vidim mail, kliknem na link i nemogu ništa vidjet, šta je sad :mellow: , zaključano...., naravno nemogu poslat frendu koji je išao u KA br moba da se čuje s čovjekom di da se nađu, pošto on nije išao u KA, te sve pada u vodu, zbog vaše ideje zatvaranja foruma....

Svaka vam čast na turbo glupoj ideji! :palacd

Edit: ...da bar onda ostavite vidljive PM-ove....

Edited by markinjo
  • Create New...