crogolfmk3 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 (edited) Pozdrav svima, dosta dugo sam na ovom forumu kao promatrac, pa u ovo dosadno popodne sam se odlucio predstavit svoj stroj! Ispricavam se odma za bilo kakve greske u pisanju al nisam bas vjest pisac na hrvatskom jeziku ! Dakle krenimo redom, radi se o Golfu mk3 gti 8v iz '96 godine, auto je uvezen iz njemacke tocnije iz frankfurta , trebao ici u prodaju jer sam ga vozio za rodjaka koji se bavio sa uvozom auta, al kad sam ga vidio parkiran na placu u njemackoj to je bila ljubav na prvi pogled. Dosad je dosta toga uradjeno, kao sto su kompletan servis motora, ugradnja raceland gewinde, daljinsko zakljucavanje, obnovljen kocioni sustav, kompletno ofarban (iako lose vidit cete zasto ), novi pragovi koji su me kostali ko oko u glavi, i jos dosta sitnica koje je nepotrebno nabrajat::: evo vam i nesto slika da vidite mog ljepotana... ovo je kad sam ga tek doveo 2007 nisam ga smio jos ni vozit al se nisam mogao nagledat ni naslikat sa autom sam dobio i dosta solidnu muziku koja i dan danas svira iako sam iscupo pojacalo i zeljan sam obnovit to sve da jos bolje radi. momak do auta je taj koji ce ga nasljedit kad odraste... unutrasnjost je u dosta dobrom stanju sad je volan tapeciran na novo i promijenjena i ruckica mjenjaca sa ono svjetlecom kao sto lazo ima.. I nesto sto me odusevljava svaki put kad sjednem u auto je RECARO kao sto sam vec napisao auto je bio na krecenju..... i sve je to ispalo odlicno..... :angry: sve dok vrijeme nije pokazao majstorski rad talijanski autolimara koji zude samo za parom jer i ako je posao odradjen gadno nisam im mogao nista, procjenite sami.... i ono radi cega sam se vratio kod limara i ispsovao sve zivo jer nisam mogao vjerovat da je moguce tako lose nesto napravit, znaci samo je zakitao prag bez da ga krpi i ljepo preko toga ofarbao....kad sam to vidio plakao sam ko beba jer mi je bilo krivo para al platit ce i on..... nakon ljepog iznenadjenja i dosta izglubljeni zivaca pragovi su opet napravljeni i ovaj put kako treba jer sam mu svaki dan visio u radionu i gledao kako radi, da bi to na kraju ispalo ovako.... nakon toga je naravno sljedila ugradnja novi pragova koji su skupi ko vrag al vrijede svaki potroseni cent jer je uzitak to vidit na autu. ima jos dosta toga sta je radjeno kao sto su novi diskovi novo prednje staklo koje je bilo puklo jer sam htio sam minjat retrovizor i nakraju sam morao sve promjenit i ostale sitnice koje sam prije spomenuo, volan poslje presvlacenja i kromirane ringove u satu kromirane rucke za otvaranje vrata rucka mjenjaca i na kraju par umjetnicki slika. ovo su moje dvi ljubavi na okupu i ne mislim na vespu nego na curu.... imam jos dosta planova koje cekaju na red, kao sto su felge, pucam na keskin kt4 ili kt1 jos neznam i milijun stvari o kojima cete bit obavjesteni tokom radova!! slike nisu vrhunske kvalitete jer su vecinom slikane sa mobitelom nemojte zamjerit!!! LINK NA KOMENTARE Edited June 29, 2010 by crogolfmk3
crogolfmk3 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 da dignem malo topic iz prašine, na auto se nije nista posebno radilo, promijenjeni su zadnji ležajevi kotača, obnovljeno je osvijetljenje, ima jos miljun sitnica za napravit al sad se skupljaju pare za selene jer me užasno živcira žuljanje, i za klimu jer dolazi ljeto i neda mi se više trpit vrućinu kad cruisam sa strojem evo par slikica maloga da se ne zaboravi na njega......do sljedećeg javljanja......................
crogolfmk3 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Evo da se javim malo i ovdje, auto uglavnom sluzi kako treba i odrzava se redovito cijela prica sa limariom me toliko dotukla da sam izgubio volju za ikakvo daljnje sredjivanje al nikad se nezna pa cemo vidit kako dalje, uglavnom evo par slika da vidite, nema se bas puno za vidit jer su detalji koji cine cijelinu nikakvi al tko zna mozda mi malo probudi volju i zelju da nastavim ono sta sam davno krenuo radit.....
crogolfmk3 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Ako se uopce ima sta za rec.....LINK ZA KOMENTARE
Recommended Posts