Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa sta je ovo stavim oglas ovoga teksta i odmah mi ga se zbrise!!!!

Ajmo admini i moderatori, kako da ga napravim onda??? Na svakom forumu prihvate uslugu odmah a vi me zbrisete??? WTF

Edited by rrocado
Posted (edited)

pa napiši par primjera kaj si dosad naručival , po kojoj cijeni i nebudu ti brisali oglas

Edited by tomica88
Posted

VWCC nije oglasnik

ok?

Imaš pravila oglašavanja koja vrijede kako za sve tako i za tebe

ok?

Ako imaš neku priliku koja bi mogla pomoć članovima a nije u skladu s pravilima oglašavanja ONDA POŠALJEŠ JEBENI PERSONAL MESIĐ ILITI PM NEKOM OD ADMINA PA SE LIPO DOGOVORITE DI ŠTA I KAKO TO SMJESTIT I UPAKIRAT

ok?

EDIT

Ne šalji meni PM ni slučajno

Posted

ali pretpostavljam da nisi stavio ni razliku u postotcima kod tebe i i one u serrvisu

u cijeni,, pa asortiman, mislis na dijelove poput potrosnog materijala ili rezervni dijelovu poput rucica mjenjaca, volana, airbaga itd itd

moras oglas detaljno opisati, i sve

Posted
VWCC nije oglasnik

ok?

Imaš pravila oglašavanja koja vrijede kako za sve tako i za tebe

ok?

Ako imaš neku priliku koja bi mogla pomoć članovima a nije u skladu s pravilima oglašavanja ONDA POŠALJEŠ JEBENI PERSONAL MESIĐ ILITI PM NEKOM OD ADMINA PA SE LIPO DOGOVORITE DI ŠTA I KAKO TO SMJESTIT I UPAKIRAT

ok?

EDIT

Ne šalji meni PM ni slučajno

Forum nije oglasnik, s tim se slazem. Ali bi svakako trebao posluziti da pomazemo jedni drugima savjetima i uslugama.

Mogao se netko od admin sjetiti i upozoriti ili predloziti sta napraviti ali je najlakse odmah zbrisati!!!

A PM necu slati ni tebi niti ikome. Kad je kultura na prvom mjestu...

Sad mi dajte ban na 1531 svjetlosnu godinu!!

Posted
Forum nije oglasnik, s tim se slazem. Ali bi svakako trebao posluziti da pomazemo jedni drugima savjetima i uslugama.

Mogao se netko od admin sjetiti i upozoriti ili predloziti sta napraviti ali je najlakse odmah zbrisati!!!

A PM necu slati ni tebi niti ikome. Kad je kultura na prvom mjestu...

Sad mi dajte ban na 1531 svjetlosnu godinu!!

Ako ti damo ban kako češ dalje oglašavat?

99% aktivnosti su ti oglasi,tj prodaja

Ako svi poštuju pravila o oglašavanju zašto bi ti bio iznimka

Podforume za partnere kluba,servise i trgovce imamo tako da sa nekim iz predstavništa kluba možeš dogovorit suradnju

I oglas ti je tek sad izbrisan,bia je na 'invisible' ali izgleda bespotrebno

Posted

mikaa...

napisao sam ti u PM razlog zasto je valjda brisan...

a i tvoje ponasanje nije na mjestu...to tvoje psovanje ti nece pomoc oko rijesavanje problema.a sto se tice brisanje tvog ACCa se slobodno obrati jednom adminu

Posted

Ok ljudi izvinite. Probat cu oglas skombinirati da moze opstati.

Hvala

• Create New...