mikaaa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 (edited) Pa sta je ovo stavim oglas ovoga teksta i odmah mi ga se zbrise!!!! Ajmo admini i moderatori, kako da ga napravim onda??? Na svakom forumu prihvate uslugu odmah a vi me zbrisete??? WTF Edited July 12, 2010 by rrocado
tomica88 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 (edited) pa napiši par primjera kaj si dosad naručival , po kojoj cijeni i nebudu ti brisali oglas Edited July 12, 2010 by tomica88
oglascado Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 VWCC nije oglasnik ok? Imaš pravila oglašavanja koja vrijede kako za sve tako i za tebe ok? Ako imaš neku priliku koja bi mogla pomoć članovima a nije u skladu s pravilima oglašavanja ONDA POŠALJEŠ JEBENI PERSONAL MESIĐ ILITI PM NEKOM OD ADMINA PA SE LIPO DOGOVORITE DI ŠTA I KAKO TO SMJESTIT I UPAKIRAT ok? EDIT Ne šalji meni PM ni slučajno
MarioIV Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 ali pretpostavljam da nisi stavio ni razliku u postotcima kod tebe i i one u serrvisu u cijeni,, pa asortiman, mislis na dijelove poput potrosnog materijala ili rezervni dijelovu poput rucica mjenjaca, volana, airbaga itd itd moras oglas detaljno opisati, i sve
Igor_ZG Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Samo polako,stavi ponovno oglas,jel mislim da bi se moglo narucivat posto su neke cijene i do 50% jeftinije!
mikaaa Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 VWCC nije oglasnik ok? Imaš pravila oglašavanja koja vrijede kako za sve tako i za tebe ok? Ako imaš neku priliku koja bi mogla pomoć članovima a nije u skladu s pravilima oglašavanja ONDA POŠALJEŠ JEBENI PERSONAL MESIĐ ILITI PM NEKOM OD ADMINA PA SE LIPO DOGOVORITE DI ŠTA I KAKO TO SMJESTIT I UPAKIRAT ok? EDIT Ne šalji meni PM ni slučajno Forum nije oglasnik, s tim se slazem. Ali bi svakako trebao posluziti da pomazemo jedni drugima savjetima i uslugama. Mogao se netko od admin sjetiti i upozoriti ili predloziti sta napraviti ali je najlakse odmah zbrisati!!! A PM necu slati ni tebi niti ikome. Kad je kultura na prvom mjestu... Sad mi dajte ban na 1531 svjetlosnu godinu!!
oglascado Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Forum nije oglasnik, s tim se slazem. Ali bi svakako trebao posluziti da pomazemo jedni drugima savjetima i uslugama. Mogao se netko od admin sjetiti i upozoriti ili predloziti sta napraviti ali je najlakse odmah zbrisati!!! A PM necu slati ni tebi niti ikome. Kad je kultura na prvom mjestu... Sad mi dajte ban na 1531 svjetlosnu godinu!! Ako ti damo ban kako češ dalje oglašavat? 99% aktivnosti su ti oglasi,tj prodaja Ako svi poštuju pravila o oglašavanju zašto bi ti bio iznimka Podforume za partnere kluba,servise i trgovce imamo tako da sa nekim iz predstavništa kluba možeš dogovorit suradnju I oglas ti je tek sad izbrisan,bia je na 'invisible' ali izgleda bespotrebno
jady Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 mikaa... napisao sam ti u PM razlog zasto je valjda brisan... a i tvoje ponasanje nije na mjestu...to tvoje psovanje ti nece pomoc oko rijesavanje problema.a sto se tice brisanje tvog ACCa se slobodno obrati jednom adminu
mikaaa Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Ok ljudi izvinite. Probat cu oglas skombinirati da moze opstati. Hvala
Recommended Posts