kadija Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 koliko znam da je refresh na oglase moguc jednomu 15 dana, ali nakon mjesec i pol sam refreshovao oglas i opet mi brisete.pozdrav
kadija Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Koji post iz kojeg oglasa? moja dva zadnja oglasa
oglascado Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Amo onda ovako kad neće onako Predzadnji je bumpan jučer a prije toga je bump bia 20.6,znači cca 36 dana,ok,bump je važeči A zadnji je bump-an jučer a prije toga je bump bia 13.7,znači s jučerašnjim datumom 13 DANA,a BUMP je dozvoljen svakih 14 DANA WARN ok? lp
Peki Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 (edited) Mogu se ja ubaciti, nije mi nesto jasno? Ako mjenjam cijenu oglasa, dali se to gleda kao bump i dali se tada brisu postovi? To mi malo nije logicno Hvala na odgovoru. Edited July 27, 2010 by Peki
Vec Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Mogu se ja ubaciti, nije mi nesto jasno? Ako mjenjam cijenu oglasa, dali se to gleda kao bump i dali se tada brisu postovi? To mi malo nije logicno Hvala na odgovoru. EDITiras...
Peki Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ok, i kak onda ljudi vide da sam ja cijenu promjenio kad mi je oglas na trecoj stranici?
Trojan Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ok, i kak onda ljudi vide da sam ja cijenu promjenio kad mi je oglas na trecoj stranici? Strpljen spašen
Vec Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 (edited) ok, i kak onda ljudi vide da sam ja cijenu promjenio kad mi je oglas na trecoj stranici? pa procitat' ce prvi post tamo di je oglas i napisan i di je cijena,tamo i EDITiras,nece citat' BUMP na trecoj strani... ne? EDIT: aha,sad sam skuzio sta si rek'o... lol ... jbga,naci ce ak' ga zanima Edited July 27, 2010 by VecTDI
oglascado Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ovaj oglas http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=39721&hl= je bumpan 13.7 i opet jučer 26.7,matematički je to 13 dana
Rallye VR6 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ok, i kak onda ljudi vide da sam ja cijenu promjenio kad mi je oglas na trecoj stranici? Nikako. Zbog glupana koji ovo koriste isključivo kao oglasnik , mi koji smo tu od početka, dok pola moderatora nije znalo da postoji forum, ispaštamo Tko se sijeća dana kada forum nije postojao pa smo se dopisivali preko guestbooka? 99% ljudi tu niti ne zna za to...
srki Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 (edited) Nikako. Zbog glupana koji ovo koriste isključivo kao oglasnik , mi koji smo tu od početka, dok pola moderatora nije znalo da postoji forum, ispaštamo Tko se sijeća dana kada forum nije postojao pa smo se dopisivali preko guestbooka? 99% ljudi tu niti ne zna za to... ne vidim cemu vrijedati nekoga nigdje nepise da oni to ne smiju Edited July 27, 2010 by srki
oglascado Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Zato jer se svi logaju i trpaju oglase i puknu cijenu xy i onda svaki dan bump cijena 1,10,50,100 kuna niža i onda mi mod i admini imamo nakon šta se 12 sati ne logiramo po 7-8 new nepročitanih stranica a od toga 98% oglasi i onda izgubimo po 2 sata moderirajuči i ispravljajuči i lockajuči a zašto,zato jer pravila to dozvoljavaju,a nismo oglasnik,i imamo mi i drugih stvari za radit u životu a ne visit tu i prepravljat oglase od 0-24 I onda je bilo il ukidamo oglase totalno,ili postrožujemo pravila kakva sad i jesu,i tog se pridržavajmo ako želimo da oglasi ostanu,kakvi-takvi
srki Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 i nije nista napravljeno.. treba staviti onu zabranu postanja oglasa do 100 postova i gotovo..pa nek tuku postove ako im se da al se bar moraju potruditi
Rallye VR6 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ne vidim cemu vrijedati nekoga nigdje nepise da oni to ne smiju Jer je ovo forum , a ne oglasnik. Forum je za raprave i razmjenu informacija , slika ili viceva. Oglasi su usputna stvar koja može biti od koristi ČLANOVIMA foruma. Za ostale je oglasnik /njuškalo/auti.hr Ja bi stavio da ispod 500 postova nema oglašavanja.
srki Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 (edited) slazem se ja s tobom ali im treba postaviti ogranicenja, jer kod nas kultura bas i nije na nivou i nemogu takve stvari sami skontati Edited July 27, 2010 by srki
oglascado Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Postovi i ograničenja neče pomoć Jer mi visimo 24/7 moderirajuči oglase Ako uvedemo postove onda čemo moderirat spamanje i trpanje postova radi oglasa A neko se registrira da proda recaro siceve za 500 kuna i onda svi vrištite a da uvedemo postove onda ne bi imali te pogodnosti Ma nebitno Da se mene pita ja bi ukinia oglase,u potpunosti over i out
stipe edition Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 (edited) decki bit ce bolje sljedece godinine u ovo isto vrijeme,kaj se bez veze sekirate, neki si tu oce nekaj vtopiti jer nemaju za kruh,ja ih razmem,svi smo mi neki manje vise krenuli od nule,treba ljudima dati sansu. slazem se da je ovo forum a ne oglasnik Edited July 28, 2010 by stipe edition
NV-Nele Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Postovi i ograničenja neče pomoć Jer mi visimo 24/7 moderirajuči oglase Ako uvedemo postove onda čemo moderirat spamanje i trpanje postova radi oglasa A neko se registrira da proda recaro siceve za 500 kuna i onda svi vrištite a da uvedemo postove onda ne bi imali te pogodnosti Ma nebitno Da se mene pita ja bi ukinia oglase,u potpunosti over i out Pa nemoras stavljat oglas i ok za tebe ukinio si za sebe.
Vile Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 (edited) Jer je ovo forum , a ne oglasnik. Forum je za raprave i razmjenu informacija , slika ili viceva. Oglasi su usputna stvar koja može biti od koristi ČLANOVIMA foruma. Za ostale je oglasnik /njuškalo/auti.hr Ja bi stavio da ispod 500 postova nema oglašavanja. ima nas koji smo vec par godina svakodnevno tu a nemamo ni 200 postova jer ne pisemo na svaku i ono o cemu nemamo pojma... Edited July 28, 2010 by Vile
oglascado Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Pa nemoras stavljat oglas i ok za tebe ukinio si za sebe. Poanta tvog reply-a je?
NV-Nele Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Poanta tvog reply-a je? pa ti nemoras stavljat oglase i to je to.kad mislis da bi trebalo ukinit.ako neshvacas onda nist .
Trojan Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 U oglasima se ne smije odgovarat, a tlaka je pisat svakom posebno PM, pa ću ovdje napisat nešto što me bode u oči konstantno. Pretpostavljam da ste svi završili osnovnu školu ili barem prva 4 razreda. Bilo bi lijepo kad bi sukladno sa naučenim pisali oglase. Znači korištenje velikih slova i razmaka poslije točke. Svako toliko stisnut malo ENTER da taj oglas bude lijepo pregledan. Pazit na ije i je, č i ć itd. Konačno shvatit da ako odmah stavite sve podatke i sliku stvari koju prodajete nećete dobivat hrpu PM u kojima se traže ti podaci ili slika. Govorim u svoje ime, ali kad vidim krkanski oglas u kojem se ne poštuju ni najosnovnija pravila gramatike dođe mi slabo. Sad mi je malo lakše na duši LP
Medo-12v-VD Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Nikako. Zbog glupana koji ovo koriste isključivo kao oglasnik , mi koji smo tu od početka, dok pola moderatora nije znalo da postoji forum, ispaštamo Tko se sijeća dana kada forum nije postojao pa smo se dopisivali preko guestbooka? 99% ljudi tu niti ne zna za to... Kakve veze imaju moderatori s poantom ? Moderatori ne kroje pravila već ih pokušavaju provodit,i oni su ti po kojima se sere,ništa više. Sad ćemo se još počet deklarirat po stažu u klubu i slično... ja to nebi tako gledao,al da bi prepolovio broj članova foruma,to bi...
Recommended Posts