Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

koliko znam da je refresh na oglase moguc jednomu 15 dana, ali nakon mjesec i pol sam refreshovao oglas i opet mi brisete.pozdrav

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amo onda ovako kad neće onako

Predzadnji je bumpan jučer a prije toga je bump bia 20.6,znači cca 36 dana,ok,bump je važeči

A zadnji je bump-an jučer a prije toga je bump bia 13.7,znači s jučerašnjim datumom 13 DANA,a BUMP je dozvoljen svakih 14 DANA

WARN

ok?

lp

Posted (edited)

Mogu se ja ubaciti, nije mi nesto jasno? :)

Ako mjenjam cijenu oglasa, dali se to gleda kao bump i dali se tada brisu postovi? To mi malo nije logicno :)

Hvala na odgovoru.

Edited by Peki
Posted
Mogu se ja ubaciti, nije mi nesto jasno? :)

Ako mjenjam cijenu oglasa, dali se to gleda kao bump i dali se tada brisu postovi? To mi malo nije logicno :)

Hvala na odgovoru.

EDITiras... :palacg

Posted (edited)
ok, i kak onda ljudi vide da sam ja cijenu promjenio kad mi je oglas na trecoj stranici? :lol:

pa procitat' ce prvi post tamo di je oglas i napisan i di je cijena,tamo i EDITiras,nece citat' BUMP na trecoj strani... ne? :D

EDIT:

aha,sad sam skuzio sta si rek'o... lol ...

jbga,naci ce ak' ga zanima :D

Edited by VecTDI
Posted
ok, i kak onda ljudi vide da sam ja cijenu promjenio kad mi je oglas na trecoj stranici? :lol:

Nikako.

Zbog glupana koji ovo koriste isključivo kao oglasnik , mi koji smo tu od početka, dok pola moderatora nije znalo da postoji forum, ispaštamo :palacd

Tko se sijeća dana kada forum nije postojao pa smo se dopisivali preko guestbooka? 99% ljudi tu niti ne zna za to...

Posted (edited)
Nikako.

Zbog glupana koji ovo koriste isključivo kao oglasnik , mi koji smo tu od početka, dok pola moderatora nije znalo da postoji forum, ispaštamo :palacd

Tko se sijeća dana kada forum nije postojao pa smo se dopisivali preko guestbooka? 99% ljudi tu niti ne zna za to...

ne vidim cemu vrijedati nekoga :palacg

nigdje nepise da oni to ne smiju

Edited by srki
Posted

Zato jer se svi logaju i trpaju oglase i puknu cijenu xy i onda svaki dan bump cijena 1,10,50,100 kuna niža i onda mi mod i admini imamo nakon šta se 12 sati ne logiramo po 7-8 new nepročitanih stranica a od toga 98% oglasi i onda izgubimo po 2 sata moderirajuči i ispravljajuči i lockajuči a zašto,zato jer pravila to dozvoljavaju,a nismo oglasnik,i imamo mi i drugih stvari za radit u životu a ne visit tu i prepravljat oglase od 0-24

I onda je bilo il ukidamo oglase totalno,ili postrožujemo pravila kakva sad i jesu,i tog se pridržavajmo ako želimo da oglasi ostanu,kakvi-takvi

Posted

i nije nista napravljeno..

treba staviti onu zabranu postanja oglasa do 100 postova i gotovo..pa nek tuku postove ako im se da :)

al se bar moraju potruditi

Posted
ne vidim cemu vrijedati nekoga :palacg

nigdje nepise da oni to ne smiju

Jer je ovo forum , a ne oglasnik. Forum je za raprave i razmjenu informacija , slika ili viceva.

Oglasi su usputna stvar koja može biti od koristi ČLANOVIMA foruma.

Za ostale je oglasnik /njuškalo/auti.hr

Ja bi stavio da ispod 500 postova nema oglašavanja.

Posted (edited)

slazem se ja s tobom :palacg

ali im treba postaviti ogranicenja, jer kod nas kultura bas i nije na nivou :) i nemogu takve stvari sami skontati

Edited by srki
Posted

Postovi i ograničenja neče pomoć

Jer mi visimo 24/7 moderirajuči oglase

Ako uvedemo postove onda čemo moderirat spamanje i trpanje postova radi oglasa

A neko se registrira da proda recaro siceve za 500 kuna i onda svi vrištite a da uvedemo postove onda ne bi imali te pogodnosti

Ma nebitno

Da se mene pita ja bi ukinia oglase,u potpunosti

over i out

Posted (edited)

decki bit ce bolje sljedece godinine u ovo isto vrijeme,kaj se bez veze sekirate,

neki si tu oce nekaj vtopiti jer nemaju za kruh,ja ih razmem,svi smo mi neki manje vise krenuli od nule,treba ljudima dati sansu. slazem se da je ovo forum a ne oglasnik :bag:

Edited by stipe edition
Posted
Postovi i ograničenja neče pomoć

Jer mi visimo 24/7 moderirajuči oglase

Ako uvedemo postove onda čemo moderirat spamanje i trpanje postova radi oglasa

A neko se registrira da proda recaro siceve za 500 kuna i onda svi vrištite a da uvedemo postove onda ne bi imali te pogodnosti

Ma nebitno

Da se mene pita ja bi ukinia oglase,u potpunosti

over i out

Pa nemoras stavljat oglas i ok za tebe ukinio si za sebe.

Posted (edited)
Jer je ovo forum , a ne oglasnik. Forum je za raprave i razmjenu informacija , slika ili viceva.

Oglasi su usputna stvar koja može biti od koristi ČLANOVIMA foruma.

Za ostale je oglasnik /njuškalo/auti.hr

Ja bi stavio da ispod 500 postova nema oglašavanja.

ima nas koji smo vec par godina svakodnevno tu a nemamo ni 200 postova jer ne pisemo na svaku i ono o cemu nemamo pojma...

Edited by Vile
Posted
Poanta tvog reply-a je?

pa ti nemoras stavljat oglase i to je to.kad mislis da bi trebalo ukinit.ako neshvacas onda nist .

Posted

U oglasima se ne smije odgovarat, a tlaka je pisat svakom posebno PM, pa ću ovdje napisat nešto što me bode u oči konstantno.

Pretpostavljam da ste svi završili osnovnu školu ili barem prva 4 razreda. Bilo bi lijepo kad bi sukladno sa naučenim pisali oglase.

Znači korištenje velikih slova i razmaka poslije točke. Svako toliko stisnut malo ENTER da taj oglas bude lijepo pregledan.

Pazit na ije i je, č i ć itd.

Konačno shvatit da ako odmah stavite sve podatke i sliku stvari koju prodajete nećete dobivat hrpu PM u kojima se traže ti podaci ili slika.

Govorim u svoje ime, ali kad vidim krkanski oglas u kojem se ne poštuju ni najosnovnija pravila gramatike dođe mi slabo.

Sad mi je malo lakše na duši :D

LP

Posted
Nikako.

Kakve veze imaju moderatori s poantom ?

Moderatori ne kroje pravila već ih pokušavaju provodit,i oni su ti po kojima se sere,ništa više.

Sad ćemo se još počet deklarirat po stažu u klubu i slično... ja to nebi tako gledao,al da bi prepolovio broj članova foruma,to bi...

• Create New...