oglascado Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Kad se pravis grbav pa cu ti objasnit,meni nemozes zapocinjat odgovor sa duso draga i pisat na kraju pusa.Malo si izgleda poremecen.Zato ce te trebat malo izravnat. Shvatices. Ako ti meni možeš reć da sam idiot koji briše post(s razlogom obrisan) onda mogu i ja tebi da si mi drag A pusa je bila upučena svima koliko god vas ima,a ne samo tebi,ne laskaj si
NV-Nele Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ako ti meni možeš reć da sam idiot koji briše post(s razlogom) onda mogu i ja tebi da si mi drag A pusa je bila upučena svima koliko god vas ima,a ne samo tebi,ne laskaj si Kad sam ja tebi reko da si idiot,de da vidim di to pise.
NV-Nele Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Kakvih kretena ima na ovom forumu, svako malo neki novi...strasno... Ti se pribiljezi slobodno,a vidices ko je kreten smece jedno.
RI VW Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ti se pribiljezi slobodno,a vidices ko je kreten smece jedno. To sta ti imas ocito nekih problema sa samim sobom pa si doso tu lijecit svoje frustracije to je tvoj problem i uostalom ko tebi sta govori :doh
oglascado Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Kad sam ja tebi reko da si idiot,de da vidim di to pise. Kad san ti treći put zaredom skinia post iz oglasa,post je izbrisan,nema veze,nema dokaza i ti si u pravu,ja san se ispriča i točka Ostavite se daljnjih prepucavanja,jer če se opet brisat postovi i slično
NV-Nele Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 To sta ti imas ocito nekih problema sa samim sobom pa si doso tu lijecit svoje frustracije to je tvoj problem i uostalom ko tebi sta govori :doh Pa nebitno za sve ostale nemozes nikom rec da je kreten ,svi nesta pisete a na nikog se ne odnosi.Znaci vredjas sve sto su se javili u ovu temu.
NV-Nele Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Kad san ti treći put zaredom skinia post iz oglasa,post je izbrisan,nema veze,nema dokaza i ti si u pravu,ja san se ispriča i točka Ostavite se daljnjih prepucavanja,jer če se opet brisat postovi i slično Slusaj ja nikom nikad nisam na ovom forumu reko nista lose ,i nemam se sta dalj objasnjavat stobom.A sta se tice brisanja samo brisi ako moras i sta moras.
Vile Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ti se pribiljezi slobodno,a vidices ko je kreten smece jedno. inace se ne ubacujem u ovakve rasprave al ovo je strasno... ovaj forum je postao stvarno svakakav a najmanje onakav kakav bi trebao biti...nazalost...
MarinoL Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 (edited) inace se ne ubacujem u ovakve rasprave al ovo je strasno... ovaj forum je postao stvarno svakakav a najmanje onakav kakav bi trebao biti...nazalost... Ovo je luda kuća. Ljudi se ponašaju na ovom forumu isto kao i na cesti za volanom. Ako im nešto napraviš, a da im se to ne sviđa ili nije po volji hebu ti sve po spisku. Čista realnost našeg društva. :palacd Edited July 30, 2010 by MarinoL
scanbi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 (edited) Kakvih kretena ima na ovom forumu, svako malo neki novi...strasno... RI VW je za sve koji pisu u topicu reko da su kreteni..Ak nije nek kaze na kog se odnosilo i nek to rijese .. Ti se pribiljezi slobodno,a vidices ko je kreten smece jedno. Sta quotate samo od NV-Nelea..Obojci warn ban il sta vec..i to je to Edited July 30, 2010 by scanbi
mrki Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Kad se pravis grbav pa cu ti objasnit,meni nemozes zapocinjat odgovor sa duso draga i pisat na kraju pusa.Malo si izgleda poremecen.Zato ce te trebat malo izravnat. Shvatices. Uuuu,prijetnje fizičkim obračunima :zder Imaš ti nekog rođu u mom kraju,čini mi se,vozi petardu TSI,the artist formally known as Sile?
MOTA BOY Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ovo je luda kuća. Ljudi se ponašaju na ovom forumu isto kao i na cesti za volanom. Ako im nešto napraviš, a da im se to ne sviđa ili nije po volji hebu ti sve po spisku. Čista realnost našeg društva. :palacd Yep... Meni je to sve
MarinoL Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Yep... Meni je to sve Ma smiješno je sve to Mota Boy. Od ničeg se diže galama bezveze.
Vec Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 da si nije u rodu sa filipzg???? :smijeh ja sam skuzio da,da,daaa... ti njega volis?! fakin' sapunica,sta ih nije dosta na RTLu i Novoj TeVe ... e moj Roko,treba ti spomenik dignut' ...
MOTA BOY Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 (edited) Ja mislim da se njemu spomenik diže bez problema! Edited July 30, 2010 by MOTA BOY
Emma Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ja mislim da se njemu spomenik diže bez problema! ajme kako dobar odgovor mota al si me nasmijao a joj doljevate mi sol na ranu,a več sam ga zaboravila haha
RI VW Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 RI VW je za sve koji pisu u topicu reko da su kreteni..Ak nije nek kaze na kog se odnosilo i nek to rijese .. Sta quotate samo od NV-Nelea..Obojci warn ban il sta vec..i to je to Ne razumjem u cemu je problem? Kome sam ja to rekao? Sta sam mozda roku rekao to a? Ili tebi? Sta se pjenis? Komentirao sam opce stanje na forumu, jer svaki dan ne nađe netko ko oce stvarat revoluciju, a sve zato jer je problem procitat pravila.....ono ja koji ih znam pa nekad odem pa provjerim da ne napravim glupost. A neznam o kakvom ti banu pricas, prvo nauci sta je ban i za sta se dobija, a onda se pravi pametan, a nadlezni slobodno mi sad opalite warn ako sam ga icime zasluzio, a ja se ubuduce klonim ovakvih rasprava jer nema smisla nekome nesto objasnjavat....
scanbi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ne razumjem u cemu je problem? Kome sam ja to rekao? Sta sam mozda roku rekao to a? Ili tebi? Sta se pjenis? Komentirao sam opce stanje na forumu, jer svaki dan ne nađe netko ko oce stvarat revoluciju, a sve zato jer je problem procitat pravila.....ono ja koji ih znam pa nekad odem pa provjerim da ne napravim glupost. A neznam o kakvom ti banu pricas, prvo nauci sta je ban i za sta se dobija, a onda se pravi pametan, a nadlezni slobodno mi sad opalite warn ako sam ga icime zasluzio, a ja se ubuduce klonim ovakvih rasprava jer nema smisla nekome nesto objasnjavat.... Zasluzio si..Procitaj pravila
mrki Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 (edited) Ovaj topic zaslužuje ban (lock) ili bar premještaj u offtopic gdje određene osobe mogu dalje osebujno izražavat svoj verbalni proljev Čak je i kadija (firestarter) odustao,samo nas par koji izgleda imamo problem sa osobnom onanijom pišemo Edited July 30, 2010 by mrki OS
mrki Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ja sam poremečen..... A ja kreten! :fakjea Ja sam crven,a ti žut, Hi Hi Hi Hihotići
Recommended Posts