Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Bilo je već neke priče o kvaliteti sadržaja na forumu, a iskreno i mene smeta da nakon svakog klika na "View New Posts" iskoči na destke oglasa za koješta.. Pa reko kako bi bilo lijepo da toga nema.. Prijedlog je sljedeći: da se jednostavno maknu oglasi sa pregleda novih postova. Nek se oni bumpom vraćaju na vrh podforuma na kojem jesu, ali da ne iskaču kod klika na pregleda novih postova.

Vjerovatno nisam jedini kojemu je bookmark http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showforum=5 ovaj, tako da nebi trebalo bit nikakvih problema.

Posted

pa sta fali sto se pokazuju novi oglasi? dosta ljudi dolazi na forum da bi kupilo prodalo zamjenilo i slicno

forumima je trgovina vise od 50% posjeta

Posted (edited)

takoder mi ne smeta sta su novi oglasi ili oni bumpani kada otvorim stranicu, uvijek se nade novih zanimljivih dijelova, a i onaj tko prodaje veca mu je sansa da ce prodat kad oglas stoji na view new posts jer vise ljudi vidi oglas

ako te oglasi ne zanimaju nemoras ih ni citat, samo ih preskoci :palacg

mislim da je ovako kako je sada super i ne treba mijenjat nista

Edited by TOMZG
Posted
takoder mi ne smeta sta su novi oglasi ili oni bumpani kada otvorim stranicu, uvijek se nade novih zanimljivih dijelova, a i onaj tko prodaje veca mu je sansa da ce prodat kad oglas stoji na view new posts jer vise ljudi vidi oglas

potpis... :palacg

vise mi smetaju ovakvi glupi prijedlozi svako malo nego oglasi koje ni ne otvaram.

Posted
pa sta fali sto se pokazuju novi oglasi? dosta ljudi dolazi na forum da bi kupilo prodalo zamjenilo i slicno

forumima je trgovina vise od 50% posjeta

pa fali to da je ovo prije svega forum a ne oglasnik, a stvarno nije problem onako si link stavit i pregledavat oglase

da citiram sam sebe :) prije svega ovo je forum a ne oglasnik. slažem se ja s tobom da će prodat prije al nije to to,i mene zanimaju oglasi, al ko sto sam gore naveo imam onaj link i tamo gledam.

Valjda će me netko i podržat :bleh

Posted
potpis... :palacg

vise mi smetaju ovakvi glupi prijedlozi svako malo nego oglasi koje ni ne otvaram.

onda ne otvaraj ni glupe prijedloge

Posted
onda ne otvaraj ni glupe prijedloge

a ko je uopce otvorio topic?

nesto mi se pobrkalo ???

nista ne kuzim..

imas pravo 100% oglase trba maknit skroz,svaki dan ima bar 15 novih projekata koji se ili otvore ili se nadograduju.

sve puca od korisnih topica kojim ljepilom zaljepit plastiku za metal,koji je najbolji sampon kojim perete auto....

jedini aktivni topic je ko je koga vidija...

u oglasima iman bar sta citat i gledat a ako tebi smetaju ignoriraj ih i problem rjesen

Posted
a ko je uopce otvorio topic?

nesto mi se pobrkalo ???

nista ne kuzim..

imas pravo 100% oglase trba maknit skroz,svaki dan ima bar 15 novih projekata koji se ili otvore ili se nadograduju.

sve puca od korisnih topica kojim ljepilom zaljepit plastiku za metal,koji je najbolji sampon kojim perete auto....

jedini aktivni topic je ko je koga vidija...

u oglasima iman bar sta citat i gledat a ako tebi smetaju ignoriraj ih i problem rjesen

Krivo sam se izrazio.. ne otvarat u smislu ne čitat.. glupe prijedloge

• Create New...