MOTA BOY Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 (edited) Ispričavam se što ovo malo kasno postam, al ako je netko zainteresiran, nek dođe, pa idemo skupa! INFORMACIJE OKO SHOWA Edited August 19, 2010 by MOTA BOY
MOTA BOY Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 (edited) Ispričavam se cure još jednom, mislio sam da će se moč vidjet! Ako trebate smještaj, možete kod mene besplatno. Edited August 19, 2010 by MOTA BOY
Petar 001 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Pa koje su to fore sa dva susreta u isto vrijeme ???
VWalentino Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 gdje je danas okupljanje? Isto na trgu ili....
MOTA BOY Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 (edited) Pa koje su to fore sa dva susreta u isto vrijeme ??? Koja 2 susreta? EDIT: Sad sam skužio. Postoji i ova obavjest na FB: Pozivamo sve članove motoklubova i autoklubova Hrvatske koji nam žele svojom nazočnošću pomoći ostvariti veliko okupljanje motoklubova i autoklubova, što nam je želja da se pretvori u tradicionalno okupljanje u Daruvaru. Očekuje Vas od 20. do 22.8. puno zabave, sadržaja koji počinju u petak okupljanjem i koncertom poznate daruvarske grupe, što se nastavlja u subotu cjelodnevnom feštom i sadržajima kao što su motoalka, autotuning ...i još puno toga, što traje do večernjih sati, kada počinje koncert poznatih hrvatskih grupa Opća opasnost i Zorana Mišića sa bandom, Jurice Gorše i banda, uz goste iznenađenja i domaće snage. Pomognite nam da počnemo nešto što će probuditi ovaj naš živopisni, ali pomalo uspavani grad Daruvar, a mi Vam obećavamo da ćemo održati događaj koji će se svima svidjeti i biti početak nečega jako dobrog u našem gradu. Naravno, ovo je ujedno i poziv svima koji žele doći i biti dragi gosti novoosnovanih susreta! Hvala svima i dođite! gdje je danas okupljanje? Isto na trgu ili.... Valjda isto na trgu, nemam pojma, nisam u tom klubu tak da neznam. Ak dođeš- vidjet češ sigurno, Daruvar je mali grad. Edited August 20, 2010 by MOTA BOY
VWalentino Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ma znam ajde, svaki drugi dan sam maltene tamo i bio u srednjoj 4 godine, nisam daleko tako da...
Recommended Posts