Bravo-ri Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Proizvođac: AUDI Model: A3 8L Obujam: 1781 CM3 Snaga motora:110 KW Pogonsko gorivo: BENZIN Godina proizvodnje: 2001 Registriran do: 09.03.2011 Trenutna kilometraza: 150 000 KM Vlasnik: 2 Servisna knjiga: DA,DO NEKIH 100 000 KM Garažiran: DA Dodatna oprema: Koža,Automatska klima,Bose zvučnici i sub Edit:Ručni mjenjač 5 Brzina Cijena: Oko 8500 E,Uvjek moguć dogovor naravno Kontakt: 098 720 791 ILI PM Napomena: Auto je čipiran (cca 190 ks).Uz auto ide 2 para felgi,ove koje su na autu i ove koje prodajem 17".U kjižici upisano u napomenu dodatne gume 225 45 17.Auto sam kupio u Zg-u.Prva vlasnica je bila Javna Bilježnica iz Zg-a.Ja ga imam 3 Godine. Evo na ovom Threadu ima od kad sam uzeo auto šta je rađeno na njemu : http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=9315 Slike:Okinuo sam par slika jutros ali kako su dosta loše,samo jednu sad stavljam.Ovo šta su stakla mutna je posljedica snimanja auta a mraz preko noći...Detaljno auto poslikam kad mi frend da digitalac kroz par dana.Svi upiti na mob ili pm.Razlog prodaje nešto drugo mislim uzet.Sve kombinacije dolaze u obzir:P:naughty: Uploaded with ImageShack.us Molio bih da mi netko C/P Oglasa na druge forume...Hvala EDIT: Znači evo ovako:Auto je redovno servisiran,svakih 8-9000 km izmjena ulja i filtera ulja i to Mobil 1 5w50 (litra 140 kn,tako da tu nisam nikad štedio).Pred 3000 km promjenjeno ulje,filteri ulja,zraka,svječice ,filter goriva.I još dosta tih sitnica unazad godine dana (prednji puni seleni od s3),diskovi,kompletne kočione obloge naprijed i nazad,kape amortizera,komplet novi reparirani amortizeri tvrđe napunjeni,bobine,par novih ventila,Nova ručica mjenjača kožna i pretapeciran volan isto koža. Kao i na svakom autu starom 9 godina ima sitnica za riješiti: -Display pikseli su se izgubili,neda mi se zahebavat s time,ali da se riješiti za male pare.. -Auto ima opruge od s3 niže i tvrđe u odnosu na serijske i amortizeri su gore pred 4 mjeseca reparirani pod garancijom ali izgleda da su prednji propišali pa moram to ići srediti -Taj blentavi n249 ventil treba rješiti da ne trza auto na večim brzinama prilikom dodavanja gasa.To budem rješio,spojiti još auto na dijagnostiku da se izbriše greška i to bude onda to. -Felge koje su na slikama ,original od tt-a ,dosta su loše prefarbane,ali sa time mi se stvarno neda zahebavat skidat,pljeskariti,plastificirat,pa dajem druge 4 uz auto Evo i slike u prilogu.Što se tiče zamjena može i neki motor bar 500 kubika ,preferiram nakede,može i drugi auto jeftiniji pod račun a nemora biti nikakva zamjena ,a za keš normalno da nije fiksno.Sve ovisi koliko je tko zainteresiran.Auto se može u svakom slučaju pogledat bez obaveza. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Bravo-ri Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 bumpppppppppppppppppppppppppppppppppp
Bravo-ri Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 -Auto ima opruge od s3 niže i tvrđe u odnosu na serijske i amortizeri su gore pred 4 mjeseca reparirani pod garancijom ali izgleda da su prednji propišali pa moram to ići srediti -Taj blentavi n249 ventil treba rješiti da ne trza auto na večim brzinama prilikom dodavanja gasa.To budem rješio,spojiti još auto na dijagnostiku da se izbriše greška i to bude onda to. Ove dvije stvari su riješene,prilažem račune. Budući da sam motor kaparirao zamjene me više ne zanimaju.A,kako imam još 2 auta ispred kuće jedan mora ić.Cijena nije fiksna ,može biti dosta ispod gore navedene i jedino gotovina dolazi u obzir.Mogu isto tako srediti kredit,lizing šta već treba sve stvar dogovora.Kontakt jedino na 098 720 791 .Sve se da dogovoriti
Bravo-ri Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Ovako pred kućom su mi dva auta + audi + skuter + službeni auto koji je također i za privatne svrhe...tako da ono audi mora otić,šteta mi je dam i stoji i da mi "propada" jer ga nemam vremena voziti.Tko god je zainteresiran,sve dolazi u obzir,za gotovinu cijena ide drastično dole.Love mi ne fali,tako da se ne mislim ciganiti oko cijene niti precjenjivati nešto svoje.Radim po cijele dane i nemam vremena misliti još i na te dodatne obaveze..Tako da slobodno tko god je zainteresiran auto se može probat,pregledat se može di god kupac hoče i sve je crno na bijelo!!! Moj broj je 098 720 791 pa eto tko god je zainteresiran nega slobodno nazove!!!
Bravo-ri Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Bump!dodatni popust za keš!!!! tko god je zainterersiran neka pošalje pm,ne grizem,sve se da dogovoriti!!!! Cijena za keš 6500 Eura. I ZATO EDITiram OGLAS A BUMP JE DOZVOLJEN SVAKIH 14 DANA Po ovoj cijeni najeftiniji od svih u oglasnicima,a ful oprema.Pa eto navalite
Bravo-ri Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Bump!Da se cijena dogovoriti sve na 098 720 791!!!
Bravo-ri Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Netko mi ogrebao zadnji branik na parkingu,tako da još spuštam cijenu jer mi auto ne treba. 4500 EURA
Recommended Posts