Guest Sven F Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 (edited) Evo da predstavim svoj daily driver Bug koji sam kupio pred cca 4 godine bio je kod otpada u Zapresicu, malo zapusten, ali ispod te patine, krio se savrseno zdrav auto. prvo je slozen njen 1200 motor koji je stajao u autu oko 13 godina, te sva mehanika oko ovjesa, kocnica, lezaja, itd... motor je bio vrhunski, nigdje nije ostavio, a isli smo s njim na puteve od 2000km + malo poliranja, druge felgice, hrpa detalja, da ne razvlacim sad, auto je ubrzo poprimio mnogo pristojniji izgled (btw, tablica mi nije na sajbi zato jer sam shitrejser, nego mi je otpala) i tako su prolazile sezone, autic je prolazio hrpu kilometara, raznih granica i susreta... detalji su se dodavali... stavljeni su stariji blatobrani, svijetla, hauba od cabria... lajsne na prozore, drugi sicevi, itd, itd... elektronsko paljenje (platine su pain in the ass) napravljeni su pokazivaci temperature, brojac okretaja, stariji volan i detalji. ozvucenje je skriveno u ladicu (stara slika) pa je ove godine stavljen malo jaci motor 1600 blabla.. pa su one seljo krom felge osle pa pa, i dosle prosirene celicane... SPA Francorchamps F1 raceway u Belgiji prosle godine... jos jedna iz Belgije.. jedna iz Beograda... osle felge u matt crveno.. jedna sponzorska iz Pule, mjesec dana se ovako brukala da zaradi koji $ i jedna od nedavno s Bleda... skratio sam sa slikama da nebude dosadno.. trenutno se slaze jedan drugi aircooled (bus), pa kad bude malo vise napretka, predstavit cu i njega tema za komentare: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=42821 Edited September 18, 2010 by Sven F
Recommended Posts