TROJKA Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 sta je to,kako se zove,dali se mozes napraviti.... ima li to svoje ime??
Bagi Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ima wind deflector ili wind fairing ali se nema gdje za kupiti kod nas, mislim da čak niti neće naručiti ja kad sam tražio samo su blenuli, kao da sam pitao ne znam šta
TROJKA Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 ima wind deflector ili wind fairing ali se nema gdje za kupiti kod nas, mislim da čak niti neće naručiti ja kad sam tražio samo su blenuli, kao da sam pitao ne znam šta hvala... ..nasa prelijepa drzava
MarinSDI Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 hvala... ..nasa prelijepa drzava ak smijem pitat zasta to sluzi
Leo Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 (edited) Vjerujem da to smanjuje zvizduk i one cudne zvukove kada imas montirane krovne nosače. Slicno imaju i kamioni na kabini... Edited September 25, 2010 by Leo
mrki Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ako nema za kupit treba isplastičarit,ja sam popizdio sa svojim nosačima koliko zvižde
TROJKA Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 ak smijem pitat zasta to sluzi aerodinamika Vjerujem da to smanjuje zvizduk i one cudne zvukove kada imas montirane krovne nosače. Slicno imaju i kamioni na kabini... da...bruji inace kao helic na vecoj brzini samo ime govori čemu služi na švabskom...hehe Ako nema za kupit treba isplastičarit,ja sam popizdio sa svojim nosačima koliko zvižde pa da bas se raspitujem....mozda bi slagao od plexiglasa
vw 4ever Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 to sam i ja htio pitat, gledam na wheel whores pun krc ljudi ima to thx
TROJKA Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 da se mozda naruciti preko e-baya?? pa bas sam i gledao...ali neznam koje su dimenzije tocno za golfa a nisam uspio naci za mk3
rajkec Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 na starom laptopu sam imao cijelu skicu postavljanja gore na auto... uz malo truda sam siguran da se da naci druga na netu... i treba nac majstora kojemu se da s tim zajebavat...
Salko01 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Cijena prije godinu dana je bila sa nosacima 100$,mora negdje jos na netu biti. http://forums.ncdubs.org.s52567.gridserver...ead.php?t=14655
TROJKA Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Cijena prije godinu dana je bila sa nosacima 100$,mora negdje jos na netu biti. http://forums.ncdubs.org.s52567.gridserver...ead.php?t=14655 uuuu to bi mi bilo ko budali samar
mirac Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 da me jebe* to se mora dati od plexia napravit!!! probaj otici do ovih tjuner majstora kaj se bave proizvodnjom UBER spojlera za aute, pa nek ti oni to probaju napravit!!! samo nemoj da ti naprave neku trkacu preinaku sa spojlerima i vatrom :rotfl
Damirr Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ja si budem delal taj spojler ,sam moram uhvatiti vremena , pleksi i nije tak tesko nabaviti dovoljno je 5mm debljine po meni... samo treba skemijati nosace , da sve to nebi odletjelo pri vecim brzinama
TROJKA Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Ja si budem delal taj spojler ,sam moram uhvatiti vremena , pleksi i nije tak tesko nabaviti dovoljno je 5mm debljine po meni... samo treba skemijati nosace , da sve to nebi odletjelo pri vecim brzinama da ja sam malo gledao...5mm treba biti...vidjeti cu i ja sad trazim plex
mrki Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 na starom laptopu sam imao cijelu skicu postavljanja gore na auto... uz malo truda sam siguran da se da naci druga na netu... i treba nac majstora kojemu se da s tim zajebavat... S cime mislis zajebavat,cjelom konstrukcijom ili izradom deflektora?Montaza je pickin dim a sami deflektor ako nenadjem cu napravit ili dati nekom npr drugu ''Dvojki'',ako moze napravit ralice,pragove,rubnjake i jos 500 pizdarija ovo nebi trebao biti problem ni skupo
dpeic2 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 da ja sam malo gledao...5mm treba biti...vidjeti cu i ja sad trazim plex Trojka idi do Mandica u Neon reklam,tamo kod dvostrukog kruznog kod Heliosa,tamo pitaj za plexi..
TROJKA Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Trojka idi do Mandica u Neon reklam,tamo kod dvostrukog kruznog kod Heliosa,tamo pitaj za plexi.. e super...thx...
TROJKA Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 ekipa....e razmisljam staviti duzi skatebord gore...moglo bi biti dobro??
Mexx Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 ekipa....e razmisljam staviti duzi skatebord gore...moglo bi biti dobro?? :rotfl
Ronaldo 16V Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ekipa....e razmisljam staviti duzi skatebord gore...moglo bi biti dobro?? Ili jednostavno malo manji snowboard...još odeš kod servisa koji ih iznajmljuju i kupiš onaj najlošiji za nešto sitno...
TROJKA Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 (edited) Hehe,kazem ti biti ce good,kao onaj orginal spojler na krovnim Ili jednostavno malo manji snowboard...još odeš kod servisa koji ih iznajmljuju i kupiš onaj najlošiji za nešto sitno... kad nema kod nas,raspitas mi se? Edited August 29, 2011 by TROJKA
Guest O84GT Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Hehe,kazem ti biti ce good,kao onaj orginal spojler na krovnim kad nema kod nas,raspitas mi se? Mislim da bi ja to mogao izlamelirati od drva bez beda cak sam sebi slozio par skija i sad idem na snowbord pa mislim da nije nista kompliciranije od toga +dimnezije mi ne trebaju imam 2 g 3 u dvoru
Recommended Posts