Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

sta je to,kako se zove,dali se mozes napraviti....

ima li to svoje ime??

slub0031ihqy.jpg

055kcr0.jpg

mk39euy.jpg

Posted

ima

wind deflector ili wind fairing

ali se nema gdje za kupiti kod nas, mislim da čak niti neće naručiti

ja kad sam tražio samo su blenuli, kao da sam pitao ne znam šta

Posted
ima

wind deflector ili wind fairing

ali se nema gdje za kupiti kod nas, mislim da čak niti neće naručiti

ja kad sam tražio samo su blenuli, kao da sam pitao ne znam šta

hvala...

..nasa prelijepa drzava :palacd

Posted (edited)

Vjerujem da to smanjuje zvizduk i one cudne zvukove kada imas montirane krovne nosače.

Slicno imaju i kamioni na kabini...

Edited by Leo
Posted
ak smijem pitat zasta to sluzi

aerodinamika :da

Vjerujem da to smanjuje zvizduk i one cudne zvukove kada imas montirane krovne nosače.

Slicno imaju i kamioni na kabini...

da...bruji inace kao helic na vecoj brzini

samo ime govori čemu služi

na švabskom...hehe

Ako nema za kupit treba isplastičarit,ja sam popizdio sa svojim nosačima koliko zvižde :fakjea

pa da bas se raspitujem....mozda bi slagao od plexiglasa

Posted
da se mozda naruciti preko e-baya??

pa bas sam i gledao...ali neznam koje su dimenzije tocno za golfa a nisam uspio naci za mk3

Posted

na starom laptopu sam imao cijelu skicu postavljanja gore na auto... uz malo truda sam siguran da se da naci druga na netu...

i treba nac majstora kojemu se da s tim zajebavat...

Posted

da me jebe* to se mora dati od plexia napravit!!!

probaj otici do ovih tjuner majstora kaj se bave proizvodnjom UBER spojlera za aute, pa nek ti oni to probaju napravit!!! :rolleyes:

samo nemoj da ti naprave neku trkacu preinaku sa spojlerima i vatrom :rotfl :rotfl

Posted

Ja si budem delal taj spojler ,sam moram uhvatiti vremena , pleksi i nije tak tesko nabaviti dovoljno je 5mm debljine po meni... samo treba skemijati nosace , da sve to nebi odletjelo pri vecim brzinama :palacg

Posted
Ja si budem delal taj spojler ,sam moram uhvatiti vremena , pleksi i nije tak tesko nabaviti dovoljno je 5mm debljine po meni... samo treba skemijati nosace , da sve to nebi odletjelo pri vecim brzinama :palacg

da ja sam malo gledao...5mm treba biti...vidjeti cu i ja sad trazim plex

Posted
na starom laptopu sam imao cijelu skicu postavljanja gore na auto... uz malo truda sam siguran da se da naci druga na netu...

i treba nac majstora kojemu se da s tim zajebavat...

S cime mislis zajebavat,cjelom konstrukcijom ili izradom deflektora?Montaza je pickin dim a sami deflektor ako nenadjem cu napravit ili dati nekom npr drugu ''Dvojki'',ako moze napravit ralice,pragove,rubnjake i jos 500 pizdarija ovo nebi trebao biti problem ni skupo

Posted
da ja sam malo gledao...5mm treba biti...vidjeti cu i ja sad trazim plex

Trojka idi do Mandica u Neon reklam,tamo kod dvostrukog kruznog kod Heliosa,tamo pitaj za plexi..

Posted
Trojka idi do Mandica u Neon reklam,tamo kod dvostrukog kruznog kod Heliosa,tamo pitaj za plexi..

e super...thx...

• 10 months later...
Posted

ekipa....e razmisljam staviti duzi skatebord gore...moglo bi biti dobro??

Posted
ekipa....e razmisljam staviti duzi skatebord gore...moglo bi biti dobro??

Ili jednostavno malo manji snowboard...još odeš kod servisa koji ih iznajmljuju i kupiš onaj najlošiji za nešto sitno... :palacg

Posted (edited)
:rotfl:rotfl:rotfl
Hehe,kazem ti biti ce good,kao onaj orginal spojler na krovnim

Ili jednostavno malo manji snowboard...još odeš kod servisa koji ih iznajmljuju i kupiš onaj najlošiji za nešto sitno... :palacg
kad nema kod nas,raspitas mi se? Edited by TROJKA
Posted
Hehe,kazem ti biti ce good,kao onaj orginal spojler na krovnim

kad nema kod nas,raspitas mi se?

Mislim da bi ja to mogao izlamelirati od drva bez beda cak sam sebi slozio par skija i sad idem na snowbord pa mislim da nije nista kompliciranije od toga +dimnezije mi ne trebaju imam 2 g 3 u dvoru :zivio

• Create New...