Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

o boze sto urade... umjesto da naprave atraktivniji i agresivniji malo oni ga otupe do boli... predosadan dizajn... :/

Posted
kad krece u proizvodnju?

2011.

ovo nije atraktivno ni ljudima od 60 godina :palacd

Hmm, evo ti par slika za usporedbu, i jedan i drugi model su u highline upremi!

volkswagen-passat2011102.jpg

volkswagen-passat20tdi20.jpg

volkswagen-passat2011102.jpg

volkswagen-passat20tdi20.jpg

Ne moze se bas reci da auto nije atraktivno,ali da sam vise ocekiva od nove linije, iskreno jesam!

Sprijeda je sigurno atraktivniji od trenutne generacije, ali zato od zada definitivno nije, straga mi b6 bolje izgleda, a ovaj novi je cista kopija skode superb straga!

S boka su indenticni, a unutrasnjost 95% ista, samo su ubacili ovaj analogni sat da izgleda malo luksuznije i premjestili tipku rucne kraj mjenjaca, minimalne promjene...

Triba auto vidit u zivo za konacan sud, za sada mi je ok, nista za past na guzicu!

Posted (edited)

jel to konačno tako??

Jer ovo je katastrofa...

b6 izgleda bolje i naprijed i iza...

EDIT:

drake, di si to izvuko??

ima po netu švašta, passata koji izlazi 2011 god. našao nekoliko različitih...

Edited by marko.p
Posted

Hiperprodukcija i skracenje zivotnog vijeka prozivoda uzimaju danak. Razlike izmedju starih i novih modela sve su manje, dizajn ne stize da isprati tu brzinu. Razvoj novog modela kosta a to neko mora da plati. Zato je odrzavanje sve skuplje, izdrzljivost i kvalitet sve nizi a uvodjenje novih modela donosi sve manje razlika u odnosu na stare i izaziva sve manje simpatija :angry:

Posted
kad krece u proizvodnju?

u 10. mjesecu ove godine kreće prodaja u UK..

a Passat mi ima malo preveliku sličnost sa novom Jettom, morali su ipak napravit malo veću distancu barem kad se o dizajnu govori..

Posted

Mislim da su slike jedno a stvarnost drugo :)

Ovako na slikama izgleda neznam, konzervativno, a vec ove slike sta je folc stavio su ozbiljnije ;)

To ce se najbolje vidit kad ga vidis na cesti :)

Posted

nije neka revolucija ali mislim da će uživo biti dobar, ni g6 ni passat nisu novi modeli već redizajn g5 i passata b6...možda je kriza učinila svoje pa u VW-u štede i ne žele ulagati u potpuno nove modele kada nema dovoljno kupaca...na slikama sa salona mi se sviđa a na onim šta je drake stavio mi je loš...

Posted

Prednja svijetla, su pomalo dosadna. Slična su kao na svim novijim VW modelima! Unutrašnjost je super, no treba pričekati, i vidjeti to sve uživo.

Posted

Proizvođač iz Wolfsburga ustraje u tome da je riječ o potpuno novom modelu, a ne tek o redizajnu, opravdavajući ovu tvrdnju činjenicom da je od starog modela ostao samo krov, dok su svi ostali karoserijski paneli potpuno novi. Sedma generacija Passata u odnosu na prethodnika porasla je 4 mm u dužinu (4.769 mm), dok su širina (1.820 mm) i visina (1.474 mm) ostale jednake.

Novi vizualni karakter očituje se u agresivnijem izgledu prednjeg kraja s novim LED dnevnim svjetlima, a Volkswagenova limuzina najveći napredak u odnosu na prethodnika bilježi u interijeru. Kvalitetniji materijali, elegantnije dizajnirani uređaji, analogni sat na središnjoj konzoli te grijana i ventilirana sjedala s funkcijom masaže pomoći će Passatu da se ugura u viši platežni razred

Tu je i bogata paleta benzinskih i dizelskih motora. Osnovni dizelaš, 1.6 TDI Bluemotion, razvija 105 KS, a slijede ga dva dvolitrena TDI-ja sa 140 i 170 KS. Osnovni benzinac koristi 122 KS snažni TSI motor, slijede 1.8 TSI sa 160 KS, 2.0 TSI sa 210 KS i na vrhu 3.6 V6 sa 300 KS. Standardni mjenjač je ručni šesterostupnajski na svim modelima osim najsnažnijem benzincu, dok je sedmerostupanjski DSG dostupan uz nadoplatu.

Od sigurnosne opreme valja spomenuti XDS elektronički kontrolirani diferencijal s ograničenim proklizavanjem koji umanjuje efekt podupravljanja u zavoju, kao i tehnologiju automatskog kočenja koja je dio sustava automatskog održavanja udaljenosti a koja, u osnovi, autonomno zaustavlja automobil do brzine od 30 km/h ukoliko sustav osjeti nalijetanje na pješaka.

Cijene novog Passata zasad nisu definirane, a isporuka automobila u limuzinskoj i karavanskoj izvedbi trebala bi uslijediti do kraja godine.

http://www.tportal.hr/lifestyle/autozona/8...generacije.html

ovo za pjesake je isto kao i kod Volvo-a... pa na predstavljanju pred medijima su imali FAIL!... auto nije "skuzio" pjesaka...

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Sviđa mi se što era 6aka još živi pa je 3.6 još u igri.. mmmm

P.S nova Jetta mi je dost draza neg Passat..

• Create New...