Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Evo da predstavim svoj drugi auto,kojeg sam nasljedio od pokojnog nonića. Riječ je tl-u fastback typ 3, '71. god. kupljen u Engleskoj i zadnjih 20-tak godina je Hrvatski državljanin. :rolleyes:

Zadnjih godinu i pol je bio kod limara,jer su podovi bili dosta truli,prije dva tjedna limar ga je doveo doma,jer sam mu dužan još 6000 kn od dogovorene cjene od 2000 eura,ali nije sve plačeno zbog toga jer je limar samo zavario nove podove,a zadnje bokove ispod štopova i prednji koš nije ni taknuo,a isto su već počeli ruzinavit,i preko toga je stavljena priprema za lakiranje :palacd

Motor je 1.6 ležeći,zračno hlađen i ima 75 ks. Neznam točnu kilometražu,ali ima ja mislim preko 200,300 tisuća,i motor nikad nije otvaran,upali odmah,samo je rezervar dosta prljav i filteri trebaju novi.

Za sad toliko od mene,i naravno slike do daljnih novosti ;)

Tu je već u garaži,ali privremeno jer ima malo mjesta pa se nemože zarađivat ;)

doris012.jpg

doris011.jpg

doris010.jpg

doris009.jpg

doris008.jpg

doris007.jpg

doris005.jpg

doris004.jpg

Evo zašto je poseban,i vidi se branik koji nije još kromiran,a trebao je biti....

doris003.jpg

doris002.jpg

Evo ga tek dovezenog po najgorem pljusku,ali je stalo padat par minuta pa sam iskoristio da ga slikam i da ga spremimo u privremenu garažu :bravo

doris001.jpg

Vaši komentari ::

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=43351

• Create New...