Golflll_Hara Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Zamolio sam da mi se nebrise post jer sam ga stavio 8h ranije nego sto mi ga je dozvoljeno a necu biti ovaj tjedan na kompu i post je obrisan , nerazumijem zasto ako sam lijepo zamolio i napisao hitno! to hitno nije novi auto nego je bolest nekoga u mojoj obitelju kome su jako potrebni novci ( samo to nisam htjeo pisati). Jos jedan od bizarnih slucajeva ovih foruma , mislio sam ako lijepo zamolim ali stvarno lijepo da ce netko shvatit al ocito jedan od admina vamo ima problema i nabija mi banove i svasta vec neko vrijeme... Mislio sam da su si vamo na forumu svi dobri i ima razumjevanje ali vec sam se par puta prevario.
oglascado Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 BUMP oglasa svakih 14 dana Za nastale promjene unutar tih 14 dana se koristi EDIT oglasa Pravila vrijede za sve Kome danas nisu jako potrebni novci Ako več nemožeš bump-at sutra jer nemaš net,onda zamoliš nekog da to sutra(za 8 sati) odradi umjesto tebe,recimo na primjer Admina,mod-a,nekog člana,s kim si dobar i on umjesto tebe odradi bump I nemožeš reć da nismo susretljivi jer nisi kažnjen za prijevremeni bump,pošto je skoro pa dozvoljen ok lp
Golflll_Hara Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Problem je sto neznam nikoga s foruma osim trojke i saida i tebe znam jer sam kupio prag od tebe a sad da nekoga molim da mi sutra radi BUMP mislim da nebi pristao i bilo mi je neugodno to pitati.
oglascado Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Uvijek ista pitanja Uvijek isti odgovori Mislim da si zamolia bilo kojeg člana,znanog i neznanog da bi ti to napravia
Recommended Posts