rajkec Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 predobri, predobri... svaka čast rajko! hvala luka, ove BHR bi bilo sasvim pristojno posjedovat
Denis_TDI Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 hvala luka, ove BHR bi bilo sasvim pristojno posjedovat Ajde rajkec baci nesto nova da vidim kak si moram Jettu sredit
Baljulji Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 (edited) ne pratim ovaj topk, pa eto ako je bilo kaj vam ja mogu Edited October 27, 2009 by Baljulji
GogiR32 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 (edited) Jel netko skuzio front na ovom autichu Edited January 8, 2010 by RemX
Ledeni VR6 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 bas sam sa kolegom tomzg-om komentirao. mora da je neka kombinacija rallye i jetta farova,ili je to bilo moguce za narucit(cisto sumnjam)..home made.
rajkec Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 home made je to, ali ovaj dio sa sjenilima je sa nekog drugog auta, zaboravio sam kojeg... inače, na igru sa farovima se definitivno isplati potrošiti kunu više, ali da opet budu unikatni i izgledom primamljivi i zadovoljavajući... primjer mataVR6 sa mk3 farovima i ona duja high tech duja iz rijeke, sa velikim crnim sa lećom i malim bijelim farovima... predobro izgleda, a opet je nešto unikatno i svježe...
Denis_TDI Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 bas sam sa kolegom tomzg-om komentirao. mora da je neka kombinacija rallye i jetta farova,ili je to bilo moguce za narucit(cisto sumnjam)..home made. Bilo kako bilo ova Jetta je sam vrh, vidi se da vlasnik voli sebi dati na mastu jer kolko vidim i zmige su neke home made tamnjene kao i maglenke.... jos k tome dodamo i VR6 lip i ta jetta je stvarno unikat i izgleda odlicno...
GogiR32 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Pa da, cijelo vrijeme mi je u glavi kako strpati lecu i sjenilo u far od jette, pošto mi je rallye front, a i vecini na forumu way out of range.... Jedino bi neko manje sjenilo.. ovo je nekako baš upadno... i onu aftermarket rallye masku sa rupicastom lajsnom ispod maske i farova... Trebalo bi izgledati ok
Denis_TDI Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 (edited) spooky već te kopiraju Nije ovaj front od nekog forda starog, jer me fakat podsjeca na tak nekaj il su mozda samo zmige uzete van i stavljene u branik Edited January 17, 2010 by Xmaster
GogiR32 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Bit ce da je Golfov blatobran, tako da nema žmigi, i chrome rub maske daje mu malo oldschool štiha.. al fora izgleda... Baš kako si rekao X... kao neki stari ford... bljak
spoky Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 (edited) Aaaaa tu je negdje samo mi nepaše taj prednji kraj.... A i baš razmišljam na te tanke branike Edited January 17, 2010 by spoky
Denis_TDI Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 (edited) Evo posto pratimi redovito ovaj topic mislim da ovaj primjerak jos nije bio, a meni je jedan od jacih koje sam vidio: I jos po par primjeraka te vrste: I za kraj malo Rat Stajla: Rajkec ove zadnje sam za tebe EDIT: Ma jesam li ja to konacno postao GTI :bravo , good for me... Edited February 3, 2010 by Xmaster
Recommended Posts