Peki Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Pozdrav ekipo, imam jedan problemcic koji me vec duze vrijeme zeza, a nikako da prijavim gresku. Dakle, zelim pretraziti svoje starije postove i topice. Kliknem na svoj nick, pricekam 20sekundi, kliknem na Options i iz drop downa izaberem Find member's topics. Kliknem i izbaci mi slijedecu gresku: "Sorry, the board administrator has enabled search flood control. Please wait at least 20 seconds before trying again." Mozda bi bilo u redu sa se smanji taj flood period ako je ikako moguce. To mi se ne dogadja samo sa mojim profilom. Ili je neki bug u softwareu koji zabiljezi moj upit kada kliknem na gumb Options i prije nego kliknem na Find members posts mora proci 20 sekundi. Znam da se cini blesavo sto opce pisem o ovome, ali me uzasno zivcira Pozdrav
mrki Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Vjeruj mi nisi jedini kojem to ide na jaja,tražim neke svoje postove i topice i ista stvar Bilo bi kulturno da neko objasni jel smo neuki u baratanju ili problem stvarno postoji
RI VW Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 I meni, nekad normalno a nekad nece....bilo moje postove/topice bilo od nekog drugog
matija_1988 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 željama za riješenje istog problema se pridružuju i ostali
Peki Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 hoce biti sto od ovoga, dosta je iritantno
master Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 (edited) ja sam sa chromom na netu i riješavam to na sljedeći način, je zajebano ali radi, najprije kliknem view member profile i kad ga otvori, onda sa kolutom kliknem find member topics, jedan tab otvori kako treba, drugi je ovo board message i njega samo zatvorim nadam se da ste skužili što sam htio reći, probajte tako, meni tako radi al morate ući u profil pa onda, ne odmah ispod avatara kliknut na pretraži topice Edited January 14, 2011 by master
matija_1988 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 ja sam sa chromom na netu i riješavam to na sljedeći način, je zajebano ali radi, najprije kliknem view member profile i kad ga otvori, ona sa kolutom kliknem find member topics, jedan tab otvori kako treba, drugi je ovo board message i njega samo zatvorim nadam se da ste skužili što sam htio reći, probajte tako, meni tako radi al morate ući u profil pa onda, ne odmah ispod avatara kliknut na pretraži topice odlično!! radi! fala!
Recommended Posts