Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Pozdrav ekipo, imam jedan problemcic koji me vec duze vrijeme zeza, a nikako da prijavim gresku.

Dakle, zelim pretraziti svoje starije postove i topice. Kliknem na svoj nick, pricekam 20sekundi, kliknem na Options i iz drop downa izaberem Find member's topics. Kliknem i izbaci mi slijedecu gresku:

"Sorry, the board administrator has enabled search flood control. Please wait at least 20 seconds before trying again."

Mozda bi bilo u redu sa se smanji taj flood period ako je ikako moguce. To mi se ne dogadja samo sa mojim profilom. Ili je neki bug u softwareu koji zabiljezi moj upit kada kliknem na gumb Options i prije nego kliknem na Find members posts mora proci 20 sekundi.

Znam da se cini blesavo sto opce pisem o ovome, ali me uzasno zivcira :D

Pozdrav :palacg

Posted

Vjeruj mi nisi jedini kojem to ide na jaja,tražim neke svoje postove i topice i ista stvar :palacd

Bilo bi kulturno da neko objasni jel smo neuki u baratanju ili problem stvarno postoji :fakjea

• 1 month later...
Posted (edited)

ja sam sa chromom na netu i riješavam to na sljedeći način, je zajebano ali radi, najprije kliknem view member profile i kad ga otvori, onda sa kolutom kliknem find member topics, jedan tab otvori kako treba, drugi je ovo board message i njega samo zatvorim

nadam se da ste skužili što sam htio reći, probajte tako, meni tako radi

al morate ući u profil pa onda, ne odmah ispod avatara kliknut na pretraži topice

Edited by master
Posted
ja sam sa chromom na netu i riješavam to na sljedeći način, je zajebano ali radi, najprije kliknem view member profile i kad ga otvori, ona sa kolutom kliknem find member topics, jedan tab otvori kako treba, drugi je ovo board message i njega samo zatvorim

nadam se da ste skužili što sam htio reći, probajte tako, meni tako radi

al morate ući u profil pa onda, ne odmah ispod avatara kliknut na pretraži topice

odlično!! radi! :zivio fala!

• Create New...