Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

dajte mi recite ima li za kupiti u ovlastenom znakove za daljinac jer mi je otpao negdje jucer ? Kataloski broj ? Cijena mozda ? Hvala !! :D

Posted
dajte mi recite ima li za kupiti u ovlastenom znakove za daljinac jer mi je otpao negdje jucer ? Kataloski broj ? Cijena mozda ? Hvala !! :D

imaš na e bay za nekoliko dolara, odlično drže, susjed je sebi naručio...

@zoki_ jesam, ja sam taj koji ga je zdimio pa sad ne radi... :)

Posted
imaš na e bay za nekoliko dolara, odlično drže, susjed je sebi naručio...

ma znam , vidio sam ali ti od par dolara mi ne djeluju dobro izgledom, a na DE ebay-u ima originalnih samo me zanima jel ista ili priblizna cijena ko u ovlastenom kod nas pa da ne cekam mjesec dana ebay

Posted

Može li mi netko provjeriti ovaj kataloški broj i dostupnost tj. gdje bih to mogao kupiti i po kojoj cijeni?

037 129 101 G pressure regulation valve...

Ako pomaže ide na 2.0 8v motor oznake 2E

Posted
Može li mi netko provjeriti ovaj kataloški broj i dostupnost tj. gdje bih to mogao kupiti i po kojoj cijeni?

037 129 101 G pressure regulation valve...

Ako pomaže ide na 2.0 8v motor oznake 2E

ide i na ACX,ADY,AEP,AGG........

Uglavnom zadnji model na koji se ugrađiva je trojka kabriolet 2002 tako da vjerovatno ga ima i u

ovlaštenome po cijeni cca 50eura.

Posted

Ja sam ga prošli tjedan kupovao, 27 kuna i nešto lipa, čak su ga imali na zalihi u Zubaku

Posted
ide i na ACX,ADY,AEP,AGG........

Uglavnom zadnji model na koji se ugrađiva je trojka kabriolet 2002 tako da vjerovatno ga ima i u

ovlaštenome po cijeni cca 50eura.

hvala momak :palacg

Posted (edited)

Evo ovako trebam kataloski broj od one "strujne letvice" sto ide na grijace, sto daje struju grijacima...neznam kak se to tocno zove bio sam u zubaku neki dan i prodavac nije mogao to naci, printao mi je nesto ali to nije to

Motor je 1Z pa ako netko zna nek napise da mogu to kupiti

Ako treba mogu uslikat ako ne znate na sta mislim

Hvala!

EDIT:

Evo slika, znaci ova crna plastika zaokruzena crvenom bojom, na slici je AFN motor, nasao na netu sliku ali ista je ta plastika

slikaa6d8o.jpg

Edited by said
Posted

Evo ovako trebam kataloski broj od one "strujne letvice" sto ide na grijace, sto daje struju grijacima...neznam kak se to tocno zove bio sam u zubaku neki dan i prodavac nije mogao to naci, printao mi je nesto ali to nije to

Motor je 1Z pa ako netko zna nek napise da mogu to kupiti

Ako treba mogu uslikat ako ne znate na sta mislim

Hvala!

Mislin da je to ovo mada nisan 100% siguran jer se ovaj konektor vidama spaja na grijače

Na ovoj slici šta si stavija isti se samo "klikne"(kao kabel na svićicu)

Capture-86.jpg

Posted

Hvala Zoki 2 ali mislim da to nije to, to mi je nudio i ovaj u zubaku...mislim da taj ne pase jer takav imam na golfu 2 1.6d i tamo grijaci stoje drugacije nego na golf3 neka me netko ispravi ako grijesim

Evo naša na skroz čudnon mistu u etka-i

Capture-87.jpg

Posted (edited)

Part No. 1K6 945 097F

Jel moze netko provjerit ovaj kat.broj?

To bi trebalo bit trece stop svijetlo(u spojleru) na MkV GTIu..

Moze i neka cijena :-)

Hvala!

Edited by vlaho 2901
Posted
Part No. 1K6 945 097F

Jel moze netko provjerit ovaj kat.broj?

To bi trebalo bit trece stop svijetlo(u spojleru) na MkV GTIu..

Moze i neka cijena :-)

Hvala!

397 kn

Posted
397 kn

Hvala druze! :palacg

A nista..sutra ga narucit i onda ga "DIY" promijenit..jer ovi u servisu ga mogu zamijenit jedino ako skinu dole spojler.. A to je lutrija..

Kolega inkasator je doso na ideju kako to uradit pa cemo nes kemijat ovih dana :bravo

Posted

Ja bi ti mogao nabaviti rabljeno svijetlo za mozda nekih 250kn ako hoces samo neznam kako ga skinti sa spojlera

Posted (edited)

Navest cu cijenu pierburg senzora protoka zraka, sta stoji na crevu prema kutiji filtera zraka za 1.9 tdi motore od 90 i 110 ks (znaci g3,audi a4)..znaci oem u zubaku je 1242 kune bez ikakvih popusta.. ako kome bude trebalo da zna..

Edited by dpeic2
Posted
Ja bi ti mogao nabaviti rabljeno svijetlo za mozda nekih 250kn ako hoces samo neznam kako ga skinti sa spojlera

Problem i jest u tome sto se stop svijetlo ne moze samo tako fizicki izvuc iz spojlera. Spojler mora ic de da bi se skinula lampa. Prijatelj Pero je na jednom UK forumu nasao kako lik mijenja tu lampu bez skidanja spojlera..

Slomio je staru i onda ubacio novu. Tako cu vjerovatno i ja..

Posted

dajte mi pomozite oko trube :lol2

...htio bi zamijeniti svoju "obicnu" za drugu, dubljeg tona, a zanima me kako da znam i da li na auto otpadu odmah moze vidjet bez da ju skida dolje ? ... btw - jel zna netko koliko vrijedi cca ? puno hvala !

Posted
dajte mi pomozite oko trube :lol2

...htio bi zamijeniti svoju "obicnu" za drugu, dubljeg tona, a zanima me kako da znam i da li na auto otpadu odmah moze vidjet bez da ju skida dolje ? ... btw - jel zna netko koliko vrijedi cca ? puno hvala !

Kupi trubu od bmw-a E39. Odlicna je. To imam ja na autu

• Create New...