Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

zanima me shark antena koja moze davat signal za radio i signal za gps onda mi vjerojatno treba sa 2 zice. posto se mozda odlucim na neki rns 310-510

Posted
zanima me shark antena koja moze davat signal za radio i signal za gps onda mi vjerojatno treba sa 2 zice. posto se mozda odlucim na neki rns 310-510

pa eto ta ti odgovara samo rijesi jos i kabel od gps-a jer ga neces dobit uz nju

Posted

Može li mi neko provjeriti dali od Passata B7 led diode za osvjetljenje tablica kat. broj 1K8 943 021 C

mogu staviti na svoj Passat B6 umjesto običnih žutih kat. broj 1J6 943 021 B

Posted

Ako triba za GPS onda je broj 3c0 035 507 a

Posted (edited)

ako moze ko pomoci bija bi zahvalan.

imam doma nekakvu kutijicu izgleda ka p-box.znaci kutijica i na njoj dva djeka,jedan muski i jedan zenski.

izgleda mi da se spaja na senzor temp goriva na pd motorima.znaci spaja se jedan kraj u senzor a drugi na konektor. e sad neznan jel to tocno to al ima na sebi dva kataloska broja.

1. 1J0973702

2. 1J0973802

ako moze neko provjeriti sto je to. hvala

edit. ima na sebi jos neki broj ako sto znaci

ZSB 1-966701

Edited by marko-zd
Posted

Ta dva kataloška broja su od samih konektora

Jedino kad bi slika taj dio možda bi neko zna.

Posted (edited)
dihtung od zadnjeg stakla na gepeku golf3 i ak pise neka cijena

Capture-94.jpg

Jel ovo?

60-ak eura

Edited by zoki 2
Posted

ne,to je guma koja dihta između karoserije i gepeka,a meni treba baš kad se šajba ljepi na vrata gepeka pa tu ima neki dihtung isto oko šajbe kaj dođe

Posted

Pozdrav ekipa!

Jeli mi moze netko pogledat kat.brojeve od mrezica na prednjem braniku di su maglenke od golfa V GT Sport..

Ali model mrezica BEZ otvora za maglenke!

Hvala unaprijed!!!

Posted
Pozdrav ekipa!

Jeli mi moze netko pogledat kat.brojeve od mrezica na prednjem braniku di su maglenke od golfa V GT Sport..

Ali model mrezica BEZ otvora za maglenke!

Hvala unaprijed!!!

Liva-1k0 853 665 AB

Desna-1k0 853 666 Q

Pozz.

Posted (edited)

jel moze netko izvuci cijenu naslona za ruku od passat-a 3bg ? hvala! :zivio

Edited by Passat TDI
Posted
please ?

Mislim da ti je nabolje nazvati u ovlašteni, jer je po etki naslon od dosta djelova (konzola, poklopac i sl.) i ne nalazim baš kompletni naslon za naručiti, a i opet da ga ima cijene nisu precizne jer su u eurima i neažurirane, bar meni. Samo mogu reći da ispada de je sama konzola plus poklopac preko 1000kn + plus još ostali pretinci i slične sitnice. Možda najbolje naći rabljeni ;)

Posted
Mislim da ti je nabolje nazvati u ovlašteni, jer je po etki naslon od dosta djelova (konzola, poklopac i sl.) i ne nalazim baš kompletni naslon za naručiti, a i opet da ga ima cijene nisu precizne jer su u eurima i neažurirane, bar meni. Samo mogu reći da ispada de je sama konzola plus poklopac preko 1000kn + plus još ostali pretinci i slične sitnice. Možda najbolje naći rabljeni ;)

Ok, hvala...budem nazvao jer me bas zanima cisto informativno koliko je novi :zivio

• 1 month later...
Posted
ima li tko mogucnost nabavke kataloskih brojeva sa vw-a za usa trziste?

Al to ne može svaka ETKA ??

• Create New...