Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

molim vas, treba mi pomoc, malo je hitno... zanima me jedan kataloski broj, samo da mi netko provjeri da li je tocan...

1J0906283A

radi se o ventilu za regulaciju pritiska u turbini, auto je passat 1.9 tdi 85kw, 2000 godiste... zanima me da li je kataloski broj tocan i koliko kosta u ovlastenom te ako netko zna da li ima isti komad od konkurencije i koliko kosta te di ga se u zgb moze kupit....

tnx unaprijed

• 4 weeks later...
Posted

Dali netko ima u autodati ili u maunalima kataloški broj zavojnice(spirale) zračnog jastuka u volanu od passata 3bg,2004 godina,1.8T.....

Ako ima bilo tko neka napiše,malo mi hitno zbog naruđbe,jer sam na poslu.....

Fala unaprid!!! :palacg

Posted (edited)

jel mi ko moze izvuci iz etke sliku 1z bosch pumpe i afn bosch pumpe sa kataloskim brojem

Edited by MK2_gtd
Posted

Kopče za krovnu lajsnu (3 vrata) golf 2 1992g..

Kataloški od kopči mi treba..

Zahvaljujem !

Posted
Kopče za krovnu lajsnu (3 vrata) golf 2 1992g..

Kataloški od kopči mi treba..

Zahvaljujem !

191853733A-20 komada ide za Golfa(obe strane) :palacg

pozz

Posted
jel mi ko moze izvuci iz etke sliku 1z bosch pumpe i afn bosch pumpe sa kataloskim brojem

bopumpa.th.jpg

Razlika je u magnetnom ventilu i jednom priključku za gorivo.

Posted

ako neko moze provjeriti u etki bija bi mu zahvalan. znaci passat b6(2007) prednja maska,comfortline oprema sa parking senzorima. znaci jel se moze posebno uzeti samo resetke oko znaka i znak.jel se moze rastaviti onaj chrom dio id resetki. malo je hitno pa... hvala.

Posted (edited)

Ovako zanima me sljedece, trazim za corrada oznaceno na slici, i sad me zanima sljedece.

Isti je kataloški broj, al ise razlikuje zadnje slovo. Sad neznam sta to zadnje slovo oznacava? I isto tako ovo ispod kataloškog sta znaci.

Ako ima netko da mi objasni, znaci zeleno i crveno oznaceno.

Jer mi treba ovaj broj 1 pa sad neznam ako je za vr-a i za ostale isti ili nije.

Evo slike.

1slika.jpg

2slika.jpg

I treba mi jos ako mi netko moze provjeriti ovaj kataloski.

To je Inace servo pumpa ali neznam od cega

1H0 422 155

Meni izbaci da je to vane type pump ali nema mi sa cega je to. Ako netko bolje kuzi etku pa da mi vidi od kojega auta je to tocno.

HVALAAA :)

Edited by RI VW
Posted

koliko san skužija nije isto jer se u gornjoj slici radi o 4 cilindrašima a doli je za ABV-a

Bija bi identičan broj da je isto.

Ovo ispod kataloškog mislim da ima veze sa brojem šasije,ono kao >>do tog i tog broja i <<od tog i tog broja na dalje

Za pumpu serva neznam ali nije za crvenka

Posted

Moze li mi netko u ETKI potraziti kataloski od zavojnice volana? Auto je Golf mk3 '95. Volan je 4-kraki s airbagom.

Imam nekih problema s instalacijom ETKA-e, pa dok to ne rjesim, da mi netko pogleda.

Hvala.

Lp.

Posted
koliko san skužija nije isto jer se u gornjoj slici radi o 4 cilindrašima a doli je za ABV-a

Bija bi identičan broj da je isto.

Ovo ispod kataloškog mislim da ima veze sa brojem šasije,ono kao >>do tog i tog broja i <<od tog i tog broja na dalje

Za pumpu serva neznam ali nije za crvenka

Neke stvari koliko sam skuzio su iste ali je drugi kataloski....Zato me i zanima. Ako netko zna neka kaze...

Posted

Pozdrav ekipa!

Jel mi moze neko provjerit koji su kataloski od onih mrezica di su maglenke na braniku od MkV GTI-a?

I kolika je cijena kod nas ako mozda zna.

Hvala unaprijed! :palacg

Posted

Ovo bi trebalo biti to....

1K0 853 665 S - Lijeva sa otvorom za maglenku

1k0 854 662 F - Desna sa otvorom za maglenku

• Create New...