Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

Ovako da objasnim situaciju..

14.11. sam stavio oglas u topic za ponuda-auto akustika da prodajem zvucnike..nakon jednog dana zvucnici su prodani,nakon 3 dana sam napisao da moze lock..Napisao sam da su zvucnici prodani i da tema moze lock..netko od admina je lockao temu i to je ok..

Kako sam danas opet dosao do takvih zvucnika htio sam staviti u prodaju pod tu istu temu,ali nemogu nista,lock je,nemogu izmjeniti niti dodati niti obrisat oglas..

Zatim sam danas otvorio novi oglas sa slicnim sadrzajem,jer od danas prodajem te zvucnike koje sam danas uzeo pod racun,tema mi se obrise..kontaktirao me admin Trojana,koji mi na pm salje obavijest da ubuduce javim adminu da mi otkljuca topic kako bi dalje stavljao u isti,te da ce admini rijesiti ovaj slucaj sada

A sada gledam meni je netko novi obrisao,a stari je i dalje zakljucan..na starom mi sada neodgovara naslov..

Znaci molim da mi se totalno izbrise oglas pod ponuda-auto akustika, gdje prodajem mac audio zvucnike,kako bih mogao otvoriti novi oglas,jer imam vise stvari,a i naslov mi nepase..

Molim pomoc?

Hvala,nadam se uspjesnom rjesenju ovog problema..

Edited by dpeic2
Posted

Nemožeš svakih 2 dana otvarat novi oglas/topic za slične dijelove,u ovom slučaju više modela zvučnika

Imaš postoječi oglas i njega editiraš s novim stvarima a BUMP svakih 14 dana

Postoječi oglas ti bilo ko od admina i modova može odlockat da ga editiraš i naslov ti mogu prepravit po želji

VWCC FORUM NIJE OGLASNIK

Posted (edited)

e to nisam znao da se moram obratit za odlockat..

eto molim onda da taj oglas naslova da prodajem mac audio zvucnike se obrise kompletno,ja cu ponovo napraviti valjani oglas..

mislim da je veca zezancija sad mjenjat naslov i prepravljat,pa editirat oglas..

ili cemo ga prepravljat nakon odlocka..

NEKA NASLOV BUDE- PRODAJEM MAC AUDIO I MAGNAT ZVUCNIKE

i molim obrisati ono da je sve prodano i da tema moze lock..

Hvala..

Dali moze tko od admina da mi obrise oglas pod ponuda-auto akustika,oglas je s naslovom prodajem mac audio zvucnike..

Da nekompliciramo bezveze..

Edited by dpeic2
Posted (edited)

Molim nekoga od amina da mi uredi ovaj moj oglas,sto vam je lakse,potpuno obrisati stari oglas ili izmjeniti taj stari da bude kako sam gore napisao i otkljucati ga..

Hvala..

Edited by dpeic2
Posted
Molim nekoga od amina da mi uredi ovaj moj oglas,sto vam je lakse,potpuno obrisati stari oglas ili izmjeniti taj stari da bude kako sam gore napisao i otkljucati ga..

Hvala..

Otključan ti je i promijenjen naslov kako si napisao. Sad dalje sam editiraj kako ti paše.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...