Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

hehe,ne to sto mislite.zena je bila na poslu :D

da da,on meni ostavio plavu kuvertu u kaslicu.

ja gledam i mislim si " ma koj vrag sad meni salje plavu kuvertu,nije valjda nesto s vojskom" :angry:

maaaa neeee,to meni stiglo pismo iz karlovca,tocnije od vw-club croatia.

ja ostao :blink: .hmm kako to.nit neznam ekipu,nit sam bio s nekim od "chefova" u kontaktu.

ajd decki i cure,ko je to meni poslao to pismo.da ne pocnem sad s tim sto je unutra bilo. :blink::blink:

Posted

hmmm.. ovako, ja neznam ni??ta o tome (prvenstveno zato ??to se ne bavim tim poslovima u klubu nego striktno onima vezanima uz internet), ali jesi li se mo??da prijavio putem interneta ovim "form"-om: http://www.vwclubcroatia.com/index.php?pid=3

Ako jesi, to ti sve obja??njava, a ako nisi, zamolio bih tvoje cjenjeno ime i prezime (mo??e preko PM-a ili maila) pa da nazovem i ispitam glavnog i odgovornog za sve zvanog miroslav koji se brćka na moru...

Posted

ma nije da sam pismo dobio nego me cudi ko ima moju adresu jer u tel.knjigi me nema.a ja sam se onda samo za ovaj site regao.barem kolko se ja sjecam.a i da jesam kak to tek sada dolazi??? nakon 8 mjeseca???ne ne sve ok.samo ko mi je poslo pismo.

nemam nista za skrivati pa evo ime i prezime

jadranko safic

pozdrav jady

Posted

mislim da mi je ime poznato od rađenja iskaznica... hmmm..... ujutro zovem ovog, pa ti javim čim saznam ;) ;)

Posted

iskaznica??? za mene??? ma decki,stvarno ste za 5.nema problema za clanarinu,samo necu moc ovaj mjesec jer mi rega dolazi 5.9. pa cu bit praznog novcanika.imate kakvih slika od naljepnica za prednju sajbu??ili kakve imate,mozda koju sliku da vidim :P

Posted

ja sam se čuo sa mirotom danas, ali po??to vidim da je sve pet, nemam ??to za napisat... :)

u vezi naljepnica i sl. materijala mail na miroslav@vwclubcroatia.com ili mob.: 098/246-625... ;)

• Create New...