Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

POZDRAVW! :)

Predlažem da se skupimo, i pomognemo čovjeku u nevolji! Ostao je bez svega, a mi koji imamo možeo barem malo pomoći! :)

Da ne trafljam bezveze evo VIDEO, prića o njemu počinje na točno 75:00 minuti videa.

Čovjek se zove Ivica Kristić

Graboštani 30 ( blizu Hrv. Kostajnice)

Jeste za da se organiziramo, skupimo i malo pomognemo i olakšamo čovjeku koji se dobrovoljno borio, i onda izgubio sve... ???

Bilokakva pomoć je dobrodošla!

:palacg

Edited by MOTA BOY
Posted (edited)

Da netko postavi broj nekog tekuceg racuna pa da sipnemo koliko tko moze..

Vjerujem da i hrana moze isto tako pomoci,pa malo odjece neke i tako to..Bilo sto..

Neznam sta bih rekao na ovu pricu..

Edited by dpeic2
Posted

ovo je c/p odgovora na moj mail

Poštovani,

molim Vas da se javite gospođi Danici Švaga, koja je teta branitelja Ivice

Kristića. Ona će Vam dati sve podatke.

Telefon 044/859179

Zahvaljujemo na svemu što će te učiniti za Ivicu.

Ekipa Latinice

upravo sam zvao na ovaj broj i nitko se nije javio, pokušat ću malo kasnije, pa čim saznam broj računa javljam ovdje :mah

Posted

upravo sam pričao s gospođom danicom, i rekla je da sa svih strana dolazi pomoć, da mu je televizor i frizider na putu i da skupljaju novac da mu urede kuhinju i da srede probleme sa vlagom u kući, ivica nema račun u banci a nema ga ni gospođa danica pa mi je ovako rekla da se novcana pomoć šalje preko pošte na DANICA ŠVAGA, KOSTAJNIČKI MAJUR, BOŽJAKOVINA 3, HRVATSKA KOSTAJNICA 44 430 a ako bi tko slao odjeću i obuću da se šalje na IVICA KRISTIĆ, KOSTAJNIČKI MAJUR, GRABOŠTANI 30, HRVATSKA KOSTAJNICA 44 430 jer je gospođi danici problem nositi njemu pakete, pa da mu poštar odnese, oni su udaljeni 3 km

gospođa danica vodi evidenciju tko je i koliko poslao tako da budemo sigurni da nije lova negdje odlutala a rekla mi je da kad mu obnove kucu da ce nas sve zvat na veselicu :) tako da budite slobodni pa ju nazovite :mah

Posted
upravo sam pričao s gospođom danicom, i rekla je da sa svih strana dolazi pomoć, da mu je televizor i frizider na putu i da skupljaju novac da mu urede kuhinju i da srede probleme sa vlagom u kući, ivica nema račun u banci a nema ga ni gospođa danica pa mi je ovako rekla da se novcana pomoć šalje preko pošte na DANICA ŠVAGA, KOSTAJNIČKI MAJUR, BOŽJAKOVINA 3, HRVATSKA KOSTAJNICA 44 430 a ako bi tko slao odjeću i obuću da se šalje na IVICA KRISTIĆ, KOSTAJNIČKI MAJUR, GRABOŠTANI 30, HRVATSKA KOSTAJNICA 44 430 jer je gospođi danici problem nositi njemu pakete, pa da mu poštar odnese, oni su udaljeni 3 km

gospođa danica vodi evidenciju tko je i koliko poslao tako da budemo sigurni da nije lova negdje odlutala a rekla mi je da kad mu obnove kucu da ce nas sve zvat na veselicu :) tako da budite slobodni pa ju nazovite :mah

:respekt za ovo U petak saljem nes u paketu i kuvertu.. Svaka cast jos jednom na humanosti!!!

Posted

Hoćemo li se skupit (tko je zainteresiran), i zajedno odnjet čovjeku pomoć koju skupimo ili pojedinačno?

Za sam za grupno. :)

• Create New...