Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

evo ovako..

pradim druge forume i kod svih je problem LOCKTAN topic...pa sam vidio kod par njih da imaj naziv Podforuma Smetliste,smece i sl..i tamo su svi locktani topici da ne pravbe zbrgu i sve u normalnim topicima...

..neznam dali je to modovima muka ali ne losa ideja :palacg

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:palacg Ima smisla!

Jućer sam tražio čači alu 14", i pol toga što otvorim- lockano, a nisam ni gledao tu sitnu ikonicu ispred naslova... :rolleyes:

Ono eeee.... :)

Posted (edited)
mislis na oglase?

i na oglase i na ostale....jer kao sto mota kaze...uzas...samo se nazivciran...

znaci sve locktano,prodano..i sl..bude u pod forumu(ime koje se zeli)i nisto nemoze unutra opisati ni sl

:palacg Ima smisla!

Jućer sam tražio čači alu 14", i pol toga što otvorim- lockano, a nisam ni gledao tu sitnu ikonicu ispred naslova... :rolleyes:

Ono eeee.... :)

ma da uzas

slazem se sa idejom

ali samo za oglase

ma sve...ionako loctani topic samo ruzno stoji u nekom podforumu

Edited by TROJKA
Posted

Slazem se s tim ali isto samo za oglase, jer neki topic koji je lockan ne mora nuzno znaciit i da je lockan zbog svadje ili prepirke, nego zbog toga sto je tema objasnjena do kraja pa da onda svi clanovi mogu to dalje citat, al ovo za oglase bi svakak bilo dobro maknut lockane :palacg

Posted
Slazem se s tim ali isto samo za oglase, jer neki topic koji je lockan ne mora nuzno znaciit i da je lockan zbog svadje ili prepirke, nego zbog toga sto je tema objasnjena do kraja pa da onda svi clanovi mogu to dalje citat, al ovo za oglase bi svakak bilo dobro maknut lockane :palacg

a dobro ...da...upravu si....ali opet mislim da modovi prepoznaju dali je topic za smece ili ne...

..npr 100 otvorenis topica sa pitanjem atest..ili sl..pa se zakljuca onmaj i napise koristi search...takve mislim da idu u taj podforum

Posted

u ovom trenutku, vidim to samo kao dodatan posao za moderatore, a koji nece znacajno unaprijedit organizaciju foruma (dapace, jedino gdje mozda ima smisla su oglasi)

Posted

Sazem se za oglase, ali za ostalo ne. I isto sta mi je glupo kad netko ima neki problem npr. izmislit cu sa kocnicama i rijesi problem i locka se topic. To je glupo, bolje da ostane otvoren da ako nekog jos sta zanima za to da tu pita nego da otvara novi.

Posted
Ili jednostavno uočljiviju ikonicu za lockan topic

ti si graficar, pa cu ovo shvatit kao da si se ponudio....izvoli, cekam ikonu :)

Posted (edited)

velikog posla za moderatore :lol:

ja sam predlozio vi kak ocete :palacg

Ako i ne vidite ikonicu,kad otvorite oglas u zadnjem postu piše LOCK

ljeni smo za bezpoterbo otvaranje pa izlazenje :D

Edited by TROJKA
Posted

dobar prijedlog...

bas sto MOTA kaze...

neki dan sam searchao neke felge po oglasima i 80% LOCKanih mi izbaci...

:)

Posted
dobar prijedlog...

bas sto MOTA kaze...

neki dan sam searchao neke felge po oglasima i 80% LOCKanih mi izbaci...

:)

ako su preseljen u drugi podforum, i dalje ce ti ih search izbacit (osim ako ne filtriras), a za brisanje nisam jer se i u lockanim oglasima mogu naci korisne informacije (slike, kontakt broj, opis, i dr.)

Posted (edited)
ti si graficar, pa cu ovo shvatit kao da si se ponudio....izvoli, cekam ikonu :)

Nisam ni sumnjao :rolleyes:

1: circlexpaper.gif

2: circlexsolo.gif

3: minuspaper.gif

4: minussolo.gif

Malo me transparency jebe al kuzis spiku :)

Edited by RemX
Posted
Don't get it?

to bi znacilo da sam stavio jednu od tvojih ikona za lockani topic za ovaj taman (sivi) skin ("Darkness"). Onaj drugi (bijeli) mislim da ima dovoljno uocljivu ikonu.

Posted (edited)

EVo i moja ikona, gotovo ista ko ona prije samo sa vecim znakom:

fcloseda.gif

fnormzno.gif

Edited by Xmaster

• Create New...