Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oglasi bi bili puno pregledniji, ovak nešto tražiš, padne 3 stranice iza, neznaš točan naziv, dok sve pootvaraš poludiš!

također, tražio točkove, ajd sad nađi po naslovu, dobro pa sam se sjetio ko je stavio, onda našo nick i otvorene topice, našo oglas, on na 6.stranici već

Posted
motu za moderatora, dok ne skupi sve dijelove za duju :)

:palacg:fakjea

I ja podupirem ideju jer nekada potraga u oglasima zna tako razočarati..taman kad misliš da si našao pravu stvar i dok scrolaš odlučiš da češ kupiti, na dnu piše LOKOT! :angry: :angry:

Posted
:palacg:fakjea

I ja podupirem ideju jer nekada potraga u oglasima zna tako razočarati..taman kad misliš da si našao pravu stvar i dok scrolaš odlučiš da češ kupiti, na dnu piše LOKOT! :angry: :angry:

obratiš pažnju na ikonu ispred naslova topica i vidiš da ga džabe otvaraš ;)

po meni nepotrebno i suvišno,ima i prečih stvari za poredit na forumu koje su prioritetnije a i samim rješavanjem istih sve će bit preglednije i jasnije ;x

oglasi,oglasi,oglasi...neko je davno rekao vwcc forum nije oglasnik... ;)

Posted
Poboljšajmo sebe i svoje postove,pa onda izgled foruma.Neke stvari možemo prešutiti. :palacg

opaaaaa :aplauz :aplauz :aplauz :aplauz :aplauz

Posted

za oglase imam jaako dobro rijesenje...sto je prodano ne lockati,nego odma izbrisati....tak ne dojde opet na vrh nego ide u zaborav..a za neke teme koje se stalno vrte na prvoj stranici (npr ne radi mi unutranje svijetlo kad otvorim vrata) bi se moglo napravit podforum nazivom "arhiva".tam stavit razne kvarove i rijesenja

Posted

:lol: Ja moody!

Ja nisam za brisanje starih oglasa, nek ostanu slike i cjene- mogu nam poslužit. Ali sam za da ih se baca u poseban topic il ak je lakše u poseban podforum.

:)

Posted
:lol: Ja moody!

Ja nisam za brisanje starih oglasa, nek ostanu slike i cjene- mogu nam poslužit. Ali sam za da ih se baca u poseban topic il ak je lakše u poseban podforum.

:)

a za sta ce ti posluzit slike i cijene????

Posted

sada se mogu brisati stari oglasi kada imamo podforum procjene u kojem se formira cijene kada se nezna :)

Posted
za oglase imam jaako dobro rijesenje...sto je prodano ne lockati,nego odma izbrisati....tak ne dojde opet na vrh nego ide u zaborav..a za neke teme koje se stalno vrte na prvoj stranici (npr ne radi mi unutranje svijetlo kad otvorim vrata) bi se moglo napravit podforum nazivom "arhiva".tam stavit razne kvarove i rijesenja

e tooo :fakjea

Posted

mozemo li se onda usuglasiti da su stare teme (pa i oglasi) ipak potrebne, pa ih prema tome necemo brisati. s druge strane, selidba bi moderatorima predstavljala dodatan napor, a ne stizu rjesavati niti kapacitet posla koji imaju i bez toga, tako da ih necemo niti seliti u poseban podforum.

kao kompromis, ipak je izmijenjena ikona za zakljucani topic kako bi se poboljsala preglednost, te je preostalo jos da korisnici foruma razmisle i primijene prijedlog MarkaGti

Posted
Poboljšajmo sebe i svoje postove,pa onda izgled foruma.Neke stvari možemo prešutiti. :palacg

Svaka čast. Od ovog bi svi trebali krenut.

Posted

Prijedlog je bio na mistu i drago mi je šta je dodana ikonica za zaključane teme. Oni koji su na malo više foruma, znat će i zašto....

Isto tako koliko su bitni postovi, bitan je i izgled stranice, foruma. Posebno koliko sam vidio, posjećuju nas i stranci (Englezi, Austrijanci itd.)... Pametnom dosta :)

Ako bilo šta zatreba posebno oko redizajna portala (jer sam zapazio najviše sitnih grešaka na portalu), možete mi se obratit na PM i besplatno ću pomoć oko kompletnog redizajna i portala i foruma ako treba jer imam iskustva oko toga. Uključujući i ikonice.

Tako da se svi ostali možete pozabaviti oko postova ;)

Posted

NAJVIŠE posla zadaju oglasi.Zašto?

ZATO JER 87% korisnika nije pročitalo ili namjerno ignorira pravila o oglašavanju,a warn im je drag i zabavan

Kad bi se svi pridržavali pravila o oglašavanju onda ne bi bilo nikakvih problema

-cijena u oglasu -OBAVEZNA

-potpun oglas šta se podataka tiče -OBAVEZNO

-pitanja i komentiranja u oglasima -ZABRANJENO-koristite pm ili mob,naučite to več jednom

-bump -SVAKIH 14 DANA a za sve promjene nastale unutar 14 dana se koristi EDIT postoječeg posta

Posted (edited)

Ikonice moj prijedlog:

f_norm_no.gifZa ikonicu "nema novih postova" može ostati ista,

a0i6ba.gif Novi postovi

256zp79.gif Zaključano

14b4fd.gif Novi postovi (Popularna tema)

16bzdhj.gif Nema postova (Popularna tema)

28b7bm8.gif Premještena tema

Eto, imena ikonica su ostala nepromjenjena samo bi ih trebalo zamjeniti preko File Zille ili FTP-a, to je 2 min posla. Ako sam šta zaboravio, lako napravim i nadodam.

Edited by zvonano
Posted

ove ikonice su super, svidja mi se sto je ikona za novi posta jako uocljiva, samo bi ovaj lokotic iz zutog promjenio u crveno da bude jos uocljiviji. glasam za ovo ako moze proci :palacg

Posted

ja sam vidio lock na svakom topicu i sa ovim ikonama, tko pročita naslov sve može vidjeti...

mogu nove ikone mada ćemo vidjeti dal će se kaj poboljšati...

• Create New...