Dizelaš Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Kaj nije malo blesavo čuvati oglase 4 godine kad se cijene neprestano mijenjaju a i da ne spominjem da neka stvar koja je prije 4 godine vrijedila 500 kn vrijedi još uvijek toliko(mada neki misle da što starije vrijednije ) Moje osobno mišljenje da bi bilo uredu da je arhiva godinu, godinu i pol.
oglascado Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ja,papiga,ponavljam sebi i drugima po xyz-ti put Nisu problem stari oglasi,svejedno,brisali ih ili ne Problem je šta se 92% članova,više namjerno nego slučajno,ne pridržavaju pravila oglašavanja Bump-a,edit-a,ispravnosti oglasa,linkanja i slično Kad bi to funkcioniralo,e onda bi ja prvi da prijedlog brisati ili ne stare oglase Čak bi se zalaga za nova pravila oglašavanja,raniji bump,dozvola ranijeg bumpa s editom I strože sankcije,znači ovi namjerni kršitelji pravila,ban na oglase 2-3 mjeseca Mislim da warn nije neka kazna,neš ti,20% warn i postaš novi oglas Znači neka tolerancija,1-2 pogreške(i maloj djeci je očito da se namjerno rade takve greške,al kao slučajno su se desile) i onda lijepo nakon 2 pogreške ban na oglase 2-3-4 mjeseca pa bi se malo više pazilo šta i kako se trpa u oglasima
Sparky Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 I strože sankcije,znači ovi namjerni kršitelji pravila,ban na oglase 2-3 mjeseca Mislim da warn nije neka kazna,neš ti,20% warn i postaš novi oglas Znači neka tolerancija,1-2 pogreške(i maloj djeci je očito da se namjerno rade takve greške,al kao slučajno su se desile) i onda lijepo nakon 2 pogreške ban na oglase 2-3-4 mjeseca pa bi se malo više pazilo šta i kako se trpa u oglasima like
Vec Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Šlogi(29), tonac(23), markinjo(33), siky(25), invatshieva(26), tomo td(22), AlaltGooggeft(24), Litleddyidoro(28), suvzubssqx(26), atanniems(26), JameSmiths(22), affisyWhags(26), sES-Nibediewkip(23), NewCrearyneem(26), xkopayhhwj(23), Seelmenny(25), Glacieglitike(26), acelayeasergo(26), crexOntotte(25), PaineeneirM(24), anteshytainge(24), Scooppyloks(22), igdoathtrt(25), MopheerMadype(26), Vaskanani(22), rverobfzcf(22), Roovaciechata(26), Ocealatex(22), irqfxbibtf(25), qwcaudoapv(22), cvkgcjjitj(24), nilljrpske(25), nuscumsHign(25), wrjfmpbwhl(25), accighexcer(25), rbugkccdtu(26), gngchtnduc(24), pupjdxiurp(25), dakeslwpew(26), Inapsbeksep(23), victoriastop(22), lsgeayizoc(22), EroliDono(24), jywijpgkjm(25), WerArguemiKnitamaive(24), ErepayEurorydut(23), owrbemvygg(22), ynrzftmrhb(22), hxleduvhem(26), cvryfbsqdw(23), cbkwzvoodd(26), KruizDilop(24) ?
Denis_TDI Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 (edited) Jepp to sam ja bas gledal, reko wtf, al nisam znal kam bi to napisal, nakupilo ih se puno dns pa bi mogli malo i pocastiti ostale koliko ih je Al sad tek vidim sve samo neka izmisljena imena Edited August 1, 2011 by Xmaster
Vec Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 (edited) ma nisam htio otvarat' novi topic ja mislio mrki me prca na fejsu kad ono stvarno puno rockasa ugl. ,to su sve oni k*rci sta se "predstavljaju" u podforumu clanovi... Edited August 1, 2011 by VecTDI
josip Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 kod logiranja na forum često moram upisat username i pass 2 puta, tak drugi put me ulogira, imao netko već tih problema? isto mi se događa i doma i na poslu
Ban Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ne, samo me vrati na forum: home kao gosta i moram ponovo, iz druge uvijek ide (firefox)
Gogi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 to je meni otkako sam se registrirao na forum... totalno nebitno, kliknes opet (ako su ti save-ani podaci) log in i sve ok... zamarate se glupostima..
Penic91 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 to je meni otkako sam se registrirao na forum... totalno nebitno, kliknes opet (ako su ti save-ani podaci) log in i sve ok... zamarate se glupostima.. kod mene ak se desilo 2 puta,isto firefox i sve normalno radi
TheFog Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 probajte napravit update browsera, možda je neki problem sa auto-complete funkcijom
master Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 probajte napravit update browsera, možda je neki problem sa auto-complete funkcijom nije u tome stvar, bar sam ja tako primjetio, kod kuće kad se spajam preko t-coma to mi se dešava, isto i sa mobom koji je na t-mobile, al u rijeci preko optime idem i nemam taj problem uopće nikada
Ban Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 to je meni otkako sam se registrirao na forum... totalno nebitno, kliknes opet (ako su ti save-ani podaci) log in i sve ok... zamarate se glupostima.. inače nebi bio problem, ali na forumu sam najčešće na pauzi na poslu, gdje podaci nisu sejvani, sa sendvičem od 20 deka tirolske u jednoj ruci i tubom majoneze i jogurtom u drugoj pa mi takve poteškoće smetaju
ScarFace_vk Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Okej. Ja imam sad ovaj problem već duže vrijeme i sad me počelo već živcirati. Nemogu se ulogirat bilo gdje na svijetu,na bilo kojem drugom pc-u na forum ako nisam copy/paste username i password iz password recovery maila. Znači nema trika sad da ja dođem primjer negdje u birtiju,i sjednem za komp i sad ću se logirat. Prvo moram na mail,pa naći taj mail,pa copy/paste pa tek onda log-in. Znači problem je kad ručno idem upisivati username i password. Rekao bi da je nešto do mene,ali rušio sam svoj sustav više puta,probavao na drugim browserima,sve. I neće. Možda je neki problem do mog accounta,neam pojma ne razumijem se u forume i kako pozadina izgleda. Nije problem,dati ću nekom svoje podatke za log in pa nek onda proba da vidim dali se i kod njega isto događa. Hvala.
Sioux Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Okej. Ja imam sad ovaj problem već duže vrijeme i sad me počelo već živcirati. Nemogu se ulogirat bilo gdje na svijetu,na bilo kojem drugom pc-u na forum ako nisam copy/paste username i password iz password recovery maila. Znači nema trika sad da ja dođem primjer negdje u birtiju,i sjednem za komp i sad ću se logirat. Prvo moram na mail,pa naći taj mail,pa copy/paste pa tek onda log-in. Znači problem je kad ručno idem upisivati username i password. Rekao bi da je nešto do mene,ali rušio sam svoj sustav više puta,probavao na drugim browserima,sve. I neće. Možda je neki problem do mog accounta,neam pojma ne razumijem se u forume i kako pozadina izgleda. Nije problem,dati ću nekom svoje podatke za log in pa nek onda proba da vidim dali se i kod njega isto događa. Hvala. jesi probao mjenjat lozinku? mozda imas neko z u lozinci a tastatura ti je namjestena na Engleski pa ti prepoznaje z kao y
TheFog Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Okej. Ja imam sad ovaj problem već duže vrijeme i sad me počelo već živcirati. Nemogu se ulogirat bilo gdje na svijetu,na bilo kojem drugom pc-u na forum ako nisam copy/paste username i password iz password recovery maila. Znači nema trika sad da ja dođem primjer negdje u birtiju,i sjednem za komp i sad ću se logirat. Prvo moram na mail,pa naći taj mail,pa copy/paste pa tek onda log-in. Znači problem je kad ručno idem upisivati username i password. Rekao bi da je nešto do mene,ali rušio sam svoj sustav više puta,probavao na drugim browserima,sve. I neće. Možda je neki problem do mog accounta,neam pojma ne razumijem se u forume i kako pozadina izgleda. Nije problem,dati ću nekom svoje podatke za log in pa nek onda proba da vidim dali se i kod njega isto događa. Hvala. Prilicno sam siguran da je problem u tome sto nisi svjestan da si pri registraciji ukucao drukciji username od nicka, a ipak su naocigled vrlo slicni. Username:Scarface _vk (primijeti razmak prije underscorea!!!) Display name:Scarface_vk
ScarFace_vk Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Prilicno sam siguran da je problem u tome sto nisi svjestan da si pri registraciji ukucao drukciji username od nicka, a ipak su naocigled vrlo slicni. Username:Scarface _vk (primijeti razmak prije underscorea!!!) Display name:Scarface_vk Stvarno je taj razmak. Vjerojatno je brzopletost odradila svoje. Jel moš ti to nekako išarafat da to valja i da nema tog razmaka ?
TheFog Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Stvarno je taj razmak. Vjerojatno je brzopletost odradila svoje. Jel moš ti to nekako išarafat da to valja i da nema tog razmaka ? išarafljeno!
jady Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 meni isti prob sa log in.....isto sa FF,opera i explorerom...nije neki prob,al glup prob...kojeg vec duze imam.isto tak da mi ponekad prikazi foruma (razne teme) rastegnute,a neke standardno pokaziva...vec sam pisao o tome
Penic91 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 (edited) malo prckam po iphonu i vidim tapatalk aplikaciju,imao sam je i prije al nisam toliko ju koristio reko idem pogledat kaj se promjenilo....nakon duze tipkanja svidi mi se aplikacija ima dosta dobro i lako rasporedeno za rukovanje forumima i sad trazim ovaj nas forum kad ono nema ga alfisti,opelasi,kia i seat club imaju ...pa eo jos malo ideja za poboljsanje i lakse rukovanje koji pregledavaju ovaj forum i preko mobitela Edited August 24, 2011 by Penic91
ScarFace_vk Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 (edited) Kako je lijepo logirati se gdje hoćeš Edited August 24, 2011 by ScarFace_vk
Recommended Posts