Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaj nije malo blesavo čuvati oglase 4 godine kad se cijene neprestano mijenjaju a i da ne spominjem da neka stvar koja je prije 4 godine vrijedila 500 kn vrijedi još uvijek toliko(mada neki misle da što starije vrijednije :lol: )

Moje osobno mišljenje da bi bilo uredu da je arhiva godinu, godinu i pol.

Posted

Ja,papiga,ponavljam sebi i drugima po xyz-ti put

Nisu problem stari oglasi,svejedno,brisali ih ili ne

Problem je šta se 92% članova,više namjerno nego slučajno,ne pridržavaju pravila oglašavanja

Bump-a,edit-a,ispravnosti oglasa,linkanja i slično

Kad bi to funkcioniralo,e onda bi ja prvi da prijedlog brisati ili ne stare oglase

Čak bi se zalaga za nova pravila oglašavanja,raniji bump,dozvola ranijeg bumpa s editom

I strože sankcije,znači ovi namjerni kršitelji pravila,ban na oglase 2-3 mjeseca

Mislim da warn nije neka kazna,neš ti,20% warn i postaš novi oglas

Znači neka tolerancija,1-2 pogreške(i maloj djeci je očito da se namjerno rade takve greške,al kao slučajno su se desile) i onda lijepo nakon 2 pogreške ban na oglase 2-3-4 mjeseca pa bi se malo više pazilo šta i kako se trpa u oglasima

Posted

I strože sankcije,znači ovi namjerni kršitelji pravila,ban na oglase 2-3 mjeseca

Mislim da warn nije neka kazna,neš ti,20% warn i postaš novi oglas

Znači neka tolerancija,1-2 pogreške(i maloj djeci je očito da se namjerno rade takve greške,al kao slučajno su se desile) i onda lijepo nakon 2 pogreške ban na oglase 2-3-4 mjeseca pa bi se malo više pazilo šta i kako se trpa u oglasima

like :D

• 1 month later...
Posted

Šlogi(29), tonac(23), markinjo(33), siky(25), invatshieva(26), tomo td(22), AlaltGooggeft(24), Litleddyidoro(28), suvzubssqx(26), atanniems(26), JameSmiths(22), affisyWhags(26), sES-Nibediewkip(23), NewCrearyneem(26), xkopayhhwj(23), Seelmenny(25), Glacieglitike(26), acelayeasergo(26), crexOntotte(25), PaineeneirM(24), anteshytainge(24), Scooppyloks(22), igdoathtrt(25), MopheerMadype(26), Vaskanani(22), rverobfzcf(22), Roovaciechata(26), Ocealatex(22), irqfxbibtf(25), qwcaudoapv(22), cvkgcjjitj(24), nilljrpske(25), nuscumsHign(25), wrjfmpbwhl(25), accighexcer(25), rbugkccdtu(26), gngchtnduc(24), pupjdxiurp(25), dakeslwpew(26), Inapsbeksep(23), victoriastop(22), lsgeayizoc(22), EroliDono(24), jywijpgkjm(25), WerArguemiKnitamaive(24), ErepayEurorydut(23), owrbemvygg(22), ynrzftmrhb(22), hxleduvhem(26), cvryfbsqdw(23), cbkwzvoodd(26), KruizDilop(24)

?

Posted (edited)

Jepp to sam ja bas gledal, reko wtf, al nisam znal kam bi to napisal, nakupilo ih se puno dns pa bi mogli malo i pocastiti ostale koliko ih je

Al sad tek vidim sve samo neka izmisljena imena :palacg

Edited by Xmaster
Posted (edited)

ma nisam htio otvarat' novi topic :)

ja mislio mrki me prca na fejsu kad ono stvarno puno rockasa :lol2

ugl. ,to su sve oni k*rci sta se "predstavljaju" u podforumu clanovi...

Edited by VecTDI
  • 3 weeks later...
Posted

kod logiranja na forum često moram upisat username i pass 2 puta, tak drugi put me ulogira, imao netko već tih problema? isto mi se događa i doma i na poslu

Posted

Ne, samo me vrati na forum: home kao gosta i moram ponovo, iz druge uvijek ide (firefox)

Posted

to je meni otkako sam se registrirao na forum... totalno nebitno, kliknes opet (ako su ti save-ani podaci) log in i sve ok... zamarate se glupostima.. :palacg

Posted
to je meni otkako sam se registrirao na forum... totalno nebitno, kliknes opet (ako su ti save-ani podaci) log in i sve ok... zamarate se glupostima.. :palacg

kod mene ak se desilo 2 puta,isto firefox i sve normalno radi

Posted

probajte napravit update browsera, možda je neki problem sa auto-complete funkcijom

Posted
probajte napravit update browsera, možda je neki problem sa auto-complete funkcijom

nije u tome stvar, bar sam ja tako primjetio, kod kuće kad se spajam preko t-coma to mi se dešava, isto i sa mobom koji je na t-mobile, al u rijeci preko optime idem i nemam taj problem uopće nikada

Posted

inače nebi bio problem, ali na forumu sam najčešće na pauzi na poslu, gdje podaci nisu sejvani, sa sendvičem od 20 deka tirolske u jednoj ruci i tubom majoneze i jogurtom u drugoj pa mi takve poteškoće smetaju :bag:

Posted

Okej. Ja imam sad ovaj problem već duže vrijeme i sad me počelo već živcirati. Nemogu se ulogirat bilo gdje na svijetu,na bilo kojem drugom pc-u na forum ako nisam copy/paste username i password iz password recovery maila. Znači nema trika sad da ja dođem primjer negdje u birtiju,i sjednem za komp i sad ću se logirat. Prvo moram na mail,pa naći taj mail,pa copy/paste pa tek onda log-in.

Znači problem je kad ručno idem upisivati username i password. Rekao bi da je nešto do mene,ali rušio sam svoj sustav više puta,probavao na drugim browserima,sve. I neće. Možda je neki problem do mog accounta,neam pojma ne razumijem se u forume i kako pozadina izgleda.

Nije problem,dati ću nekom svoje podatke za log in pa nek onda proba da vidim dali se i kod njega isto događa.

Hvala.

Posted
Okej. Ja imam sad ovaj problem već duže vrijeme i sad me počelo već živcirati. Nemogu se ulogirat bilo gdje na svijetu,na bilo kojem drugom pc-u na forum ako nisam copy/paste username i password iz password recovery maila. Znači nema trika sad da ja dođem primjer negdje u birtiju,i sjednem za komp i sad ću se logirat. Prvo moram na mail,pa naći taj mail,pa copy/paste pa tek onda log-in.

Znači problem je kad ručno idem upisivati username i password. Rekao bi da je nešto do mene,ali rušio sam svoj sustav više puta,probavao na drugim browserima,sve. I neće. Možda je neki problem do mog accounta,neam pojma ne razumijem se u forume i kako pozadina izgleda.

Nije problem,dati ću nekom svoje podatke za log in pa nek onda proba da vidim dali se i kod njega isto događa.

Hvala.

jesi probao mjenjat lozinku? mozda imas neko z u lozinci a tastatura ti je namjestena na Engleski pa ti prepoznaje z kao y

Posted

Hvala.

Prilicno sam siguran da je problem u tome sto nisi svjestan da si pri registraciji ukucao drukciji username od nicka, a ipak su naocigled vrlo slicni.

Username:Scarface _vk (primijeti razmak prije underscorea!!!)

Display name:Scarface_vk

Posted
Prilicno sam siguran da je problem u tome sto nisi svjestan da si pri registraciji ukucao drukciji username od nicka, a ipak su naocigled vrlo slicni.

Username:Scarface _vk (primijeti razmak prije underscorea!!!)

Display name:Scarface_vk

Stvarno je taj razmak. Vjerojatno je brzopletost odradila svoje. Jel moš ti to nekako išarafat da to valja i da nema tog razmaka ?

Posted
Stvarno je taj razmak. Vjerojatno je brzopletost odradila svoje. Jel moš ti to nekako išarafat da to valja i da nema tog razmaka ?

išarafljeno! :palacg

Posted

meni isti prob sa log in.....isto sa FF,opera i explorerom...nije neki prob,al glup prob...kojeg vec duze imam.isto tak da mi ponekad prikazi foruma (razne teme) rastegnute,a neke standardno pokaziva...vec sam pisao o tome

Posted (edited)

malo prckam po iphonu i vidim tapatalk aplikaciju,imao sam je i prije al nisam toliko ju koristio reko idem pogledat kaj se promjenilo....nakon duze tipkanja svidi mi se aplikacija ima dosta dobro i lako rasporedeno za rukovanje forumima

i sad trazim ovaj nas forum kad ono nema ga :mellow:

alfisti,opelasi,kia i seat club imaju ...pa eo jos malo ideja za poboljsanje i lakse rukovanje koji pregledavaju ovaj forum i preko mobitela

Edited by Penic91

• Create New...