TROJKA Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 hhhh,nemojte misliti da serem ili sta drugo... e dali je moguce da kad dodes na forum u pozadini ti svira neka muzika onako u sklopu foruma.... totalno extra
Chipsy Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 hhhh,nemojte misliti da serem ili sta drugo... e dali je moguce da kad dodes na forum u pozadini ti svira neka muzika onako u sklopu foruma.... totalno extra uglavnom smeta tj vecinom smeta jer si neko slusa nes drugo, a k tome trosi i bandwith, promet itd...eventualno neki player u cosku koji mos pokrenut po zelji itd,al mislim da je nepotrebno
TROJKA Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 uglavnom smeta tj vecinom smeta jer si neko slusa nes drugo, a k tome trosi i bandwith, promet itd...eventualno neki player u cosku koji mos pokrenut po zelji itd,al mislim da je nepotrebno ali da mozes ugasiti ako ti se nesvida naravno... jbg,onaj ko ima ogranicen net on ce paziti
TROJKA Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 ekipa stavrno mi je puna kapa oglasa bez slike,mislim znam da netko ko prodaje moze i bez slike i da svatko ko ima volje da proda ce staviti bar jednu usranu sliku, tako da jeb.oglas bez slike,ja da sam admin uveo bi da mora biti slika a mozda bi onda bilo cak i manje oglasa posto je forum postao samo oglas... nadam se da se nitko nece naci uvrijeden.. LP
Gogi Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 ekipa stavrno mi je puna kapa oglasa bez slike,mislim znam da netko ko prodaje moze i bez slike i da svatko ko ima volje da proda ce staviti bar jednu usranu sliku, tako da jeb.oglas bez slike,ja da sam admin uveo bi da mora biti slika a mozda bi onda bilo cak i manje oglasa posto je forum postao samo oglas... nadam se da se nitko nece naci uvrijeden.. LP ja bih htio stat do ovog covjeka pa rec da nije uredu da se uredovno propustaju oglasi koji nemaju sliku nego je link sa internetske stranice oglasa (da ne pravim reklamu nikome).... bilo bi uredu ipak malo to sankcionirat, ako ne cijeli oglas obrisat jer je stvarno se mozda netko potrudio dok ga je napisao, onda barem editirat oglas pa izbrisat taj link.....
Medo-12v-VD Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Sve to stoji,u pravu ste dečki,al nemože se na +35 visit cjelodnevno na kompu i gledat ko je stavio oglas bez slike... i admini i moderatori nisu svemogući,imaju i privatni život i privatne probleme... Činjenica je da forumaši pravila ne j3bu ni 2 %,ovlasti ne dopuštaju ''ozbiljnije'' sankcije tako da nema ljeka dok se ne uvede neka kultura ponašanja a to će bit nikad dok se broj članova ne prepolovi jer većina to ionako svjesno radi iz nekih osobnih inata nekome il nečemu,neznam jel su željni pažnje il šta... borba s vjetrenjačama,ja nit imam vremena nit volje za to,imam previše i vlastitih briga tako da oglase nit ne čitam,nit sankcioniram i ako će pridonjet poboljšanju foruma sa zadovoljstvom bih svoje moderatorske ovlasti prosljedio nekom ko ima više želje i volje
TROJKA Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Sve to stoji,u pravu ste dečki,al nemože se na +35 visit cjelodnevno na kompu i gledat ko je stavio oglas bez slike... i admini i moderatori nisu svemogući,imaju i privatni život i privatne probleme... Činjenica je da forumaši pravila ne j3bu ni 2 %,ovlasti ne dopuštaju ''ozbiljnije'' sankcije tako da nema ljeka dok se ne uvede neka kultura ponašanja a to će bit nikad dok se broj članova ne prepolovi jer većina to ionako svjesno radi iz nekih osobnih inata nekome il nečemu,neznam jel su željni pažnje il šta... borba s vjetrenjačama,ja nit imam vremena nit volje za to,imam previše i vlastitih briga tako da oglase nit ne čitam,nit sankcioniram i ako će pridonjet poboljšanju foruma sa zadovoljstvom bih svoje moderatorske ovlasti prosljedio nekom ko ima više želje i volje sve to stoji i razumijem totalno,ali nek se poveca broj modova koji ce raditi na tome,uvjek ce biti ljudi koji ce htjeti pomoci i koji nece,jer meni je ovaj forum odlican i sto sam upoznao ekipe i sve,i kad god trebam neki savjet ili sl dobijem ga tako da ono,zelim da tako i ostane
Speedline Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Uvijek se viče da bude više moderatora, al nitko se neće toga ozbiljno prihvatit.
daraczg Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 da se je potrudio sastaviti oglas stavio bi i sliku i malo bolje opisao eto kak je kod mene slika, opis, specifikacije i sve je kratko i jasno i jos ni jednom mi nije oglas bio izbrisan ne sastavljam oglas da mi nebude uklonjen nego je meni u interesu da bude sto bolji i da privuce kupce , a samim time se i brzo proda
Vec Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 prvo posaljem PM clanu ako nesto fali,kasnije mu u oglasu naglasim sta fali,kad vidim da me ne hebe ni pola posto obrisem oglas... recimo ja tako prakticiram,kako drugi,nije moje da znam
oglascado Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 jednostavno se nemoguče borit s oglasima i načinom kako se odnosite prema admin/mod osoblju foruma ako vas slučajno ne daj bože upozore da vam oglas nije prema pravilima kriminal tako da slobodno oglašavajte kako vas je god volja jer večina mod/admina više niti ne posječuje/moderira oglas,šta iz straha šta zbog nedostatka vremena jer se oglasi množe brzinom svjetlosti pobijedili ste i bez slike i bez cijene i bump svakih 17 minuta jer je cijena s 172 kune nije fiksno od prije 2 sata hitno pala na 169 jer je ultra ultra hitno i slične sheme VWCOglasnik foruma i 388 oglasa za 350 dijelova s jednog te istog auta,svaki posebno naravno a neki i duplo,da se duplo brže proda tako da go for it,potopite nas do kraja A to da se uvedu novi moderatori,može odmah danas,ali kratkog je to vijeka jer svatko ko dođe brzo izgubi volju jer su sankcije prema pravilima smiješne a vi prema nama bezobrazni ko da vam svakom opomenom vadimo 5-6 tisuča eura iz džepa več je došlo par modova samo za oglase pa i nisu nešto bili aktivni
Car GTI Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 A to da se uvedu novi moderatori,može odmah danas Broj admina ostaje isti a svaki dan 2-3 nova clana Vec sam par puta napisao da bi vam htio pomoc u tome,bilo koji podforum,imam vremena posto ne radim,pa da ga bar iskoristim za nesto korisno
TROJKA Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Da pitam,mozda da se napravi jedan topic koao "How to onoKao kako se ovo skine,kako se ono i sl,pa da bude kao ovaj novi za procjene i to? Mozda,nego da se otvaraju novi topici sa 1-2odgovora
oglascado Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 trudit ču se ne odgovorit nema smisla opet če se nač pojedinci koji če otvorit svoj topic kako je i sad praksa za sve se otvaraju topici iako večina toga več ima na forumu ali search ne radi ne dirajte ništa,ovako ne valja,i nek stoji,samo da ne bude gore
RD1 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 ovo s procjenama je sad malo čudno jer vidim nitko ništa ne procjenjuje
TROJKA Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Steta,no frks A meni je forum ko i prvi dan,nista mu nefali,ima nekih sitnica,ali sve ok,toLjudi seru I Love VWCC
KR3MN1 van den BOSCH Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 ovo s procjenama je sad malo čudno jer vidim nitko ništa ne procjenjuje e i ti si jedan tih, procjene su se koristile samo za reklamu i za ljude, koji nemaju ništa u životu radit pa gledaju šta netko ima. đabe cirkus.
RD1 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 e i ti si jedan tih, procjene su se koristile samo za reklamu i za ljude, koji nemaju ništa u životu radit pa gledaju šta netko ima. đabe cirkus. pa dobro to šta su se neki vrijeđali na procjenu ili procjenjivali bezveze nema veze s ničim, tako ima xxx tema u kojoj nema ništa konkretnog ili konstruktivnog
master Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Fog ili netko od admina šta je potrebno da bi forum dobio podršku za tapatalk???
Peki Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Fog ili netko od admina šta je potrebno da bi forum dobio podršku za tapatalk??? Pricao sam fogu o tome, rekao je kad dodju hladne noci da imam dozvolu pozabavit se time.
Raptor6767 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Bilo bi puno preglednije surfat forumom preko Tapatalka....
MarkoGTi Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 i bez slike i bez cijene i bump svakih 17 minuta jer je cijena s 172 kune nije fiksno od prije 2 sata hitno pala na 169 jer je ultra ultra hitno i slične sheme VWCOglasnik foruma ček više nije bump svakih 14 dana,znači ja se još uvjek držim starih pravila!?
master Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Pricao sam fogu o tome, rekao je kad dodju hladne noci da imam dozvolu pozabavit se time. alo peks keks, proći će hladni dani, a ti ništa nisi napravio :angry: ajde dosta zajebancije, hoćemo tapatalk
Recommended Posts