Jump to content
VW Club Croatia

Dali ste u 2010. platili članarinu VWCC?  

143 members have voted

1. 1. Dali ste u 2010. platili članarinu VWCC?

• Da
      36
    • Ne
      58

Recommended Posts

Posted

još nisam razmisljao o članstvu al eto vidim ima i neg. odgovora... Dok se nsto nepopravi i nebudem učlanjen :)

FreeRider :)

Posted (edited)
- iz zalaganja, + za hrabrost :D

He,heee... Ovo je namjerno provociranje da se pojave i ohrabre ovakvi kao sad ovi iznad mene.. :grrr

Edited by LAZO
Posted
He,heee... Ovo je namjerno provociranje da se pojave i ohrabre ovakvi kao sad ovi iznad mene.. :grrr

bez obzira sto ti imas krivo misljenje o meni, pa mislis da samo trazim hvalu (:P), tema je i pokrenuta upravo zato da se vide nedostaci, manjkavosti i prostor za poboljsanje (obostrano) :palacg

clanovima koji su osteceni (nisu dobili dokaz o clanstvu za uplacenu clanarinu) se iskreno ispricavam ispred cijelog kluba, te pozivam sve druge u istoj situaciji da se slobodno, bez ustrucavanja jave jer vjerujem da vam se nekako mozemo oduziti. molim za razumijevanje, jer ipak dug niz godina mali broj ljudi nosi velik teret i obvezu na sebi, uz redovni posao i sve privatne rituale. nas dragi miro je taj koji uvijek najvise podmetne ledja, a tko radi, taj i grijesi. hvala na razumijevanju!

Posted

Gledam grafikon i nemogu vjerovat, znam da je kriza ali ljudi jeli vama jasno da o toj clanarini djelomicno ovisi buducnost kluba i njegove aktivnosti.

Posted (edited)

platio prosle godine.. iskaznica stigla u roku mjesec dana :palacg naljepnicu nisam niti ocekivao

platim ovaj ili sljedeci tjedan.. za ovu godinu :)...

iznenadilo me sto neki od najaktivnijih clanova foruma nisu clanovi kluba :)

Edited by srki
Posted

treba svake godine ispunjavat onaj formular i slat sa kopijom uplatnice ili samo uplatim negdje i napišem svoje ime?

Posted

Platio sam za prošlu godinu, a uskoro ću kad budem plaćao režije i za ovu. A nisam mišljenja da za tih 100 kn moram dobiti nešto za uzvrat. Ajd da je 300 kn, pa dobiti majicu i/ili kapu, ali ovako ne.

Posted

Ti si iz Karlovca, mogao bi se javit Fogu i dobrovoljno te iskaznice na sebe uzet, kaj veliš? :rolleyes:

Ovak ionak samo piješ ( :rotfl ), ja ti prvi platim 2 točene ak dobim iskaznicu do VWTS, a mislim da bilo više takvih "dobrih" duša :)

Posted (edited)
Ti si iz Karlovca, mogao bi se javit Fogu i dobrovoljno te iskaznice na sebe uzet, kaj veliš? :rolleyes:

Ovak ionak samo piješ ( :rotfl ), ja ti prvi platim 2 točene ak dobim iskaznicu do VWTS, a mislim da bilo više takvih "dobrih" duša :)

sto se mene tice,nije problem ;)

zasad ne pijem vise :lol: vodim zdrav zivot do 1.5. :P

Edited by VecTDI
Posted

Heh, di je prvi maj, nećeš ti izdržat do onda :zivio

Nemam pojima kak je to sa svim tim uplatnicama i općenito kako teče ta procedura, ali ako si ti voljan, čekamo Foga s odgovorom :palacg

• 2 weeks later...
Posted
Nemam pojima kak je to sa svim tim uplatnicama i općenito kako teče ta procedura, ali ako si ti voljan, čekamo Foga s odgovorom :palacg

Zgleda da bumo se načekali...

• 3 weeks later...
Posted
Dali ste u toku 2010. godine platili članarinu za članstvo u VWCC?

platio 2010, uskoro platim za 2011 ali iskaznicu nisam dobio a trebao bi i novu naljepnicu jer sam je neki dan morao skinut zbog rege.

Posted (edited)

Ispricavam se ako je vec spomenuto...

Platio sam za 2010, ali me zanima sad ona verzija sa HAK-om za 2011 da li je to jos aktivno pa da platim skupa i link na kako ako kome nije tesko?

Pretty please :D

Edited by GrofMoskov
  • Create New...