jopa_vr6 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 tako je ako nema tele2 signala odes na postavke stavis automatski ili rucno i prebacis se na t mobile...jer tele 2 koristi t mobile mrezu kao sto i tomato koristi VIP
marko.p Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 evo baš sam sad gledo račune, imam mjesečno preko 20 sat razgovora, zna bit i više, račun mi do sad nikad nije bio veći od 200 kn meni ništa nemože bit jeftinije od t mobilea
Luka_R32 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 (edited) Tmobile Flex Obitelj 300 i preskupo mi je to.. Račun oko 360 kuna kad se zbroje svi porezi i ostale gluposti, a sad u sljedeći mjesec prenosim 200 kuna razgovora.. tako da podhitno moram promjenit tarifu il preć na nešto jeftinije.. Edited January 12, 2011 by Luka_R32
oglascado Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Jedan te isti auto,jedna te ista kartica i tako več 10 godina......VIP na bonove,koliko je toliko je,neman vrimena razmišljat o prelazima na druge tarife ovakve ili onakve
Leo Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Dosta godina već koristim VIP na bonove. Zadovoljan . Svaki mjesec 15kn bonusa. Tarifa hoću sve ˝Plus˝. Prebacio sam se pred pola godine na tu tarifu totalni preporod. Račun puno više ˝traje˝ uz istu potrošnju. Bile su neke kombinacije sa tomato brojem kojeg imam, ali naprosto mi se ne da mjenjati broj. A da nosim okolo 2 moba nema šanse. Ponadao sam se da postoji neko tehnološko čudo da možeš 2 sim kartice imat u istom mobu (ne dual sim, nego običan mob) al eto napisali su ovdje na forumu da je to njesra... Tako samo VIP!
corrador Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 moja iskustva su sljedeca... HT imam mislim i prije nego sam se razdjevicio ponajvise radi roaminga dok sam plovija, onda se nije ni gledalo previse na racune, otkad sam se da u ekonomiju poprilicno drzim do toga. moje misljenje je da svakog preplatnika deru junacki, to mi se desava sa HTom, a i sa poslovnim VIPom, cim potpises pretplatu njih zaboli za tebom, niko ne vodi racuna o ispisu i samo rastu troskovi. od kraja ovog mjeseca prelazim na TELE2, smajli tarifa pa cemo vidjeti. VIP tek nako 2 godine uspio smanjiti troskove na poslovne brojeve jer su od ove uveli 50% popusta. dajem im jos jednu priliku jer za 400kn -50% imam 1000 minuta prema svim mrezama, xxx poruka i 3 GB neta...daleko su van konkurencije pa cemo vidjeti, uglavnom HT nikad vise,a TELE2 cemo testirati, po reakcijama okoline za privatne svrhe najpovoljniji uz tomato
MOTA BOY Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 T- Šljam na bonove. Imam opciju poruke (10kn tjedno- 120 poruka il MMS-a) odkad je krenula ta opcija, a sad zadnjih 4-5 tjedana stalno dobijam 3000 besplatnih poruka tjedno. A ovaj broj imam več 10 godina. (Dobro bio je prvo čačin, al sam eto- UKRO! ) Nije loše, al svi su oni lopovi veči od mene...
mateo.split Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 tele2 od kad postoji koristim, prije teleta sam imao vip, uvijek bio i ostao na bonovima trenutno sam na superfrend tarifi, mjesecno potrosim cirka 100kn tarifa inace 500 besplatnih minuta prema jednom odabranom broju + uspostava poziva 25lp + skidanje mjesecno 20kn mana je jedino sta kada potrosis besplatne minute, posalju poruku da si gotov inace se moram kontrolirati preko opcije u mob-u "trajanje poziva" i pamtiti do kojega broja mi je granica u "odlaznim pozivima"
marko.p Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 kod svega toga bitno je izabrat tarifu koja vam najviše odgovara... svi pljuju t mobile da je skup a hvale taj tomato...tomato bi meni bio duplo skuplji nego t mobile uostalom, vidim da se t mobile najviše koristi
RI VW Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 (edited) kod svega toga bitno je izabrat tarifu koja vam najviše odgovara... svi pljuju t mobile da je skup a hvale taj tomato...tomato bi meni bio duplo skuplji nego t mobile uostalom, vidim da se t mobile najviše koristi Ne kuzim kako je to tomato skuplji? Edited January 12, 2011 by RI VW
marko.p Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ne kuzim kako je to tomato skuplji? na t mobile razgovaram nešto više od 20 sati mjesečno i imam račun do 200 kn max, nisam nikad prešao 200 kn... a na tomato za 20 sati mjesečno moram potrošiti 230 kn, samo više... ali to odgovara meni, jer zovem samo na 98/99
inkasator01 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ovi zaljubljeni koji pričaju do kasno u noć sa djevojkama se ne računaju!njima je simpa jeftina!al za ostale nikako već desetak godina na tmobile i nikako mi ne odgovara, obračunska jedinica minuta, a moji pozivi po par sekundi ali ajde...flex 500... poslušajte marka p, vidim da se u sve kuži mislim da je pametno njega poslušat!
marko.p Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ovi zaljubljeni koji pričaju do kasno u noć sa djevojkama se ne računaju!njima je simpa jeftina!al za ostale nikako već desetak godina na tmobile i nikako mi ne odgovara, obračunska jedinica minuta, a moji pozivi po par sekundi ali ajde...flex 500... poslušajte marka p, vidim da se u sve kuži mislim da je pametno njega poslušat! pazi njega...sa ženom se čujem ako 5 min na dan.. svi su mi na t mobile i to mi odgovara tak da nevidim u čemu je problem... da su okolnosti druge, naravno da bi promjenio mrežu na onu koja mi odgovara... pa nitko lud neće uzet t mobile ako zove puno van mreže... imao sam t mobile, pa vip par godina, pa tele2, pa tomato i sad dve godine imam t mobile opet
MRX Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Bio 9 godina na Vip bonove, nezadovoljan cijenama iz roaminga.... prije 2 mjeseca se prebacio na Tele2 bonovi (broj isti ostao), ušteda mjesečna cca 40%. Kako će biti u roamingu vidit ćemo za nekoliko dana.
RI VW Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 na t mobile razgovaram nešto više od 20 sati mjesečno i imam račun do 200 kn max, nisam nikad prešao 200 kn... a na tomato za 20 sati mjesečno moram potrošiti 230 kn, samo više... ali to odgovara meni, jer zovem samo na 98/99 Mozda ako zoves tocno 20 sati i ako ne zoves nis osim 098/9 ali inace ne. Ja zovem dosta ostalih a cijena je 2 kn/min, a na tomatu mi je 19 lipa... Ja sam se preporodio
marko.p Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Mozda ako zoves tocno 20 sati i ako ne zoves nis osim 098/9 ali inace ne. Ja zovem dosta ostalih a cijena je 2 kn/min, a na tomatu mi je 19 lipa... Ja sam se preporodio ma zna bit i do 25 sati, znam i unlimited potrošit... ne zovem uopće izvan t mobilea...svi koje trebam su t mobile... tu i tam ako iz oglasnika što zovem, ali jako rijetko...tako da je meni to najjeftinije
RD1 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 T-mobile zadnjih 8 godina, napravio gresku i uzeo iphone tarifu od 300, i vise neznam kako skupit za telefon jer racuni po 600 kuna dolaze ko dobro jutro, nesto muljaju s ispisima i racunima da to nije normalno, u ljeti kad izadje necu 098 ni prismrdit, jer ovo postane bezobrazno... lako uzmes tarifu, mobiteli su im ionako za k**** i preskupi, a onda poslije sami neki problemi, ko sa lihvarima da dozivotan ugovor potpises... hvala, ja nebi vise
karabaja16v Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 bio na T-govnarima cca 10 g. i onda došlo do nesuglasica i ode karabaja u tri... odnosno TELE2.a tu je sve realnije i imam tarifu za mucicu tj. smsiranje
kile_passat Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 vec 5-6 godina t-mobile i sad sam nabio pare na Tomato i sad samo to derem
Galaxy Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Prvo sam bio na VIP-u,jer su u počecima pre-paida jedini oni nudili isti,a sad na t-com primam pozive,a s Tomata zovem
drake Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ja sam na Simpi od 7 razreda osnovne, znaci cca 10 godina i znam da nisu bas najpovoljniji, ali stecene navike tesko se mijenjaju! Doduse 80% ekipe mi je na t mobile-u pa s njima mogu pricat besplatno, platim samo prvu minutu, to me najvise i zadrzalo uz Simpu sve ove godine! Dobijem mjesecno i 200MB prometa besplatno... Jedini minus su skupi razgovori prema drugim mrezama 0,89 kn/min! btw, Nervira me ovo prebacivanje broja na drugu mrezu uz zadrzavanje starog broja! Vec par puta sam tako spusija po pola bona jer kontam da pricam s nekim iz t mobile mreze di mi je besplatno, kad ono prebacen broj u tomato, da bar postoji nekakva obavijest da je broj prebacen ili nesto, ovako vise pojma nemas koga zoves i u kojoj je mrezi!
Zrinedin Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Koristim tele2. Imam ga nekih 2,5 godine. Uzeo sam ga na pretplati i od tada ne menjam. Uglavnom sam zadovoljan sa tele2
marko.p Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ja sam na Simpi od 7 razreda osnovne, znaci cca 10 godina i znam da nisu bas najpovoljniji, ali stecene navike tesko se mijenjaju! Doduse 80% ekipe mi je na t mobile-u pa s njima mogu pricat besplatno, platim samo prvu minutu, to me najvise i zadrzalo uz Simpu sve ove godine! Dobijem mjesecno i 200MB prometa besplatno... Jedini minus su skupi razgovori prema drugim mrezama 0,89 kn/min! btw, Nervira me ovo prebacivanje broja na drugu mrezu uz zadrzavanje starog broja! Vec par puta sam tako spusija po pola bona jer kontam da pricam s nekim iz t mobile mreze di mi je besplatno, kad ono prebacen broj u tomato, da bar postoji nekakva obavijest da je broj prebacen ili nesto, ovako vise pojma nemas koga zoves i u kojoj je mrezi! pa postoji obavijest, mene obavijesti da je broj prebačen u drugu mrežu
drake Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 pa postoji obavijest, mene obavijesti da je broj prebačen u drugu mrežu Par frendova je prebacilo brojeve i nikad me nije obavijestilo da je broj prebacen kad ih zovem!
Recommended Posts