Jump to content
VW Club Croatia

Koju HR mobilnu mrežu koristite?  

287 members have voted

1. 1. Koju HR mobilnu mre?u koristite?

• T-mobile
      123
    • VIP
      61
    • Tele2
      74
    • Tomato
      35
    • Bon-bon
      14

Recommended Posts

Posted

tako je ako nema tele2 signala odes na postavke stavis automatski ili rucno i prebacis se na t mobile...jer tele 2 koristi t mobile mrezu kao sto i tomato koristi VIP

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evo baš sam sad gledo račune, imam mjesečno preko 20 sat razgovora, zna bit i više, račun mi do sad nikad nije bio veći od 200 kn

meni ništa nemože bit jeftinije od t mobilea

Posted (edited)

Tmobile Flex Obitelj 300 i preskupo mi je to.. Račun oko 360 kuna kad se zbroje svi porezi i ostale gluposti, a sad u sljedeći mjesec prenosim 200 kuna razgovora.. tako da podhitno moram promjenit tarifu il preć na nešto jeftinije..

Edited by Luka_R32
Posted

Jedan te isti auto,jedna te ista kartica i tako več 10 godina......VIP na bonove,koliko je toliko je,neman vrimena razmišljat o prelazima na druge tarife ovakve ili onakve

Posted

Dosta godina već koristim VIP na bonove. Zadovoljan :palacg . Svaki mjesec 15kn bonusa. Tarifa hoću sve ˝Plus˝. Prebacio sam se pred pola godine na tu tarifu totalni preporod. Račun puno više ˝traje˝ uz istu potrošnju.

Bile su neke kombinacije sa tomato brojem kojeg imam, ali naprosto mi se ne da mjenjati broj. A da nosim okolo 2 moba nema šanse. :rotfl

Ponadao sam se da postoji neko tehnološko čudo da možeš 2 sim kartice imat u istom mobu (ne dual sim, nego običan mob) al eto napisali su ovdje na forumu da je to njesra... Tako samo VIP!

Posted

moja iskustva su sljedeca...

HT imam mislim i prije nego sam se razdjevicio :rotfl ponajvise radi roaminga dok sam plovija, onda se nije ni gledalo previse na racune, otkad sam se da u ekonomiju

poprilicno drzim do toga. moje misljenje je da svakog preplatnika deru junacki, to mi se desava sa HTom, a i sa poslovnim VIPom, cim potpises pretplatu njih zaboli za tebom, niko ne vodi racuna o ispisu i samo rastu troskovi.

od kraja ovog mjeseca prelazim na TELE2, smajli tarifa pa cemo vidjeti.

VIP tek nako 2 godine uspio smanjiti troskove na poslovne brojeve jer su od ove uveli 50% popusta.

dajem im jos jednu priliku jer za 400kn -50% imam 1000 minuta prema svim mrezama, xxx poruka i 3 GB neta...daleko su van konkurencije :palacg

pa cemo vidjeti, uglavnom HT nikad vise,a TELE2 cemo testirati, po reakcijama okoline za privatne svrhe najpovoljniji uz tomato

Posted

T- Šljam na bonove. Imam opciju poruke (10kn tjedno- 120 poruka il MMS-a) odkad je krenula ta opcija, a sad zadnjih 4-5 tjedana stalno dobijam 3000 besplatnih poruka tjedno. A ovaj broj imam več 10 godina. (Dobro bio je prvo čačin, al sam eto- UKRO! :D)

Nije loše, al svi su oni lopovi veči od mene... :ne

Posted

tele2 od kad postoji koristim, prije teleta sam imao vip, uvijek bio i ostao na bonovima

trenutno sam na superfrend tarifi, mjesecno potrosim cirka 100kn

tarifa inace 500 besplatnih minuta prema jednom odabranom broju + uspostava poziva 25lp + skidanje mjesecno 20kn

mana je jedino sta kada potrosis besplatne minute, posalju poruku da si gotov inace se moram kontrolirati preko opcije u mob-u "trajanje poziva" i pamtiti do kojega broja mi je granica u "odlaznim pozivima"

Posted

kod svega toga bitno je izabrat tarifu koja vam najviše odgovara...

svi pljuju t mobile da je skup a hvale taj tomato...tomato bi meni bio duplo skuplji nego t mobile

uostalom, vidim da se t mobile najviše koristi

Posted (edited)
kod svega toga bitno je izabrat tarifu koja vam najviše odgovara...

svi pljuju t mobile da je skup a hvale taj tomato...tomato bi meni bio duplo skuplji nego t mobile

uostalom, vidim da se t mobile najviše koristi

Ne kuzim kako je to tomato skuplji? :mellow:

Edited by RI VW
Posted
Ne kuzim kako je to tomato skuplji? :mellow:

na t mobile razgovaram nešto više od 20 sati mjesečno i imam račun do 200 kn max, nisam nikad prešao 200 kn...

a na tomato za 20 sati mjesečno moram potrošiti 230 kn, samo više...

ali to odgovara meni, jer zovem samo na 98/99

Posted

ovi zaljubljeni koji pričaju do kasno u noć sa djevojkama se ne računaju!njima je simpa jeftina!al za ostale nikako

već desetak godina na tmobile i nikako mi ne odgovara, obračunska jedinica minuta, a moji pozivi po par sekundi ali ajde...flex 500...

poslušajte marka p, vidim da se u sve kuži mislim da je pametno njega poslušat!

Posted
ovi zaljubljeni koji pričaju do kasno u noć sa djevojkama se ne računaju!njima je simpa jeftina!al za ostale nikako

već desetak godina na tmobile i nikako mi ne odgovara, obračunska jedinica minuta, a moji pozivi po par sekundi ali ajde...flex 500...

poslušajte marka p, vidim da se u sve kuži mislim da je pametno njega poslušat!

pazi njega...sa ženom se čujem ako 5 min na dan..

svi su mi na t mobile i to mi odgovara tak da nevidim u čemu je problem...

da su okolnosti druge, naravno da bi promjenio mrežu na onu koja mi odgovara...

pa nitko lud neće uzet t mobile ako zove puno van mreže...

imao sam t mobile, pa vip par godina, pa tele2, pa tomato i sad dve godine imam t mobile opet

Posted

Bio 9 godina na Vip bonove, nezadovoljan cijenama iz roaminga.... prije 2 mjeseca se prebacio na Tele2 bonovi (broj isti ostao), ušteda mjesečna cca 40%. Kako će biti u roamingu vidit ćemo za nekoliko dana. :rolleyes:

Posted
na t mobile razgovaram nešto više od 20 sati mjesečno i imam račun do 200 kn max, nisam nikad prešao 200 kn...

a na tomato za 20 sati mjesečno moram potrošiti 230 kn, samo više...

ali to odgovara meni, jer zovem samo na 98/99

Mozda ako zoves tocno 20 sati i ako ne zoves nis osim 098/9 ali inace ne. Ja zovem dosta ostalih a cijena je 2 kn/min, a na tomatu mi je 19 lipa...

Ja sam se preporodio ;)

Posted
Mozda ako zoves tocno 20 sati i ako ne zoves nis osim 098/9 ali inace ne. Ja zovem dosta ostalih a cijena je 2 kn/min, a na tomatu mi je 19 lipa...

Ja sam se preporodio ;)

ma zna bit i do 25 sati, znam i unlimited potrošit...

ne zovem uopće izvan t mobilea...svi koje trebam su t mobile...

tu i tam ako iz oglasnika što zovem, ali jako rijetko...tako da je meni to najjeftinije

Posted

T-mobile zadnjih 8 godina, napravio gresku i uzeo iphone tarifu od 300, i vise neznam kako skupit za telefon jer racuni po 600 kuna dolaze ko dobro jutro, nesto muljaju s ispisima i racunima da to nije normalno, u ljeti kad izadje necu 098 ni prismrdit, jer ovo postane bezobrazno... lako uzmes tarifu, mobiteli su im ionako za k**** i preskupi, a onda poslije sami neki problemi, ko sa lihvarima da dozivotan ugovor potpises... hvala, ja nebi vise

Posted

bio na T-govnarima cca 10 g. i onda došlo do nesuglasica i ode karabaja u tri... :rotfl odnosno TELE2.a tu je sve realnije i imam tarifu za mucicu :palci tj. smsiranje

Posted

Prvo sam bio na VIP-u,jer su u počecima pre-paida jedini oni nudili isti,a sad na t-com primam pozive,a s Tomata zovem :D

Posted

Ja sam na Simpi od 7 razreda osnovne, znaci cca 10 godina i znam da nisu bas najpovoljniji, ali stecene navike tesko se mijenjaju! Doduse 80% ekipe mi je na t mobile-u pa s njima mogu pricat besplatno, platim samo prvu minutu, to me najvise i zadrzalo uz Simpu sve ove godine! Dobijem mjesecno i 200MB prometa besplatno...

Jedini minus su skupi razgovori prema drugim mrezama 0,89 kn/min!

btw,

Nervira me ovo prebacivanje broja na drugu mrezu uz zadrzavanje starog broja!

Vec par puta sam tako spusija po pola bona jer kontam da pricam s nekim iz t mobile mreze di mi je besplatno, kad ono prebacen broj u tomato, da bar postoji nekakva obavijest da je broj prebacen ili nesto, ovako vise pojma nemas koga zoves i u kojoj je mrezi! :palacd

Posted

Koristim tele2. Imam ga nekih 2,5 godine.

Uzeo sam ga na pretplati i od tada ne menjam.

Uglavnom sam zadovoljan sa tele2

Posted
Ja sam na Simpi od 7 razreda osnovne, znaci cca 10 godina i znam da nisu bas najpovoljniji, ali stecene navike tesko se mijenjaju! Doduse 80% ekipe mi je na t mobile-u pa s njima mogu pricat besplatno, platim samo prvu minutu, to me najvise i zadrzalo uz Simpu sve ove godine! Dobijem mjesecno i 200MB prometa besplatno...

Jedini minus su skupi razgovori prema drugim mrezama 0,89 kn/min!

btw,

Nervira me ovo prebacivanje broja na drugu mrezu uz zadrzavanje starog broja!

Vec par puta sam tako spusija po pola bona jer kontam da pricam s nekim iz t mobile mreze di mi je besplatno, kad ono prebacen broj u tomato, da bar postoji nekakva obavijest da je broj prebacen ili nesto, ovako vise pojma nemas koga zoves i u kojoj je mrezi! :palacd

pa postoji obavijest, mene obavijesti da je broj prebačen u drugu mrežu

Posted
pa postoji obavijest, mene obavijesti da je broj prebačen u drugu mrežu

Par frendova je prebacilo brojeve i nikad me nije obavijestilo da je broj prebacen kad ih zovem!

• Create New...