Guest Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 halo cure i dečki, jel to samo meni da je forum tak spor????mislim ono,trebam sve drugo gasit da mi stranicu nakon skoro 40sek. komplet otvori.kad surfam drugdje ili sjidam mjuzu onda mu treba du??e od 3minute.radim s firefoxom i druge stranice otvara za tren oka....
Guest Skeeco Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 problem je u cijelom portali... naime, portal je prenatrpan (??to ja nekima govorim ali ne slu??aju) glupostima i blockovima... index ima skoro 1Mb ??to je za 56k jaaaaakooooo puno... e, sad će svi reć, pa Skeeco je webmaster... je, istina, ali nije njegova ideja to sve postaviti i natrpati... da se mene pita ja bi pola stvari sa site pobacao jer nagrđuje izgled i gubi se profesionalizam sa nekim glupostima (neću sada govoriti kojim jer bi bilo uvreda i mobitel bi mi odmah zvonio zato ??to "previ??e serem")... TheFog i ja smo već raspravljali o tome uz kafu i prek PM-a i to definitivno treba rije??iti, ali ni??ta dok ??efovi ne daju zeleno svjetlo, tako da vam je jedini spas da se svi po??alite gazdi Mirotu (User profile) preko PM-a ili na mail: miroslav@vwclubcroatia.com
Guest Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 pa kaj miro ne čita threadove u forumu????pa nemo??e bit da je jo?? uvijek kod dalma??e ajmo dečki svi potpise skupit da nam forum bude br??i
Guest Skeeco Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 mirko je u ??tefu :lol: rijetko on čita, a jo?? rijeđe posta... peticiju napravite :lol:
Guest Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 neznam, mislim da ima i neku bug u skripti, jer meni se recimo to dugo ucitavanje javlja samo neki put, cca svaki 10 reload, i tad je umjesto cekanja REFRESH bolje rjesenje
Guest Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 @ the fog. dobar ti je nickname.al vidim da jo?? uvijek ima?? ne??to magle ispred sebe od silnih pifa ti si bli??i serveru nego ja pa zato to tebi br??e ide ajmo peticijuuuuuu ak peticija usije ja plačam rundu na ??anku samo nemojte preduboko pogledat
Guest Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 hehe, u taj dio administracije se ne mijesam, za to imamo Skeecu
Guest Skeeco Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Pa po??to je server u kanadi mislim da nema smisla svađati se tko je bli??e serveru :lol:
Guest Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 lol, pricamo li ovdje o cestovnoj udaljenosti ili zracnoj?
Guest Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 ja mislim da ste vas dvojca predugo gledali u ča??u ??to ona gospodična "dr??i" ne ozbiljno sad,trebalo bi ne??to malo "na??timat" miru da isto ne??to ka??e.
Guest Skeeco Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 ma ja ti rekoh da je miro u ??tefu... ja ga nit čuo nit vidio već tjedan dana... zvrcni ga malo :)
Guest Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 mozda ja bas nisam referentan posto sam sad na dsl-u, ali mislim da je i ovo "olaksanje" index-a utjecalo pozitivno na brzinu ucitavanja. uglavnom mislim da je bar malo bolje sad, neznam kak je drugima s dial-up-a
Recommended Posts