Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

ne??to mi ??tekaju pm-ovi,mogu ih primat od drugih al nikak nemrem odgovorit? neće mi otvorit prozor za pisanje...fog?

Posted

klikni nakon kaj pročita?? PM od nekog na gumb pm ispod profila i pored p-card gumba.onda ??ljaka. eto, za prvu pomoć.

Posted

isto je i meni al bude?? malo pametan pa se snađe??... ode?? na compose new message i po??alje?? PM najnormalnije... ;)

Posted

to se i meni dogodilo sinoć, nisam nikako mogao odgovorit, mislio sam da je to slučajno, ali ima problema izgleda,

a ni??ta new message i stvar rije??ena

Posted

Meni isto steka. Mislila sam da je moje smece od homeboxa krivo, al ocito nisam jedina...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
eeee ti admini.... :palica ...samo se zaje**vaju... :blush:

e bas se pravi javio :halo:lol::lol:

Posted

a i ti isto se javlja??... :bag: on se bar ne igra admina ko ti, neka ovla??tenja je super imat :lol2

a PM popravit u 2 mjeseca ne zna?? :lol:

Guest Shime_16v
Posted (edited)

Tako je ...reci mu .... :lol2:lol2

Ovaj problem bi stvarno trebalo rijesiti.Saljem apel fogu da se uhvati posla.... :da

Edited by Shime_16v
Posted

vjerovali il ne, al zbilja pokusavamo, ali nikako .....

Guest Shime_16v
Posted

Koliko se ja sjecam iz dana kad sam imao svoj neki amaterski forum :D trebao bi postojati reply.php ....probaj ga izbrisati ... i zamijeniti sa drugom verzijom....

Posted

eto,sad se javljaju "oni" neki koji znaju u cemu je fora da ne radi....ne mislim na shime.... :)

Posted
eeee ti admini.... :palica ...samo se zaje**vaju... :blush:

hmmm.. za kojih pol godine mo??da dobim volju za ovo rije??it.... pih.... ;x

anyways, sad malo ozbiljnosti... na??ao sam problem u apache server error logu, kontaktirao sam doteasy, očekujem da će uskoro sve biti rije??eno, jer ja osobno nemam pristup određenom fajlu koji nam zadaje glavobolje.... :zivio

Posted

to su htjeli svi cuti....bravo brate đuro :fakjea

pa čemo ovo sad pod kljuć jer će admini javit kad će sve bit opet ok :palci:palci

Posted

//opened

Evo rije??eno sve sa Doteasy-em, meni sve sad radi, dakle, trebalo bi svima radit, ali ako netko naleti na kakve probleme neka javi ovdje....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...