vwgolf3 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 (edited) evo opet "novog stroja", tj.još jednog uz Vento... bmw i Vento ili Passat (koji prije ode) idu u prodaju i onda potraga za audijem B6/B7 ili Passatom B6 mjenjo sam jedan caddy za passata "međuliniju", limuzina, 1.9 TDI, auto odličan, al sam moro malo nadoplatit. za caddy niko ništa nenudi kak spada, a keš nitko nespominje i ovo mi se učinila najbolja "trampa" unatoč mojoj nadoplati. tamno crvena metalik, šiber, centralno, maglenke, 1.9 TDI 90KS, to je to valjda o njemu moram ga samo dobro oprat i poslikat pa ćete ga vidjet zanimljivo mi je crna unutrašnjost, krovni tapacirung i plastike na nosačima krova komentari http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=48157 Edited February 9, 2011 by vwgolf3
vwgolf3 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 (edited) još ga nisam opro kak spada, al evo par fotki, tu je kod šogija pred radionom, čekam red da ga pregledam i vidim u kakvom je stanju podvozje i šta treba i jel treba mjenjat Edited February 9, 2011 by vwgolf3
vwgolf3 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Evo par fotki Passata opranog, ispolirnog, mobom slikano al jbg.bolje nego ništa
vwgolf3 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 evo još koje fotke passata 7000km sam napravio s njim kako je kod mene
Recommended Posts