Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

Nakon mog Golfa došlo je vrijeme da predstavim Passata. Prvi vlasnik moj otac, drugi ja naravno (di ćeš više sreće). 140k km otprilike, orginalnih naravno, a auto 2001' godište. Na slikama se vidi da je iznutra i ispod haube očuvan 100%. Izvana je nažalost u zadnje vrijeme dobio par gluposti ali šta je tu je, neoprezni ljudi na parkinzima i uobičajeno ekipa koja voli šarat ključevima po autima. Motor je 1.9 TDI 130 ks, Highline oprema. Za sada su stavljeni inox okviri tablica koji pašu na auto ful zbog lajsni i LED-ice u pozicije i osvijetljenje tablice. Neki veći tuning ne vjerujem da će doživit jer mi se neda uništavat udobnost ovakvog automobila.

Slike:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Kad stignem bude par kvlitetnijih slika pošto je ovo slikano mobitelom :palacg

Link na komentare!

Edited by Kagi
  • 1 month later...
Posted (edited)

Konačno sam uhvatio malo vremena pa smo zamjenili remenicu alternatora pošto je proizvodila neki zvuk zaletavanja kod

većih okretaja i već kad je alternator bio dole odlučili smo zamjenit mu oba ležaja, poravnat na tokarskom kontakte i dobro očistit.

Motor i motorni prostor temeljito očišćeni i stavljene crne silikonske cijevi od vakuma.

Slike motornog prostora, unutrašnjosti i jedna slika shark antene od Golfa mkIV (nisu više sa mobitelom):

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

Sad je spreman za par većih putovanja koja slijede! :vozi

Link na komentare!

Edited by Kagi