Guest Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 dobro ??ta se ovdje događa,nema u roku od tjedan dana skoro ni jedan novi topic ili slično.pa nemojte mi govorit da su ostali jo?? na moru ili tak ne??to.dajte malo neke akcje ovdje,skeeco,ajd daj neki "newsletter" svim korisnicima da se jave na forum ili će im u protivnom biti zatvoren "advertissment". tak rade puno admini u drugim forumima i puno se vračaju na forum.dajte ne??to zmislite.pa nemogu vjerovati.........i daj porazgovaraj s mirom u vezi brzine boarda.ja sam momentalno u gu??vi doma jer pripremam gara??u za ??bukanje pa moram struju i prozore stavljat.kad ćete imat subotu 1 meeting u KA??da vas upoznam,ne da vas klofam
Guest Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 jady jesi vidio, presto si postat i odma umrtvio forum hebala te garaza, ja sam imo kolinje neki dan, i sutra idem kod bratovog tasta klat........a ti bi da ti ja topice pisem, jeli!? daj se dovuci do ka vise na pice dok je jos kolko tolko ok vrijeme!!
Guest Skeeco Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 a zaboravim uvijek mirota davit za tu brzinu foruma... ??to se tiče runde, mo??e?? ju slobodno doć bilo koji dan u tjednu okrenut
Guest Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 jady.....mislim.........gle.............dodji ti u ka, al neznam jel znas kakvi su ti tu obicaju, pazi tu je pivovara.....neznam jesam ti pricao ono za rata kad sam ukrao cisternu iz pivovare, odvezao se u sumu i tjedan dana lezao pod njom i sve popio na eks de dodj' vise na picence
Guest Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 hej,kaj to vi mene pozivate na pifce??ma moze,samo da se negdje najdemo pa cete me vodit.fog,sto se tice cisterne pife,bratic je za vr.rata zarobio pivovaru u otoccu.mos si mislit kak je im je onda bilo necu obecat za ovu subotu jer neznam kolko cu posla imat i kad cu bit gotov.al cu na vrijeme javit.pa da upoznam i vr-girl
Guest Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 hehe, pa jesi reko da ces doc platit pivu ma samo dodji, zaduzit cemo se u birtiji, nemora niko platit ja sam ti doma jos samo ovaj vikend, a onda ko zna kad, bit cu vecinom u zg a vrcura ti je u zg, a ne u ka! dopeljaj ju sa sobom
Guest Skeeco Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 u svakoj birtiji mo??e?? rać: Stavite to na račun kluba :lol:
Guest Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 a vrcura ti je u zg, a ne u ka! dopeljaj ju sa sobom mislim da ću onda morat sam doć ak će ič samnom.dobit ću inaće batina od svoje. :blink: mislio sam s svojom doć.vidjet ću za subotu.radim u firmi do 13h,dok dojdem doma i ne??t poklopam pa malo posla u gara??i.bit ću gotov najranije oko 19h,pa dok se sredim.malo auto međuvremeno očistit (bar iznutra) . moglo bi bit oko pol 9 kad bi stigo u KA.
Guest Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 slobodno curu dopeljaj, ali PAZIIII!!!!! Ima ovdje ovih fahrera narodnih vozila koji se drze one "ako je zauzeta, nije oduzeta" :D :lol: Dopeljaj ti pun auto cura, ne smeta uopce OK, broj imas pa se javi
Guest Skeeco Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ne spominjite moje ime uzalud.He misli?? kao maky i ja ili..???
Guest Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ajde dovedite svoje ??ene i cure da mojoj ??enici nebu dosadno.fog,daj mi jo?? jednom daj bro.mobitela jer neznam gdje mi je <_
Guest Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 098/174-5996 Mi ne vodimo zene, mi kupimo svaki vikend nesto novo
josip Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ak bude kakav meeting danas javite mi na moj mob da i ja navratim 098/890-696
Recommended Posts