shegyman Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Imao bih pitanje za admine. objavio sam oglas u podforumu "ostalo" - "Servis računala" i taj isti mi je negdje nestao. Jedno vrijeme je bio aktivan. Par min prije objave toga, sam objavio još jedan za mobitel. i sve je bilo ok. Da li je možda netko od vas izbrisao? Mislim da nisan kršio nikakva pravila...
dvojka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 pravila oglasa se masno krse, i vise nitko ne biva upozoren, jednostavno se brise i sada je na svakome od tih autora kada uoce da oglas nedostaje da ne otvaraju topice ĐE mi oglas, nego da prouce pravila jos jednom te ponove oglas no prema pravilima.
shegyman Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 pravila oglasa se masno krse, i vise nitko ne biva upozoren, jednostavno se brise i sada je na svakome od tih autora kada uoce da oglas nedostaje da ne otvaraju topice ĐE mi oglas, nego da prouce pravila jos jednom te ponove oglas no prema pravilima. Dobro. onda mi objasnite da li je dovoljno da stavim pod cijenu "od 50 kn pa nadalje" ? I btw ne pišem nikad ĐE!
oglascado Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Stavi okvirne cijene nekih usluga,znači šta radiš i koliko naplačuješ '50 kn pa na dalje' nije dovoljno
shegyman Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Stavi okvirne cijene nekih usluga,znači šta radiš i koliko naplačuješ '50 kn pa na dalje' nije dovoljno pošteno...tako ću i napravit
Recommended Posts