Guest Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ......kak bi bilo da se stavi 1 podforum koj se zvao FAQ.tu bi se na??li upute kao naprimjer čipanje,skidanje kotača i drugih PAMETNIH stvari.ili neke trikove kak montirati neke dijelove koji uopče ne pa??u na npr. golfa 4 ili 3 ili passata ....... ak skupimo dovoljno DA onda bi skeeco mogo obavijestit mireka da zna o čemu se radi. AAAAJJJJJMMMMOOOOO
Guest Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 dobra ideja, jady! ja sam bas planirao nesto slicno, tipa "Korisne informacije" ili nekak slicno di bi sakupio bas takvih tekstova o cestim preradama, cestim upitima, raznim korisnim podacima, itd. a i s onim "iskustva....blabla", sam imao slican plan, pa niko nije otvorio nijedan topic osim mene
Guest Skeeco Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 a ja sam ba?? tebe mislio zadu??it za taj dio
Guest Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 a ja sam ba?? tebe mislio zadu??it za taj dio kom ti to?
Guest Skeeco Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 a ja sam ba?? tebe mislio zadu??it za taj dio kom ti to? tebi care!! pa jesi tra??io vi??e odgovornosti u klubu??
Guest Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 e dečki,gledajte kolko ih je pročitalo moj topic. a kolko ih je dalo da ili ne za ideju.samo 1.slabo se tu va??i članovi odazivaju na neke ideje
Guest Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 a ja sam ba?? tebe mislio zadu??it za taj dio kom ti to? tebi care!! pa jesi tra??io vi??e odgovornosti u klubu?? no problem
Devil Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Mali trikovi, neke "tajne" ili mozda neke mane VW, zasto ne! Svaka cast i kritika na moj racun, zasto se ja nisam toga sjetio!
Recommended Posts