GogiR32 Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Trebalo je na mjeru napraviti brtvu koja se spaja na usis zraka iz motornog prostora, točnije iza firewala: Šablona: Izrezan armaflex: Zaljepljen na svoje mjesto: Na ovu klapnu sam stavio malo mekšu samoljepljivu spužvu jer nije potrebno po cijeloj površini nego samo da brtvi na krajevima: Sve se vraća na mjesto nazad: Stavljene nove brtve na krajeve kilera, ove bijele trakice Složen dio tunela di je klima: I napokon sve skompletirano i ja, iscrpljen nakon 4 popodneva: Dalje idu radovi Izbačena cijela izolacija sa prednjeg kraja unutrašnjosti: Razlog: Raspadnuta na podu ispod nogu, sve natopljeno antifrizom i smrdi za umrijet Evo kako izgleda kad se sve makne: Na pregradu između kabine i motora ce ici damping ploče + 10 mm Armaflexa preko: Od Wurtha damping skup ko vrag, ali vrijedi te novce jer na dodit se osjeti da je kvaliteta. Idem sad odmorit jer cu zaspat za tipkovnicom Do sljedećeg datuma Comment
GogiR32 Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 11.03.2013. Eto mene nazad, prebolio temperaturu, odlučio složiti sve do kraja, preostaje samo krojenje izolacije i sklapanje. Damping zaljepljen na godnju stijenu, zagrije se industrijskim fenom i postane kao žvakača, laganica za oblikovat u bilo koju udubinu ili izbočinu: Na donji dio nisam ljepio, jer je tvornički vec postojao damping na kritičnim djelovima lima, a to su ravne plohe. Ostatak ploča poslužit će za dampiranje vrata. Vraćena original zaštita jer je bila u odličnom stanju, nije raspadnuta a za skrojit od armaflexa je bio pain in the ass. Bacio sam oko 2 m2 dok sam pokušavao i odustao. Za donji dio je već trebalo malo termonuklearne fizike pošto postoje svakakve rupice, izbočine i devijacije, pa je prvo krenulo sa šablonom. Po njoj skrojeno i zaljepljeno, perfektan pogodak Krenulo je dalje sa središnjim tunelom, ali kad sam skrojio armaflex, skužio sam da treba dosta tih rupica i čak pola toga izrezat da mi stanu oni tuneli što idu iza zadnjeg sica, tako da je vraćena original. (nema slike) Hans me iznenadio sa par patenata a ovaj mi je bio najdraži. Kad se složi tunel ventilacije, i kad se pospajaju sajle na kontrolnu ploču, ova 2 utora služe za: Olakšat posao prilikom montiranja da te sajle ne podivljaju i počnu šetati dok se vi borite sa nogama i rukama pogodit 4 rupe na firewallu I eto ga na mjestu, vadio sam ga još par puta jer uvijek nešto fali. Slike daljnjeg sklapanja nemam, jer je stvarno bilo dosadno stalno stat, pa slikat pa ovo pa ono. Uglavnom po cijelom podu skrojena nova izolacija i vraćeno sve na mjesto. Naravno ne može proći a da nešto ne pukne. Tu uskoči epoxy dvokomponentna smola. Odmašćenje kompletne plastike i armatura od raznoraznih sprejeva za kokpite, sad je lijepi mat finish. Hvala članu RIVW koji je prao sa nježnim rukicama Doživljaji? ... Definitivno prigušenje buke i ugodnije za vozit. Eventualno drugi put (nedao Bog nikad više) stavit par mirisnih borića u ventilaciju jer mi sve sad miriši po dimmeru i spreju za odmašćivanje kad upalim grijanje Usput provučena instalacija za el. retrovizore i korekciju snopa svjetla farova. Do sljedećeg datuma Comment
GogiR32 Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Evo sljedećeg datuma... Ali danas cu lockat topic, ode ova a došla druga trojka....
Recommended Posts