Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

Evo odlučio sam Vam predstaviti svog metalnog ljubimca. Golf III 1994 godina, kupljen od prvog vlasnika, izvana ima sitnih oštećenja što će se s vremenom riješiti i otkloniti, motor odličan redovito servisiran, od dodatne opreme ima klimu, daljinsko centralno, šiber cd auto radio :). S vremenom rijesiti maglenke, i zadnje farove, prednje mozda. Mislim da auto od prvoga dana otkako je kupljen ima original presvlake, tako da su sicevi stvarno max. ocuvani kao i ostatak unutrašnjosti.

34611881.jpg

Uploaded with ImageShack.us

39617900.jpg

44523830.jpg

45903568.jpg

78988525.jpg

Pošto vidim da ima stvarno dosta ekipe koja pere na praonici neptun u Požegi moglo bi se rijesiti besplatno pranje, kad bude neka voznjica, ili cuga.

link na komentare

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=51298

Edited by Kruno0204
  • 1 year later...
Posted (edited)

Evo malo da pokažem svijetu šta se radilo, nije puno ali polako, prvo je "sređena" limarija. Nakon toga gledajući po drugim forumima sam uočio hella dual farove za svoga golfa i to mi je bila želja koja je ubrzo bila ispunjena zahvaljujući članu "rrocado" koji je u zanimljive oglase stavio oglas sa njuskala gdje se nalazio 1 takav far. Pošto drugog fara tj dijelova za njega nije bio nigdije na vidiku u Njemačkoj je nađen cijeli komplet sa motorićima :)...

Dok su se čekali farovi došla su i gti poluprofilirana sjedala(u stanju 4.7-5.0)

Kada su farovi pristigli u dogovoru sa type-r su ugrađeni xenoni :)

Nakon nekog vremena tata dolazi sa felgama marke Kosei na njima nove gume toyo proxes t1r, pošto je auto bio užasno visok kupljeni su i federi koji su ubrzo prodani. Tako da sam sad u nedoumici što napraviti sve.

lno80yrza1sqjyvtvh0r_thumb.jpg tef2m5mtnkwzpnoxww6_thumb.jpg fskntjumlz8a8qztfo_thumb.jpg

Jutranje tuširanje :)

Komentari ako ih ima

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=51298

Edited by Kruno0204
  • Create New...