alen Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Evo da predstavim i svoj auto... Dakle radi se o golfu IV 1,9 TDi 90 ks 2001. god Prvi vlasnik,auto je iz njemacke...oprema je kakva je jer u to vrijeme se nije moglo uzeti druga oprema niti boja,auto se uzeo na povlasticu... auto ima stvarnih 99 000 km Na auto je radjeno ponesto,stavljena muzika,ledice i xenon 6000k i obojan je,to je za pocetak,u planu se neke gewinde i to bi bilo to kaj se tice auta zasada...evo malo slika kronoloski cu poredati nekako slike Komentari
alen Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 (edited) stali smo na 108 000 km,nesto posebno nije radjeno,sinoc sam dosao u posjed audijevih replika:) dakle presli smo s ovog na ovo... Komentari Edited October 7, 2011 by alen
alen Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 (edited) jos prije zime sam ga spustio apexovim oprugama,one su i sada gore,iako kod mene ima dosta snijega ne smeta mi kaj je nizi drugi dan prelazim na zimsku obucu i tak sam se vozio par dana i skinuo ratkape jer mi stvarno nisu lezale nikako u 12 mjesecu sam imao blazi udes,krivi oboje jednako,svatko svoju stetu trpi,njemu na felgi od djipa nista,a meni branik otisao dole doduse nije on toliko bio polomljen,pukla su 3 ili 4 glavna nosaca,ja ga sklopio i ubacio u bunker,nabavio novi orginal i stavio,hauba niej dobila,ali uz branik je pukla i resetka oko znaka stavio novi branik gore i narucio masku bez znaka,tablicu sam cekao skoro mjesec dana nakon sta je poceo padati snijeg s prethodne slike ostao sam sokiran,auto svuda samo ne di treba,gume katastrofa,kupio dvije nove i sada je to to od gume do blatobrana imam 2 cm i to mi je taman,jer i ovak zapinje po nogostupima, plan za proljece je spustiti haubu za 1-2 cm,maknuti lajsnu iz branika ,zatamniti stakla eventualno sada je opet na 90 KS,jer mi ne treba mapa u zimi Komentari Edited January 13, 2012 by alen
alen Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 ratkape sam skinuio nakon par dana voznje,nisu mi odg... vecinom je bila svakodnevna voznja,dok jedan dan nije propisala servo letva volana...curila je lagano ali je dala svoje,nis promijenio nju,felge dao poravnati,decki su vrhunski posao obavili,ne vucu nigdje na balansirki poslajfao ih,prepolirao i danas montirao,jos malo pa cemo okrenuti i 115 000km u subotu sam vratio mapu od 100-tinjak konja i u planu je promijeniti ulje i sve filtere na 115 tkm,eventualno i prednje plocice,evo slika samo felga,trebalo ga je i oprati,i njih jer su od montaze malo zacrnile ok sapuna i ruku al eto,nije se stiglo cak sam i razmisljao o distancama,al po mom nisu potrebne zasad Komentari
alen Posted April 5, 2012 Author Posted April 5, 2012 obecao sam neke bolje slike... hmm kaj se radilo... promijenjeni gume i lezajevi amortizera,mandjeta i ulje u motoru...od kad je auto izasao uz salona nije poliran...danas se uhvatili posla i odradili posao kak spada...kolko je samo crtica nestalo,boja se osvjezila,ugl prezadovoljan,skinute oznake s bunkera pa je clean ass sad,pa smo se malo igrali foticem... Komentari
alen Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 uuf puno stvari se dogodilo od zadnjeg posta...mijenjao sam ove felge za coll manje iste s dobrim gumama,pa sam onda i njih prodao...vecinom kroz zimu i do sredine ljeta je bio na org bbs montrealkama,onda su dosle gewinde,felge,pa cijeli interijer i exterijer...Jos nisam ugradio R branik i climatronic,mozda ga ni necu,jednostavno sam lijen za tolko raskapanja,pa ga mozda i prodam dalje.. Komentari
Recommended Posts