brgi Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Vozilo je Golf IV 1.9 tdi, 66 kw, 2000.g. Radi se o slijedećem: dešava se da prilikom međuubrzavanja auto se počinje tresti (nije to vibriranje kao kad su kotači nebalansirani, nego kao da se trese lijevo-desno, što je ubrzavanje jače trešnja je izraženija). Najizraženije je prilikom ječeg ubrzavanja, npr. kad se uključujem na autocestu i stisnem jače gas ili kad ubrzavam npr. u četvrtoj od 60 naviše bez promjene u nižu brzinu. Uglavnom se trešnja pojavljuje od oko 50 km/h pa naviše. Trešnja je ponekad izraženija, a ponekad manje ali sad je već uglavnom prisutna prilikom svakog ubrzanja. Napomijem da auto ne trese stalno nego samo prilikom ubrzavanja. Kad se postigne željena brzina trešnja nestaje. Prije mjesec dana zamijenjen je zamašnjak sa lamelom i korpom. Orginal gore je bio dvomaseni, a sad je stavljen jednomaseni - treslo je prije s originalnim, a trese i sad s novim. Prvi put trešnja se pojavila pred kojih 3 godine i nije se javljala često i bila je rijetka, ali sad je prisutna prilikom gotovo svakog ubrzanja ili međuubrzanja. Ako netko zna uzroke ovoga ili imate kakvi prijedlog što bi trebalo provjeriti bio bih zahvalan na savjetima jer polako ludim zbog toga. Hvala.
AUTOFREAK Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Si gledao stanje prednjih i stražnjih selen blokova na lafetama....? Unutarnje zglobove, poluosovine... Frend imao takav slučaj na njegovom PD 4orci i uzrok je bio jedan unutarnji homo zglob...
toc Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 (edited) Nosaci motora 100%, meni se to isto na cetvorki dogadalo i nakon sto sam izmjenjao pola auta promjenili nosac i ko novo... Edit: meni je treslo od 1800-2200 okretaja, od druge do pete. Edited April 30, 2011 by toc
brgi Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Hvala na odgovorima. Seleni su pregledani i OK su. Budemo onda provjerili nosače motora. Kad otkrijem - javim.
mrki Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 (edited) Ja glasam za homiće do mjenjača Ako treskanje uz ubrzavanje ima oscilacije i pri blagoj promjeni smjera onda sigurno,ali nosače obavezno provjerit i da motor nije malo pomaknut. Edited May 1, 2011 by mrki OS
folc Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 sorry na upadu u topic al imam sličan problem. kad sam u npr. u petoj na malo okretaja pa dam gas malo mi se strese, sumnjam na nosač motora, auto je isto golf 4 tdi pd kolko ima nosača motora?
regazzoni Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 sorry na upadu u topic al imam sličan problem. kad sam u npr. u petoj na malo okretaja pa dam gas malo mi se strese, sumnjam na nosač motora, auto je isto golf 4 tdi pd kolko ima nosača motora? Malo čudno moj se strese samo ako ga u 5 spustim na 1.200 rpm. al i to je ne znatno. Inače se ti motori voze kao benzinci i ne vidim razlog za malu brzinu vožnje u 5 brzini ima da začadiš si motor ko nitko do sad
folc Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 (edited) Malo čudno moj se strese samo ako ga u 5 spustim na 1.200 rpm. al i to je ne znatno. Inače se ti motori voze kao benzinci i ne vidim razlog za malu brzinu vožnje u 5 brzini ima da začadiš si motor ko nitko do sad razlog za takvu vožnju valjda vidi kompjutrer, jer je auto automatic. bez brige, ja ga neću sigurno začadit! i nebi baš rekao da se tdi pd voze ko benzinci, nemaš ga kaj tjerat preko 4000 rpm! Edited May 2, 2011 by folc
brgi Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Ja glasam za homiće do mjenjača Ako treskanje uz ubrzavanje ima oscilacije i pri blagoj promjeni smjera onda sigurno,ali nosače obavezno provjerit i da motor nije malo pomaknut. Da, to se događa. Ako slučajno nije treslo, onda počne u zavoju (i to uvijek lijevom) skoro bez iznimke. Jel to puno košta, ti homići?
mrki Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Da, to se događa. Ako slučajno nije treslo, onda počne u zavoju (i to uvijek lijevom) skoro bez iznimke. Jel to puno košta, ti homići? Navodno tisuću i kusur kuna dođe OEM novi po komadu,nisam se trudio saznat jel istina jer mi se smučilo od cifre pošto su mi oba bila zgažena i treslo je u obje strane. Uzeo sam neke zamjenske i zgužvao ih za par mjeseci,pa opet zamjenske (Holzer) još jeftinije kod Tokića i ti drže gaženje već godinu dana bez problema,a s obzirom da su bili za smješne pare super su. Ako je u njima problem odluka je na tebi,zna se šta je OEM dio a šta zamjenski,možda potrefiš nešto dobro a možda ne.
toc Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Navodno tisuću i kusur kuna dođe OEM novi po komadu,nisam se trudio saznat jel istina jer mi se smučilo od cifre pošto su mi oba bila zgažena i treslo je u obje strane. Uzeo sam neke zamjenske i zgužvao ih za par mjeseci,pa opet zamjenske (Holzer) još jeftinije kod Tokića i ti drže gaženje već godinu dana bez problema,a s obzirom da su bili za smješne pare super su. Ako je u njima problem odluka je na tebi,zna se šta je OEM dio a šta zamjenski,možda potrefiš nešto dobro a možda ne. Sve može zamjensko ali diskovi i zglobovi moraju biti OEM! Iz vlastitog iskustva...
G2 LTD Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 (edited) 1.9 pd 74kw... kada se kvacilo naglo pusti malo udari nesto te kada se naglo stisne i pusti gas isto udari. Moze li to biti nosac motora ili zamasnjak? Kvacilo smo mijenjali prije 50tkm Sasch te dvomaseni zamasnjak. Edited May 26, 2016 by G2 LTD
Passat Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Rolcange u ruke i provjerit zglobove, pogotovo nutarnji desni.
GTI-VR6-R32 Posted May 11 Posted May 11 Golf 4 66kw auto trese kad pustim gas na nekih 1500okretaja u bilo kojoj brzini ili kad ubrzavam isto se dešava da trese samo na 1500 okretaja Sva tri nosača nova Sta može biti uzrok?
<TDI> Posted May 12 Posted May 12 On 12/28/2024 at 4:47 PM, GTI-VR6-R32 said: OEM je,auto ima preko 320t km Da odgovorim umjesto njega, Ima OEM zamašnjak, nikad mijenjan. Već je imao sličan upit u drugoj temi prošle godine, pa sam mu natuknuo da je vrijeme da ga zamijeni jer je to neki maksimum. Pojasnio mu kako se kod mene manifestirao zamašnjak koji je imao 260tkm. i nemirno radio u leru i vožnji. Ne znam da li je nešto radio u međuvremenu po tom pitanju. • Golf 4 lupanje u prednjem ovjesu
GTI-VR6-R32 Posted May 12 Posted May 12 Ne radi kod mene nemirno na leru,jedino te vibracije koje se samo javljaju na 1500okretaja Osjecaj kao da točkovi hoće da spadnu auto se sav trese
MateV Posted May 12 Posted May 12 Jel trese u leru? Ima neke veze s brzinom? Brže, sporije, viša, niža? Znam da je teško prihvatit, ali nema svatko iste simptome sa zamašnjakom, ali nema ni previše ostalih kandidata. Balansiranje kotača i poluosovine bi ti bile povezane s brzinom a ne s okretajima. Znam da je 450e dosta al baci oko na motointegrator, možda ti ispadne nešto jeftinije.
GTI-VR6-R32 Posted May 12 Posted May 12 Ma ništa ne trese na leru Nema veze brzina vozio 120kmh ili 50 kmh ako su obrtaji na 1500 odmah trese nebitno da li ubrzavam ili usporavam.Npr to je najviše izraženo u 3 stepenu prenosa na 60kmh ,obrtaji na nekih 2000o/m čim pustim gas padaju obrtaji motora i auto podje tresti bas dobro na nekih 1550o/m i čim padne ispod toga na nekih 1300o/m prestaje Imam kolegu isto ima golfa 66kw 405h km na satu,kod njega trese kad kreces ali nema ove simptome kao na mome,i kod njega je OEM zamašnjak
<TDI> Posted May 13 Posted May 13 Imaš u ovoj temi pregršt savjeta, pa prelistaj ako nisi u međuvremenu. Mnogi su imali slične probleme i naveli što bi moglo biti, pa usporedi da li ti je štogod promaklo, neki drugi savjet za sad nemam. Ove kapitalce od zamašnjaka koje vozite do 400tkm. po meni je sam po sebi problem, jer čim trese prenosi vibracije na motor, pa samim time dobiva i bregasta po glavi,tako da to po meni nije nikakva ušteda, samo više štete.
Recommended Posts