Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Narucio sam prije nekoliko dana naljepnicu tu na web shopu pa me zanima za koliko bi mi mogla stici...

Pozdrav!

:mah

• 2 weeks later...
Posted

pa polako covjece sta se brines ako si narucio stici ce, imaju ju ljudi drugog posla!!!

polako,dobit ces!!!!!!!

:palci

:zivio

• 2 years later...
Posted

pozdravw!

i ja sam vec dva puta narucivao ali nista od toga,gdje se to moze nabaviti ili kod koga

uzeo bi vise komada

:palacg

Posted
i ja bi uzeo,nikako da nabavim,ima li koja dobra duša da mi sredi jeno 3 komada :D

nadodajem se na listu zelja... :D

jedna nalja za sajbu bi dosla jaaako dobro... :palacg

Posted

naljepnice vam mogu napraviti u bilo kojoj tiskari..

samo trebate uzeti font od kluba...i to je to...odete u tiskaru sa fontom i izaberete velciinu i ostale fore...

Posted

ja sam uzeo onaj vektorski natpis i pitao jednog koji radi te reklame i nisam se uspio s njim dogovoriti,tako da nemam te mogućnosti jer nema blizu takvog nekog da napravi

Posted (edited)
naljepnice vam mogu napraviti u bilo kojoj tiskari..

samo trebate uzeti font od kluba...i to je to...odete u tiskaru sa fontom i izaberete velciinu i ostale fore...

točno... font se zove "bergell"... samo skinete njega sa net-a i odete u tiskaru... mene je koštala naljepnica za prednju šajbu 110 cm dugačka cijelih 40 kn...

Edited by bakcil7777
Posted
kak se te naljepnice uopce stavljaju, mislim ove za stakla? treba bit suha podloga il mokra itd,

našpricaš vodom (sa onom štrcaljkom od tekućine za pranje stakala) da je možeš micati kad staviš...

onda istisneš svu vodu trljajući krpom ili npr osobnom :rolleyes:

princip kao folije za stakla...

Posted (edited)

i moja preporuka da vam rade kontra horizontalan font tako da iznutra naljepite naljepnicu

edit: sigurno cu biti brzi od TROJKE

Edited by dvojka
Posted
točno... font se zove "bergell"... samo skinete njega sa net-a i odete u tiskaru... mene je koštala naljepnica za prednju šajbu 110 cm dugačka cijelih 40 kn...

tako je i kod nas cijena...a radili smmo ju za aute sigurno 20puta.. :rotfl

Guest voda-os
Posted

prvo očisti podlogu na koju lijepiš, obriši je zatim suhom krpom i nalijepi, ako lijepiš na prednju šajbu obavezno zamoli nekog da lijepi s tobom puno je lakše u dvoje, da pogodite pravac...

ako radiš za šajbu a lijepio bih iznutra reci čovjeku kod kojeg radiš (u kojoj dimenziji i reci MIRROR) tzv ogledalo, odnosno obrnuto i znat će on šta treba...

ps ja sam narčio iz shopa tu nalju jednu i stigla mi za tjedan dana, sve uredno, pohvala...međutim bila je drugačije izrađena od moje koje sam radio kod jednog čovjeka...

naime kod ove iz shopa imaju izrezana slova i ono okolo slova (ostatak) koji se baca, pa se to mora prvo dobro ispeglat da bi se odvojila slova od ostatka, malo komplicirano...dok kad meni čovjek ovaj radi, nema tog ostatka samo budu slova, samo odlijepiš gornju foliju s donjeg kartona i sva slova ti ostanu na gornjoj foliji, i samo prisloniš na staklo i puno je jednostavnije i lakše...

Posted
prvo očisti podlogu na koju lijepiš, obriši je zatim suhom krpom i nalijepi, ako lijepiš na prednju šajbu obavezno zamoli nekog da lijepi s tobom puno je lakše u dvoje, da pogodite pravac...

ako radiš za šajbu a lijepio bih iznutra reci čovjeku kod kojeg radiš (u kojoj dimenziji i reci MIRROR) tzv ogledalo, odnosno obrnuto i znat će on šta treba...

ovo je vrlo bitno....vjeruj :palacg

Posted

Nego da vas pitam,jel se moze taj "Bergell" font ubacit u word posto ga u njemu nema? Nemam auto pa sam mislio napisat u wordu,isprintat i zaljepit na zid u sobu :D

Guest voda-os
Posted
Nego da vas pitam,jel se moze taj "Bergell" font ubacit u word posto ga u njemu nema? Nemam auto pa sam mislio napisat u wordu,isprintat i zaljepit na zid u sobu :D

naravno da može, točnije kada skineš s neta taj font instaliraj ga prvo u windowse> control panel> fonts i tu fino zalijepi skinuti font (bergell) koji si odzipovao, i onda će ti se taj font naći na listi worda, odaberi font napiši si što želiš i isprintaj :palacg

Posted
naravno da može, točnije kada skineš s neta taj font instaliraj ga prvo u windowse> control panel> fonts i tu fino zalijepi skinuti font (bergell) koji si odzipovao, i onda će ti se taj font naći na listi worda, odaberi font napiši si što želiš i isprintaj :palacg

Hvala kolega :respekt

• Create New...