Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
a meni npr zanima da li ovi na tehnickom traze da se to skine?jer nema bas smisla uzimat ak to tak ide

kod nas ni je bilo nikakve rasprave na teh.oko toga nitko ni rjeci nije rekao :palacg

Guest voda-os
Posted

što se toga tiče ja jedino znam za prednju šajbu (ona folija što se stavlja crna protiv sunca) valjda nesmije biti više od neznam koliko posto pokrivat šajbu, a za naljepnice ti neće prigovarat, kažem jedino na prendjoj šajbi ak imaš naljepnicu da zauzima pol šajbe onda smeta vidljivosti

Posted

hvala,a ma neznam stari mi radi na tehnickom a zbog tih nekih tuning stvari uopce nikog nepusta,ugl on mie reko nes za te nalje kaj bi ja ljepio ovo ono

a percepcije lijepog izgleda auta za njega je seljo tuning,kako ga samo oblatih :lol2 ugl zato sam pito

Guest voda-os
Posted
koje dimenzije su slova, npr za polo 110x 10?

jel bi to bilo OK??

vidi u čem ti "majstor" koji ti radi nalje može pogriješiti, ti njemu kažeš širinu 110cm to nije problem, ali ovih 10 cm (znači visina slova) ti može pokvarit nalju, to znači da slova mogu biti "nabijena" onak (niska a široka) jel svaki font ima odrežene dimenzije svakog slova, i kako povećavaš dimenziju tako ti se automatski povećava i širina (proporcionalno), isti slučaj kod mene, reko sam mu tako 110 i slova 10 pa je reko da bi bilo bolje da budu 15 cm visine, da to lijepo izgleda...nadam se da si shvatio o čemu pričam...

• Create New...