Tomek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Kopam ja sad do iznemoglosti po "Volkswagen - Tehnicki kutak" trazeci odgovore vezane za elektricnu instalaciju po golfu... I tad mi sine ideja da bi bilo zgodno otovoriti u podforumu "Volkswagen" novi forum naziva "Volkswagen - Električki kutak" (ili slicno neko ime) u svrhu razdvajanja struje od mehanike u autu... u tehnickom kutku ima brdo postova vezanih uz mehaniku i nekolicine vezanih uz struju... A mislim da bi bilo zgodnije , bar meni da se razdvoji struja od mehanike... Cini se da se manjina clanova bavi strujom u autu, pa bi bilo zgodno da imamo svoj podforum... a sve naravno u svrhu bolje podrske i razmjene znanja , iskustava i ideja... Molim ostale clanove i naravno moderatore i admine da se izjasne.... Sve za boljitak VWa Vas Tomek (kojeg nije bilo 100 godina na forumu sve dok me sila nije natjerala da kupim 3ku umjesto razbite duje... :/
Mexx Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 (edited) lol elektricni Edited August 10, 2011 by Mexx
feljan Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 If I may: NE! Bit će sto dijelova foruma sa po jednim topicom. Veći dio članova i sad ne zna di bi postali kaj.
Sparky Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 ja sam isto za da se nekako odvoji mehanika i elektrika
Recommended Posts