Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

nakon japanskih vozilica sam se prebacio prvo na dvojku 1.6d koja je u skoro vrijeme zamjenjena sa dvije trojke.

povijest trojki je bila sljedeća:

kupila se siva trojka TDI 95.godina,oprema sirotinjska(servo i ama baš ništa više).auto je kupljen na čeličnim feglama i potpuno serijsko stanje.odma sam prebacio gevinde sa dvojke na sivu trojku,nabavile se kočnice ATE power disc,ferodo TERMOQUIET pločice-presavršena kombinacija,promjenio se zupčasti i cijeli set za veliki servis,svi filteri,nabavile se 16-ice i digitalni čip-varalica bosch pumpe ali kao digitalni sa mogučnosti prebacivanja više mapa.od ovjesa su stavljeni puni seleni od audi-a tt-a,kugle,krajnici novi.slikovi bili u pripremi od prije i konj za trku je bio spreman. pa evo par slikica:

dsc01711s.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dsc01714yw.jpg

dsc01716m.jpg

dsc01718w.jpg

dsc01721z.jpg

dsc01724gk.jpg

dsc01727rs.jpg

dsc01732vx.jpg

dsc01733z.jpg

dsc01735z.jpg

dsc01738g.jpg

dsc01760t.jpg

dsc01761ml.jpg

dsc01762eq.jpg

dsc01764on.jpg

dsc01766i.jpg

sa sivim vozilom se vozio krug u poreču za PH i osvojeno je drugo mjesto u klasi.i pokoji slalom je odvožen ali bez neki značajnijih rezultata.međutim kako mi je bilo potrebna podhitno klima auto se predao starom jer je auto složen full kako treba pa je ostao u familiji a ja si kupio opet tdi-a 90KS sa GT opremom. pa priča o GT-u počinje ovako:

auto isto kupljen u kompletno serijskom stanju ali sa katastrofalnom limarijom.motor odličan 201000km.od opreme ima: klima ručna,daljinsko centralno sa alarmom,grijanje siceva,el.podešavanje retrovizora,sve osim podizaća stakala i ABS-a

odmah se počele gevinde prebacivati na GT-a,felge koje su polakirane u bijelo,intercooler,nabavljene odmah čeljusti od G60 i diskovi te cijeli set za iza ugraditi diskove,odmah opet slagan veliki servis,bosch pumpa i dize od tdi-a 110ks(naravno u prvom startu proklizala lamela),pa je odmah novi kuplung set stavljen i onda je to sve gospon citius mapirao.

auto je slagan limarijski dio kod firme AUTO KANTOCI koji su sponzorski odradili svoj posao dok je lakiranje sponzorski obavila AUTO KUĆA POPEK.da se ne zaboravi tu su još i zatamnjivaći svih stakala i izrada naljepnica DAJFOLIJE te firma u kojoj sam zaposlen TAS autodijelovi te kad je nešto zapelosa mehanikom(nisam po struci mehaničar ali se petljam di mi nije mjesto pa sve sam ekserimentiram) odmah uskočivi SMA I TAS autoservis.

ako ste me vidjeli dok je auto brutalno dimio da nebi mislili da je citius kriv,tada je bila kriva bosch pumpa jer je u njoj puko neki feder i bacalo je brutalno puno nafte da nakon 10km iza se nije ni hauba ni tablica vidila jer je bilo sve puno čađe.

na slikama di je crni branik to je branik od VENTA jer je dublji a intercooler je predebeli pa sam stavio branik od venta da ne puca serijski ko na sivome

evo opet par slikica:

10052011012n.jpg

10052011013.jpg

10052011014.jpg

10052011015.jpg

10052011016.jpg

10052011017pz.jpg

10052011018q.jpg

10052011019.jpg

13052011020.jpg

13052011022.jpg

13052011023.jpg

13052011024.jpg

13052011026.jpg

13052011025.jpg

13052011027.jpg

13052011028.jpg

dsc01775h.jpg

dsc01778pg.jpg

dsc01782wy.jpg

18062011048.jpg

18062011052.jpg

18062011053.jpg

18062011054.jpg

18062011055.jpg

18062011056.jpg

Edited by GOLF_III_TDI
Posted

i da još malo nastavim priču o GT-u.

na autu su isto seleni puni od audi-a tt-a,povezivaći muldi zadnji u gepeku,šrednji i prednji donji na vilicama.

sa njime se krenulo i voziti i ocjenski rally(između čunjeva ono što vi imate na vw showu) i od tri utrke ja sam vozio samo dvije i uspio se na kraju godine plasirati na treće mjesto u klasi.

moći ćete vidjeti vozilo i 04.09. ove godine vozim kao predvozač na brdu na sljemenu iliti stubićka strana.od pile se ide prema gore par kilometara.ta se utrka vozi više iz reklame i tu neću ganjati rezultat jer se ne bodujem za PH a i nemam rolbar-a tako da nedaj bože nekog stabla da šasije ode pa-pa.

ako se još što sjetim napišem

komentari:

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=54465

• 2 weeks later...
Posted

stigli još neke kante napravljene sa crvenom trojkom.

auto je maksimalno kolko se sječam išao na street raceu u gorici 15.6xx i vozio se po klasi 16.kako svi tako i ja sam počeo učiti kalkulirati i na kraju se dobro iskalkuliralo i osvojilo se treće mjesto u klasi 16. slikice uskoro:

• 1 month later...
Posted

u ocjenskom rally-u u 9. mjesecu je završila sezona i osvojeno je 3.mjesto na kraju sezone.

ovaj viken imam predzadnju utrku u krugu-kronometru u Poreću i morao bih obraniti 2.mjesto pa ako ima ko voljan od Istrana neka dođe pogledati ćađaru

• 1 month later...
Posted (edited)

evo jedan VEEELIIIIIIIIIIIIKKKKIIIIIIIIIIIII edit

u Poreću se na kronometru ipak uzelo 2. mjesto.malo je falilo do 1.mjesta.sve tada prošlo bez ikakvih kvarova.

u međuvremnu se našerafila turbina _GARETT T3 i ulošci dizi od 2.5 tdi-a,opet je auto mapiran.trenutno dimi jako ali to će se rješiti ali mogu reć da auto fakat ide ko sotona.

ovaj veiknd se vozio klubski rally i na sljamanu se sletilo s ceste ali na sreću sa lakšim posljedicama.samo je zadnji desni kotać zveknuo po rinzolu i spigao glavčinu malo.danas je promjenjena glavčina i ležaj i auto opet ide bez problema.sa tim problemom je završena utrka kao treći generalno i prvi u klasi.da se nije to desilo bio bi i prvi generalno.

a sad malo slika sa kronmetra u Poreču:

sam2321c.jpg

sam2325.jpg

sam2343.jpg

sam2344h.jpg

sam2348r.jpg

sam2359w.jpg

sam2364.jpg

sam2366.jpg

sam2373.jpg

sam2378.jpg

sam2385a.jpg

sam2405.jpg

u međuvremenu su se prodale gevinde i felge 16cola.auto je trenutno na oprugama 60/40 i na BBS-icama 15" sa zimljačama.

komentari: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=54465

Edited by GOLF_III_TDI
  • 7 months later...
Posted

eto malo edita:

stvljen je turbo GARRET T3,dize jačei auto bio mapiran na 183ks.

jučer stavljena glava na bosch pumpi 12mm i auto čeka 10 dana da krene na mapiranje i dižemo ga preko 200ks.

auto je vračen na gevinde i kupljene ATS cup i ispolirao sam rubove a srce polakirao u boju auta.

eto nekih slikica:

race izdanje:

fotografija0043.jpg

fotografija0044x.jpg

fotografija0045.jpg

fotografija0046.jpg

fotografija0047k.jpg

pa malo potrošnja po BC-u kad se razvlačim po cesti.stvarna je pola litre više.

fotografija0071b.jpg

fotografija0074wj.jpg

i malo nešto novoga.folija na farovima:zahvaljujem korenu

fotografija0076r.jpg

fotografija0077a.jpg

fotografija0082.jpg

fotografija0083l.jpg