Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Ovako molim nekoga tko mi moze pomoci kako se uclaniti u VWCC,Znaci platiti clanarinu i biti clan ako je ikako moguce...Hvala unaprijed svima koji mi pomognu. :rolleyes:

Posted

Ajd da se prikrpim dok je otključano da ne otvaram novu temu i nedavim nikog osobno,malo pitanjce ...

Da odma kažem netreba mi iskaznica ni išta,zanima me čisto jesam li zaveden negdje da sam platio pošto sam ove godine na VWTS-u na upadu coltao upad i članarinu 250 čn nekoj djevočici,dobio sam neki papir-račun na kojem je bio naškraban nick ili nešto koji sam između ostalog negdje posijao i to su mi donekle zadnja sječanja za taj dan,pa ako ima ko ljubazan da to iskopa,čisto me zanima jel to ok il je vuk pojeo magare :zivio

Posted

Mrki mozda taj racun sto si dobio kao uplatnicu ako si platio clanarinu za vwcc..trebao si poslati kopiju racuna ili originalni njima na adresu u karlovcu i oni ti naprave iskaznicu i posalju kuci :)

Posted

Trebo sam ja puno toga ali nisam,zasad sam zahvalan što sam se uopće vratio živ a ovo me čisto zanima,iskaznica mi netreba ...

• Create New...