hitman Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 (edited) eto ovo je moja vozikalica, kod mene je godinu dana prešao sam oko 30 000km a sada na satu ima 360 000, kupio sam ga od prvog vlasnika, poznanika, originalni kilometri, auto je održavan, servisna je tu....sad malo o njemu, 98. godište, motor TDI - 81kw, elektro podizaći naprijed i nazad, el. retrovizoti, autom.klima, abs, servo, bla bla mislim sve osim kože, felge 17 cola, gume 225 45 17, zatamljena sva stakla, daljinsko i alarm, maska bez znaka, xenon, od ozvučenja pioneer radio i 8 pioneer zvučnika i sub i pojacalo iza ... u planu je jos: crni angel eyes, zadnja svjetla neka tamnija ali ne bih lexus style, danas / sutra neke opruge ili gewinde ali to je još upitno..eto ako se čega sjetim još nadopišem KOMENTARI: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=56142 slika unutrašnjosti baš i nemam ali sve je standard evo jedna stara slikica jedino je radio promjenjen, ali cim uhvatim vremena poslikam Edited October 10, 2011 by hitman
Recommended Posts